Martynko, jaki ten Twój Michas pracowity Maja uwielbia zmywac podlogi czym tylko sie da np. mandarynką, parowką ale jak widzi ze biore sie za zmywanie podlóg od razu leci do wiadra z woda i sie chlapie
Mama Piotrka na poczatku tez wiecznie cos mi radzila, kazala odnosnie Mai ale teraz juz wie,ze ja i tak zrobie po swojemu... u nas jest wieczny problem z ubieraniem bo twierdzi,ze Maje zbyt cienko ubieram i jest jej zimno - wtedy zawsze odpowiadam,ze niech sie dziecko hartuje i lepiej jak troche zmarznie niz raz sie przegrzeje
Moja też mi kilka miłych rzeczy powiedziała, zaraz po weselu kupiliśmy sobie meble (wcześniej spaliśmy w pustym mieszkaniu na materacu) i co usłyszałam "Ale badziewne te meble z IKEA" potem że "obrączki macie takie badziewne już porysowane" albo potrafiła chodzic i głosno gadać "ale mi się nudzi" Ach te teściowe
Hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze
Ja ostatnio zalatana na nic nie mam czasu
Przedewszystkim spoznione zyczenia dla Wszystkich malych solenizatnow, no i dla Juleczki rowniez
Brawxa dla Majeczki za postepy na nocniczku, no i dla Pawelka za zabki
u nas tez ida zabki w tej chwili mamy 13 zabkow no nic uciekam
Na szczescie Pawełkoi chociaz poprawil sie trohe aetyt dzisiaj na obiadk zjadl calego kotleta mielonego ziemniaczki i ogoreczka konserwowego do tego ktore zreszta uwielbia