Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

21 lis 2007, 19:26

witajcie.

My dzis byłyśmy u alergologa. Okazało się, że pani doktor jest bezsilna i wysłała nas do specjalistycznej poradni alergologicznej przy szpitalu dzieciecym. Teraz musze tam zadzwonić i umówic sie na wizytę.

Dzwoniła tez do mnie p. kierownik. Niestety musze wrócic do pracy juz 10 grudnia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

nana świetny języczek.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2007, 19:56

coś sie stało że pani doktor jest bezsilna ?-czyzby zminy sie nasiliły

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

21 lis 2007, 21:14

ok juz dalam nawet nie widziałam ze moge cos takiego zrobic hihih jesli cos to dajcie znac komu co i jak jak bym przegapiła hehe sorki ale naprawdę nie wiedziałam :ico_prezent:

Awatar użytkownika
urmajo

21 lis 2007, 21:25

pani doktor poleciła mi guru w dziedzinie alergii pokarmowych, bo Majka najprawdopodobniej ma alergię na gluten. Zawsze jak zjem coś z glutenem to mała robi kupki ze śluzem.
A ta pani doktor jest raczej takim alergologiem "ogólnym" jesli tak mozna powiedzieć. Nie specjalizuje sie w alergiach pokarmowych i dlatego uważa, że tamta p. doktor bedzie dla nas bardziej odpowiednia i pomocna.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2007, 21:28

teraz rozumiem juz sie bałam ze majeczke bardzo obsypało

Awatar użytkownika
urmajo

21 lis 2007, 21:47

dzięki godzik za troskę. Na szczęście z Majeczką nie jest najgorzej, ale nie mogę wyleczyć jej suchych zmian naokoło buźki. :( Czym Ty smarujesz Juleczkę?

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2007, 22:03

Ja smaruje emulsja Emolium też niestety ma suche zmiany najgożej na piersiach tam od czasu do czasu pojawia sie wysypka :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-21, 21:05 ]
Jula juz powinna dawno spać a tu co nasza ksiezniczka bawi siena całego :-)

Awatar użytkownika
urmajo

21 lis 2007, 22:10

ja od niedawna smaruję Exomegą. Suche plamki w nadgarstkach nawet wyglądają lepiej. Buźka ogólnie jest też gładka, ale naokoło ust katastrofa. :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

A Majeczka śpi od godziny i już raz sie zbudziła.

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

21 lis 2007, 22:18

No widze ze nietylko mój nie śpi :-D coś ćpali z Juleczką,hi hi Małe tego zrobił kupe,blee
urmajo, wiesz co to nawet lepiej,ze idziesz do specjalisty,szkoda,że tak późno tam cię wysyła!Ale teraz trafi w dobre rece i będzie ok. J a własnie jutro bede dzwonić do alergologa, bo muszę iść z Michałem,zrezygnowałam z nabiału(i niedostaje)ale nie wiem czy czasami też kaszki go nieuczulają :ico_olaboga: I u ciebie jeszcze ta praca,na same święta, ale co zrobić :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-11-21, 21:22 ]
Jak ostatnio byłam na tym szczepieniu,to lekarka zapisała mi na te jego łuski(jak to nazywam)Lipobase,ale to mu podrażniało tylko wiec niesmaruje. Moja kumpela mówiła,ze niektóre dzieciaszki nietoleruja tego kremu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

21 lis 2007, 22:32

Witajcie
ale naklikalyscie fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu :):):):)
hmmmmmmmmmm od czego tu zaczac zapomnialam jzu wsyztsko dlatego napsize co u nas :)
u nas wsyztsko ok w poniedzialek bylam u mamy we wtorek rodzice moi u mnie a dzis ja u mamy a to dlatego bo moj P chodzi teraz do pracy na popoludnie czyli od 12-20 a ja nie lubie byc w tedy sama, jak musze to ok ale staram sobie wtedy organizowac dzien hehehe :)
Nana moj Macius tez sobie ostatnio wystawia jezyczek jak np je smiesznie to wyglada :):):) a wogole to super zdjecia :):):)
milego wieczorku Wam zycze,
Jutro i w piatek mezus w domku wiec moze mnie niebyc mamy sprzatanie mycie okien i te sprawy :):):) zobaczymy jak to ebdzie i czy bedzie nam sie chcialo :) ale narazie wiem ze moj P zajmie sie Maciusiem i ja sobie odpoczne :)

[ Dodano: 2007-11-21, 21:44 ]
A tak wogole to slyszalyscie cos co sie dzieje u Sensibel???? co tam u nie czy wszytsko wporzadku???

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”