Oj naprawdę dużo miałam czytane, a przecież jeszcze o 19-tej byłam, coś dłuuugi wieczór spędziłyście przed klawiaturą
To teraz zabieram się za odpisywanie
Madziu wózek w sumie to do końca niewiem jak będzie bo teście chcą mi kupić ale jest sprawa taka że ja sobie właśnie go nie wybiorę
chociaż mój MArcin by z nimi napewno pojechał i wybierał (bo oni to chcą kupić dopiero jak się urodzi, przesądni są) a on ma podobny gust do mojego, ale mi wózek odrazu nie jest potrzebny więc może jeszcze namówię ich na zakup z allegro
http://www.allegro.pl/item270435264_woz ... olia_.html kolor nr4 podoba się i mi i Marcinowi
ale co z tego będzie to się okaże jak wrócą z Włoch, a to już za dwa tygodnie. Pas mierzyłam podobnie jak dziewczyny za wysokości pępka. A co do śpiworka to myślę że kombinezonik i ciepły kocyk wystarczy w zupełności bo to już mam ale jeżeli Ty byś musiała i tak kupować to może i warto się skusić na ten śpiworek bo ładniusie.
k@tk@ brzuszek siostry naprawdę super i na tych zdjęciach wyglądacie normalnie jak bliźniaczki, nie ma co siostry się nie wyprzesz
Justyna oj Kuba nabroił i ja tak samo ja Madzia i Gosia nie dałabym swojemu kolacji jakby mnie do tego stopnia zdenerwował. Królewską pościel to kupują Ci co mają za dużo pieniędzy i nie mają na co wydawać, a przedewwszystkim chcą się pochwalic przed znajomymi co to oni nie mają.
CloShe to Cię czekają naprawdę poważne zakupy i to na sam koniec, powoli możnaby kompletować, bo później Tobie z brzuchem pod brodę
coraz ciężej będzei się ruszać a chyba byś nie chciała żeby Twój wybierał za Ciebie wszystko, no i torba spakowana też lepiej żeby czekała bo teraz to już w sumie nic nie wiadomo co i kiedy. Ale dzieci w tym Londynie to naprawdę ubierają, jak wogóle można być takim bezdusznym, a później tylko pakują w te biedne dzieciaczki antybiotyki. Wózki trzykołowe są faktycznie drogie ale jeżeli masz okazję kupić w dorym stanie za małe pieniążki to czemu nie
Gosia no to
dla teściów że tak wspaniałomyślnie pomyśleli o tej szafie, zawsze kasa się teraz przyda bo wydatków nie mało.
mz74 pisze:pojade do rodzicow i na wszeslki wypadek musze miec wszytsko ze soba
jak dobrze pamiętam do rodziców do Kielc
to może w szpitalu się spotkamy
ale lepiej niech jeszcze maluszek poczeka trochę
trochę się nazbierało teraz
i jakieś śniadanko bo już mi po brzuchu jeździ