[size=150]ja zacznę od spoźnionych życzeń dla Oskarka i Dejviego Buziaczki dla Was przystajniacy[/size]
[size=150]
i oczywiście dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu na buźce dla Wikuni[/size]
ja oczywiście w pracy ale spokojnie jest dzisiaj
Asiu my też wynajmujemy mieszkanie z tym szczęściem że od 2,5 roku to samo i płatności się nie zmieniają znacząco ale to i tak jest dużo więcej niż za swoje własne
ale poki co również nas nie stać na własne a czy kredyt brac na kilkanaście lat to nie jestem przekonana
Natalka ma rację, że robocizna przy jakichkolwiek remonatch jest droga
mój mąż też jest budowlańcem i w razie własnego mieszkania to on będzie go remontował i zawsze trochę kasy się zaoszczędzi
Gabrysiu trzymam kciuki za większe mieszkanie - my do kolejnego przetargu staniemy na początku grudnia - zobaczymy co z tego będzie
[ Dodano: 2007-11-19, 10:36 ]Natashka pisze:wlasnei zaraz bede pila melko z miodkiem, moze ono mnie troche postawi na nogi
Natalko z tego co wiem po samej sobie - jeśli boli cię gardziołko to nie dodawaj miodu bo on tylko podrażnia gardło - bo miód sam w sobie jest ostry - przynajmniej u mnie tak jest że jak wypije to zaraz mnie boli jeszcze bardziej - ja osobiście mleko z masełkiem albo herbatkę z dużą ilościa soku malinowego