Witajcie.
Pewnie nikt niezauważył, że mnie nie ma

A ja po zajebiście fatalnej nocce

Położyłam się spać dopiero o 4:35

Bo mój Micho obudził się wczoraj o 24:10 dałam cycka,a on się zżygał !!!W sumie czasami sobie tylko popłakiwał, ale później to się bawiliśmy do 4:30,cyca to chyba ciumkał z pare razy szok.Pierwszy raz miałam taką jazdę...A rano już o 8 obudził się rześki,za to ja rozbita jak paczka dropsów

A jakoś po 9 przyjechała po mnie i Micha moja siora z szwagrem i siostrzeńcami i jechaliśmy do mojej mamy.Tam zjedliśmy obiad,zostawiliśmy dzieci pod jej opieką i pojechaliśmy pozakupki

Wróciliśmy wieczorkiem, to szybko szybko z dzieciaszkami,a t

en mały piernik spał do 18:15 i teraz jeszcze grandzi

Ale już zaraz idzie spać,miejmy nadzieję
Aniaa-widze,że miałaś taką samą nieprzespana nocke(łączę sie z Tobą w bólu)

Ale taka nockę jak ty z tymi krzykami też już przeszłam(2x) i do teraz nie wiem czym było spowodowane,ale juz za drugim razem przygotowałam sobie Panadol 2,5ml i zaoszczedziłam na czasie i na krzyku jego!!!Równie dobrze niunia mogła mieć taką kolkę,śmieszne ale prawdziwe!!!
Karolcia-super ze byłaś w tym kinie,a film,olać jaki był ważne ze sie oderwałaś i te smakołyki...
Urmajo-kochaniutka gdzieś przewiało ci te cycole!!!Nie ma nic lepszego jak kapuch,polecam,sprawdziłam 2x
Aga26, ojjj brzuchol,może jakoś przejdzie,a kino???
[ Dodano: 2007-12-02, 09:10 ]
I jak to sie mówi ostatni będą pierwszymi
Nocka juz przespana,pobudka tylko za wcześnie,bo o 7:30-ale spoko! Tak jak juz wczoraj podejrzewałam

Michaś ma dzis kaszelek i zaczyna lecieć z noska woda

Ale ja juz działam

Dziś rodzinnie,wszysty razem,ale chyba juz w domku