Heloł Heloł
Oj.. Nadrobilam dopiero te wasze posciaki - cała masa... Litosci!!!
Ja na mega kacu.. Wiec czuje sie kiepsko, miescie bola,kosci strzykaja i generalnie geriatryzm zaawansowany.
Impreza udała sie nieziemsko!!! Najpierw u znajomkow szalelismy- tance, objadanie sie i swinskie zarty. Lanie wosku i wrozby. A o 1 wsiedlismy w taxoweczki i do Sopotu na impreze.. No czaddd poprostu. Byla znajoma z Holandii wiec bylismy cali obwieszeni swiecacymi bransoletami, naszyjnikami i wymalowani farba fluoresencyjna. Szał
I wszystko byłoby pieknie, gdyby nie moja pomyslowosc, pojscia na solarke przed impreza - poszlam ochoczo, wklikałam 15 minut.. To nic, ze zmienili lampy.. Mysle sobie-a co tam.. Bede czekoladowa.. I wyszlam - spalona jak burak,spocona, zdyszana.. Pełen seks jednym słowem
I na imprezie wygladalam jak pieczony prosiaczek
Dobrze ze tosami swoi... hehehe
Wrocilismy do domu o 5... Misiek wstał o8 , zabrała go mamcia,o10 jeczał i juz wymiekła.. Wiec wrzucilismy go do wyrka.. potancował,pohihrał sie i zasnal o11... I spalismy do... 14!!!
Chyba zrozumiał ze trzeba staruszkom odpuscic. Wiec cudo.
A po pobudce zadzwonila kumpela, u ktorej imprezowalismy, ze zostalo tyyyle zarełka, ze robimy after party z dzieciaczkami i zjezdzamy sie na obiad
Bylo super, tyle ze Misio byl niespokojny bo tyyyle ludzi i krzyczace zwariowane dzieciaczki.. Wiec wizyta niestety troche meczaca.. Teraz spi- a po kapieli tak sie rozwył biedaczek ze plakalam razem z nim..Nie wiemczy z rozdraznienia,czy ze zmeczenia..czyz glodu..Albo to uczulenie rozrastajace sie tak sie dalo mu we znaki..
Dobrze ze w poniedzialek juz lekarz go obejrzy
Juz spi.. Ja padnieta, ale Duzego nie ma, wiec nadrabiam nieobecnosc na tt.
Alinko- Kochana.. Dziewczyny juz duzo pisały. Ale ja tez ,musze cos napisac..
Watpliwosci i podejrzenia to najgorsze co moze byc- wyniszcza i wyzera od srodka.. Nie zwlekaj, nie zamartwiaj sie, nie pisz scenariuszy. Jesli jest to osoba zaufana -ktora Ci powiedziała to o Kocurze - zbadaj wszystko, popros o jakies dowody.. JEsli jest z grona Duzego - pomysl, czy tonie jakis przykry chytry plan, "wykurzenia Cie" -na rzecz tamtej byłej.. A jak bedziesz miała dowody i sama przed soba bedziesz pewna -porozmawiaj. Przywal prosto, z grubej rury,przedstaw swoje racje, powiedz wszystko twardo i stanowczo. Jestem z Toba calym sercem.. Iwierze ze zadziałasz blyskawicznie- Moja mama od 5 lat regularnie dostawała od znajomych sygnały ze tata ja zdradza,ze buduje gdzies dom, ze ma inna, bla bla bla..I mimo ze nigdy nic sie nie potwierdziło, zwiazek wisi na wlosku. Iwiecznie sie zra,wiecznie wyzyguja sobie zale,wiecznie sa podejrzenia..A ona- jest naprawde na skraju.. Dlatego wiem co teraz przezywasz,ale masz szanse podjecia innej decyzji i działania.
Aniu - Jutro wystawiam aukcje
Jesli cos Ci sie spodoba - zapraszam
A co do nocek Helenki i marudek - ojjj.. nie zazdroszcze.Ipodziwiam-ja zaraz sie niecierpliwie, lamentuje i wrrrr... Gotuje sie we mnie.
Kamilko-matko.. Tez to przechodziłam.. Oby odpusciło. Trzymaj sie dzielnie kobito!!!
Lucy - Oli cudny
Sliczny jest po prostu
Madziorka- Leoś elegant - pierwsza klasa
I podziwiam, ze w takim hałasie zasnal.. Misio by sie predzej.. obsrał
Madziu - dziekujemy za przepisy.. Bosko! Napewno zaczerpne z tegos cos na swiateczny stoł..
Jesli chodzi o pytania to malo cholera pamietam.. Baczki - Misiek nie pierdzi tak smierdzaco raczej. Chociaz czasem jak strzeli piardka,toatrze czy nie kupal - i czesto to fałszywy alarm:): Smrodek jeden. hyhy
No koniec. Pojemnosc mojej pamieci sie wyczerpała. Niestety. Zaraz nastapireset po tym calym imprezowaniu. Zaraz wkladam pizame i ide spac bo inaczejsie przekrece.
A potej solarce swedzi mnie wszystko wscieeeekleee!!!
Zem se strzeliła upiekszanie
[ Dodano: 2007-12-01, 22:00 ]A, jeszcze kilka foteczek z wczoraj
Duzy leje wosk:
Konsternacja nad michą:
Myyy:
Złyy Duzy
:
No i to najlepsze... Sopot!!!
I Duzy z djką
A to z dzis -Mały Krzys, z wiekszym Krzysiem.. Ktory baardzo chciał sie z nim podzielic czekoladkami z kaledarza adwentowego