Witajcie kochane,
jeśli chodzi o pogodę, to u nas jest tak sobie, co prawda słonko nie świeci ale na polku jest całkiem przyjemnie, właśni wietrze na całej górze, tak troszku sprzątam - tzn. umyłam naczynia, poskładałam ciuchy, za dużo robić mi nie wolno bo jakby Piotrek zobaczył to by nie wiem co mi zrobił, bardzo wziął sobie do siebie to co lekarz powiedział; więc mimo iż mam wielką parę nie wykorzystam jej....
ja czuję się całkiem nieźle, leżakowanie przynosi efekty, jeszcze trochę i mam nadzieję, że całkiem dobrze się poczuję
mamamonia - gratuluję Julci
eVe super, że znaleźliście fajne mieszkanko, a teściami sie nie przejmujcie, w końcu to Wasza inwestycja, a jak im powiecie, że mimo wszystko zdecydowaliście się na kupno może im się głupio zrobi i wyłożą "swoją" dolę
a co do L4, to u mnie to tak fajnie nie wygląda, bo w sumie wszystkich bliskich znajomych mamy za granicą więc nie mam gdzie się na kawę i ploty wybrać, zostały mi 2 koleżanki, z którymi jak chę poplotkować to muszę autkiem się do nich zatchac... niestety, bo gdyby nie to to pewnie (prawie)codziennie siedziałabym u kogoś
teraz co prawda przyjeżdża koleżanka na urlop, ale ona też tak jak i Aga z Chrzanowa jest, więc jak one do mnie nie przyjadą to ja będę się musiała do nich zaczołgac, a i wiadomo, że jak na urlop przyjedzie o będzie chciała wszystkich poodwiedzać, to może z raz się zobaczymy.... no nie wiem, czas pokaże jak to moje leniuchowanie w domu będzie wyglądac
edit, szkoda, że maluszek nei pokazał co ma między nóżami, ehhh uparta i wstydliwa ta córa Ci rośnie
[ Dodano: 2007-12-01, 12:16 ]asika szkoda, że Magda juz wyjeżdża
ucałuj i pozdrów ją od nas, bezpiecznego lotu