witajcie kochane , nawet nie wiecie jak to wspaniale macie ze dziennie mozecie sobie tu zasiasc nie gonic nigdzie ja to teraz doceeniam , nie wiem jak moja przelozona zareaguje na 9 dniowe l4 ale wali mnie to....mala chora ja chora maz chory , nie bede sie az tak poswiecac i z Wami moge w koncu kawe wypic POPROSTU PELNIA SZCZESCIA!!!!!!
KOLKA FAKTYCZNIE pytanie do Ciebie ale jakos tak sie rozmachnelam bo te dzieci tak zawsze razem to mi sie pofajkowalo , ale chodzilo mi dokladnie o to co zrozumialas:)
katrin, no laura siedzi jak sie ja usadzi i jak sie skupi na czyms ale jak sobie zapomni to bęc i leci w bok...masz raceje z Polska ja glupia pojechalam i dzis zaluje , a to byly 4 h jazdy samochodem i ciagla zmiana temperatur bo od ivana do pogana zesmy odwiedzali...
agi, kapitalne zdjecie w tych sluchawkach;)milego turlania:)
M0rD3CzKa, jak moj maz przeczytal ze kacpi chodzi za jedna ręke probowal wczoraj na sile Laure nauczyc chodzic :) takie to komiczne bylo ze Ci mowie , lekcje chodzenia:)aczkowlwiek musze przyznac ze utrzymuje swoj ciezar na nozkach ale jeszcze jej brak koordynacji:) czasem zrobi krok w przod ale to jak jej sie zachce:)
PYSZNA TA KAWA Z WAMI brakowalo mi WAS