Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

28 lis 2007, 10:22

Witajcie kochane

U nas nocka spokojna. Pobudka koło 2 i dalej spanie do 7 :-)
Emi już po śniadanku bawi się w kojcu a ja wcinam pyyyycha śniadanko.
Dzisiaj zaszalałam i zrobiłam sobie gorącą bagietkę z masłem czosnkowym i do tego pycha kawusię z MEGA pianką :-D Jeżeli któraś z Was ma ochotę to zapraszam :-D

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

28 lis 2007, 10:29

Cześć dziewczyny :-)
u nas nocka też ok. mała wczoraj usnęła o 21 i wstała o 8.30 także jesteśmy wyspane :-D Ostatnie nocki były okropne... budziła się po 10 razy z ogromnym płaczem i krzykiem :ico_olaboga: później w dzień odsypiała, miała po 5 drzemek i znów w nocy nie spała i tak przez tydzień ale to chyba przez ząbki,bo odkryłyśmy 5 ząbka (lewa górna dwójeczka) :ico_brawa_01: Dziś było super ale nic już nie mówię,żeby nie zapeszyć :ico_haha_01:
Zapraszam na :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2007, 10:45

mmmm pyszna ta wasza :ico_kawa:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

28 lis 2007, 10:46

Dawać mi tu tą :ico_kawa: i jakieś ciacho!!!

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

28 lis 2007, 10:48

Aniaaa no dokładnie nic innego tylko ząbki ,ale nie ciesz sie za długo bo za pierwszym idzie kolejna dwójeczka z drugiej strony za 2 noce bedzie to samo

gozdzikowa
:ico_szoking: w foteliku .... jakim? moja normalnie wyłazi z leżaka z szelek jak ma luzzzz ,a jak ja scisne mocniej to leci z lezakiem całym do przodu tak sie siłuje wygląda wtedy jak zółwik hihihi :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
nana

28 lis 2007, 10:53

Co tak się dziwisz Gozdzikowej,mój też tak siedzi,tylko twoja jakiś waryjot :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-11-28, 09:57 ]
Właśnie słonko zaj.... świeci i ujrzałam jakie mam brudne okna :ico_szoking: ale spoko teraz już nic nierobię dopiero na święta :-) A jak to u was dziewczyny ze świętami?Idziecie do rodzinki,czy wy wyprawiacie,co i jak???

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

28 lis 2007, 11:07

Witajcie dziewczynki!!!
Ale naklikałyście od rana??? :ico_szoking: Super.

U nas nocka...

Synek znów zaczyna pokasływać :ico_olaboga: idę z nim po południu do lekarza.

Teraz Majka śpi, a jak się obudzi to jadę do mojej dawnej pracy rozliczyć się ze wszystkiego. To chyba nie będzie najmilsza wizyta, bo p. kierownik liczyła na to , że wrócę. No cóż życie....

nana co do świąt to na razie wiem tyle, że wigilia u moich rodziców, a chyba pierwszy dzień świąt u nas ( całą rodzinkę zaprosimy ), w drugi dzień świąt jeszcze nie wiem.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

28 lis 2007, 11:11

ja tam zawsze robiłam se sama w domu , może ze 3 razy byliśmy u teściów, teraz to niewiem ,moze wyjedziemy gdzieś zabalowac tylko czekam az mezu wróci i trza bedzie pogadac jak zdązymy oczywiscie jeszcze załatwic jakiś hotel :ico_haha_01: 5 ***** -wy :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-11-28, 10:14 ]
no to gicior młoda zasneła czas na kawe :569: gośka polewaj, niewiem czemu ,ale sie przyzwyczaiłam do jacobs gold (fusiasta) inna w domu mi nie podchodzi chyba ,ze jestem u kogoś to wypije co kto ma to mi wtedy nierzutuje, niepogardze jakimś jeszcze ciasteczkiem :-D

Awatar użytkownika
nana

28 lis 2007, 11:15

Bo u mnie z racji tego, że nowe mieszkanko to cała rodzinka w składzie moja mama,siora z rodzinką iteście z siorą mojego R no i babcia mieli być u nas wigilii :-) To niedawno co wam pisałam moja siora odpadła bo mój szwagier ma dyżur w pracy i stwierdzili,że lepiej przyjechać w 1 święto ze spokojem,oki ich sprawa!!!A teraz jeszcze niewiemy co z babcią mojego R bo jej stan jest juz dobry,ale jeszcze jest w szpitalu i niewiadomo kiedy wyjdzie???Także wszystko stoi pod wielkim znakiem zapytania?Spoko ma się to wszystko teraz wyjaśnić :-D Jestem spokojna

[ Dodano: 2007-11-28, 10:18 ]
Ja nic niechce mówić ale Micho z Ami spiskują...dziś równo usnęli :-D :ico_brawa_01: NO WODA WSTAWIONA...CIACHO A UPIEKł KTOś?
urmajo, No napewno niebędzie to miłe,ale cóż takie życie nie ma że boli!!!TAK ZWANY PECHOZOL :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

28 lis 2007, 11:26

beatris, no to mnie pocieszyłaś :ico_noniewiem: ale narazie korzystam ze spokoju :-)
Karolinka też śpi z 10-15 minutek już :555:
u nas 0 stopni. Jak się obudzi to coś przegryziemy i idziemy wypróbować saneczki na podwórku :-D mam nadziej,że dziś pojeździ,bo wczoraj jak wyszłyśmy to sanki w jednej ręce,a Karolinka w drugiej, bo się ich bała :ico_szoking:

A co do świąt to wigilię spędzamy w domku z moimi rodzicami,a w pierwszy albo w drugi dzień świąt do teściów pewnie :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”