hey kobietki to ja sezonowy szop pracz!!!!
Normalnie piore i piore i konca nie widac
U nas jednak pogoda do bani,od rana lalo jak z cebra,a gdzie wczorajsza piekna pogoda(fakt,ze mrozno bylo,ale to tysiac razy lepsze niz ulewa
).
My po obiedzie wybralismy sie na miasto,wszystko juz ustrojone na swieta i sliczne karuzele w rynku,Vinee patrzala sie na nie jak wmurowana
Obeszlismy wszystkie sklepy,a pozniej jeszcze do Tesco na zakupy i wrocilismy przed 7.Vinee z tata spia na gorze,przysnelo im sie po kapaniu:)hihihi a ja moge szalec na necie
Madziorka nie przejmuj sie tesciowa i rob swoje i jak dalej bedzie tak gadac,to jej delikatnie powiedz swoje zdanie,bo w sumie jak mowisz,na pewno nie mowi tego zlosliwie,ale wierze Ci ile Cie to nerwow moze kosztowac,bo przeciez takie glupie gadki w stylu,ze sie nie najada,a od czego w takim razie przybiera z powietrza???
ja ogolnie jestem za wprowadzaniem jedzonka pozniej,jezeli oczywiscie nie ma innych zalec lekarza,ja mimo,ze Vinee juz dokarmialam butla i pozniej juz od 3 miesiaca tylko na butli byla,to i tak jedzonko za porada health visitor zaczelam podawac jak Vinee miala 6 miesiecy i tydzien bodajze..kazde dziecko powinno byc potraktowane indywidualnie uwazam...zreszta kazda matka wie co najlepsze i sama zdecyduje,bo ona zna swoje dziecko najlepiej,kiedy podac cos wiecej!!
Co do klimatu okolic Birmingham,to wydaje mi sie,ze tu jest znacznie zimniej niz np.w Londynie,tak mi sie przynajmniej zdaje,zobacz jak my wczesnie w kurtki zimowe wskoczylismy,mimo,ze ja z natury jestem ciepla kobitka i zawsze mi cieplo..hihihi..
Marta ale mialas farta z tymi butkami,widzisz jak dobrze miec czasam mala stopke,wklejaj fotke buctkow i juz!!
Kasi.k zdrowka dla Vikusi i dla Ciebie
,wyobrazam sobie jaka jestes zmeczona....wiesz tak jak Marta juz wspomniala,to rownie dobrze moze byc ta trzydniowka lub zebole,Vinee jak miala trzydniowke to miala wysoka goraczke i zadnych innych objawow,tez dawalismy Calpol,ale u nas slabo zbijal goraczke wiec dawalismy tez Ibuprofen na zmiane z Calpolem i to podzialalo!!Mam nadzieje,ze jutro juz bedzie lepiej...
Kurcze biedny Zubelek juz przyszykowana z dziewczynkami a tu taki numer i musi czekac do wtorku......