Cześć dziewczynki, melduję się z rana z dobrymi wiadomościami
Wczorańsza wizyta przebiegła pomyślnie, wprawdzie nie oglądałam dzidziusia na USG, ale słuchałysmy z panią dr bicia sedruszka, byłam również badana ginekolog. Gin stwierdziła, że nie ma sensu robić USG, bo wszystko jest w porządku (zwłaszcza, ze miałam robione 2 tyg. temu). Wyniki badań są w porządku, przytyło mi się tylko 0,3 kg (śmieję się, ze wszystko to poszło w piersi). Dostałam pozwolenie na przytulanki i mogę również zacząć ćwiczyć (jak chęci będą).
Ale co dziwnego ja już dziś zaczynam
2 trymestr-13tydz.
, ten suwaczek zmylił mnie cały o tydzień (właśnie go poprawiłam, ale musiałam przekłamać o tydzień z datą porodu).Dałam sie zmylić
Siunia o dentyste też pytałam, a wiec można spokojnie brac znieczulenie, tylko musisz poinformować, ze jestes w ciaży. Wtedy dostajesz znieczulenie bez jednego składnika ( niestety nazwy nie pamietam, ale o działaniu rozkurczzającym). Teoretycznie możesz pójść wczesniej, ale ginek. zalecają od 2 trym. tak dla bezpieczeństwa.
A co tam u Was dziewczyny, jak sie dziś czujecie?Czekam na Was, bo nie mam z kim poplotkować
[ Dodano: 2007-11-22, 08:32 ]
Aha, zapomniałam wspomniec, że zakupy przebiegły równie pomyslnie. Kupiłam śliczną czarno-fioletową bluzeczkę, a la tunika z wielkim dekoltem (teraz to przynjamniej mam się czym pochwalić

). Zaszalałm jeszcze i kupilam do tego śliczne kolczyki i wisiorek
[ Dodano: 2007-11-22, 09:24 ]
A tutaj dalej pustki
Dziewczyny pobudka