kasi.k, a moze to jest trzydniowka, ona tez wlasnie nie ma zadnych innych objawow oprocz goraczki a po trzech dniach wysypka-ale niekoniecznie.Boze, dobrze, ze Twoj maz ma akurat wolne-tylko szkoda, ze nie mozecie te wolne radosniej wykorzystac.Antosiowi gorne jedynki wyzynaja sie juz ponad miesiac-noce mamy koszmarne wiec dobrze Cie rozumiem.Naszego glupiego skoczka oddalismy do sklepu z powrotem i bede sie rozgladac za takim jak Wikulka ma-choc zastanawiam sie, czy nie mamy za waskich futryn
delicja-powiem tylko, ze zycie czasem doswadcza niektorych w sposob wiecej niz okrutny.nic tylko wyc z rozpaczy.
Pytasz co moj maz na to?Otoz uwaza, ze nie powinnam sie przejmowac glupim gadaniem jego matki, ale jesli chodzi o Antosia to bardzo go to wkurzylo i pogada z nimi jak tylko wroca z tej Fatimy(nie umiem tego pojac jak mozna bedac takim czlowiekiem umiec ukleknac w wielkim sanktuarium Maryjnym i nie bac sie piekla za cala podlosc robiona najblizszym)
Koleczka-fajnie miec siostre, no nie?Ja mam tez kcchane siostry-tyle, ze daleko,daleko.Jakiegos mega wrednego bakcyla podlapaliscie skoro u Ciebie juz wrocil.Kurujcie sie
Mordeczko-no widzisz moze rzeczywiscie obejdzie sie bez kuracji antybiotykami.
I rzeczywiscie korzystajz blogoslawionego czasu, kiedy Kacpi pozwala sie poprzytulac bo potem Julka juz Ci go poprzytualc nie pozwoli

..
[ Dodano: 2007-11-25, 00:28 ]
caro-jak sie dowiaduje co tesciowa o mnie opowiada to mowie mezowi-a co niech ma swiadomosc jaka mame Fantastke ma i Wredote.Tyle, ze on jest na nia pare dni zly a potem mu mija,bo ja kocha-mi nie mija bo jej ani nie kocham ani nie lubie.

No i wklej Twojego osmiomieczniaka
Mroweczko-barszczyk wedlug Twojej recepty zrobie jak tylko kupie buraczka.Ciekawe czy bedzie malemu smakowac.I jak zebole Erysia-wyszly nowe?
Aha i wszystkim Kasiom(a jest nas sporo na kwietniowkowych dzieciaczkach-´ja,Kasik,Kamelek i Mroweczka) z okazji dzisiejszej Katarzyny wszystkiego najlepszego.Ja wiem, ze Katarzyn w kalendarzu od groma, ale ja akurat obchodze ta bo mama kiedys na PKP pracowala a ta dzisiejsza Kaska akurat patronka od kolejarzy jest.Wiec radosnego swietowania
[ Dodano: 2007-11-25, 00:43 ]
P.S.A tak na serio to ja obchodze urodziny(bo ze Slaska jestem a tam raczej urodziny sie obchodzi)ale czemu imienin przy okazji tez nie poswietowac

skoro maz z tej okazji chce mnie do chinskiej knajpy zaprosic.
Syla-pisz szybko relacje z imprezy i jak juz znajdziesz jakas fajna bielizne na internecie to sie nam pochwal