Witajcie!!!!!!
  Witajcie!!!!!! 

mam nadzieję że nie jędzy...i narzeczonej
  mam nadzieję że nie jędzy...i narzeczonej   
  jak widzę, że się zbiera na kupę
  jak widzę, że się zbiera na kupę   to lecę po nocnik, sadzam, przytrzymuję i za 2minuty schodzimy bo już po sprawie
  to lecę po nocnik, sadzam, przytrzymuję i za 2minuty schodzimy bo już po sprawie   tym sposobem wyrabiam w dziecku nawyk, że jednak można inaczej niż w pampersa. WIem, że ona nie kuma jeszcze o co chodzi, ale spoko, będzie dobrze. Wczoraj nawet siku jej się udało w nocniczek
  tym sposobem wyrabiam w dziecku nawyk, że jednak można inaczej niż w pampersa. WIem, że ona nie kuma jeszcze o co chodzi, ale spoko, będzie dobrze. Wczoraj nawet siku jej się udało w nocniczek   
  ale mam problem...strasznie mnie boli...
  ale mam problem...strasznie mnie boli...  już się umówiłam do gina, ale kurczę muszę przełożyć, bo wyliczyłam, że akurat będzie @............No i zdecydowałam na razie na tablety...zobaczymy.
  już się umówiłam do gina, ale kurczę muszę przełożyć, bo wyliczyłam, że akurat będzie @............No i zdecydowałam na razie na tablety...zobaczymy.  i co ja teraz zrobię???
  i co ja teraz zrobię??? bo znów u nas nie ma wody
  bo znów u nas nie ma wody   a ja głowy nie zdążyłam umyć i teraz rebus, czy przed pracą zdążę???
  a ja głowy nie zdążyłam umyć i teraz rebus, czy przed pracą zdążę??? że nie mają dla nas czasu
  że nie mają dla nas czasu  
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość