Leatka pisze:jaśnie pani to film na podstawie tej książki "Pachnidło"? Pamiętam że była obrzydliwa, z ludzi robił se perfumy. To to?
dokladnie to samo, bleeeeeeeeeee, a jaki idiotyczny koniec??? no masakra!!!
Leatka pisze:Taka chusta to rzeczywiście super sprawa, niestety nie mam pojęcia jak taką wiązać i jak uszyć, a babcia opowiadała że kiedyś tylko w takich hackach się dzieci nosiło.
Czy usypiasz ją też w tej huście? I czy łatwo potem dziecko wyciągnąć żeby przełożyć do łóżeczka? Bo mój Franek zasypia tylko na rękach a że waży ponad 9 kilo to myślałam żeby może taką chustę sobie sprawić a może już za duży?
po pierwsze oczywiscie, ze nie za duzy
, niektore dziewczyny zaczynaly chustowanie jak dziec mial 9 miesiecy. a chustowac mozna do nawet trzech lat. wizazan jest duzo i z moja chusta np dalam
aviskowi super instrukcje z mojego didymosa, gdzie jest wszystko kawa na lawe wylozonne i samemu sie mozna nauczyc jak to wlasnie
aviskowi wyszlo
Juli pisze:Jasnie Pani - jaaaa bym bardzo chciała wyprobowac ten Twoj cudo gadzet! Bo kusisz, kusisz i chyba mnie przekonałas
BeWu pisze:ja też bym chciała taką chustę....
umawiajcie sie z aviskiem, bo ona ma teraz chuste, ja wam daje moje blogoslawienstwo
tutaj macie linka do forum chustowego gdzie dziewczyny puszczaja w swiat swoje chusty (wpisujesz sie na liste i za jakis czas przychodzi ci poczta chusta
, probujesz kilka dni i posylasz dalej) i gdzie mozecie znalezc osoby, ktore blisko was mieszkaja, one chetnie sie spotykaja z nowymi i ucza jak wiazac i pozyczja chusty. sa tez warsztaty chustowe
http://www.chusty.info/forum/index.php [ Dodano: 2007-12-03, 16:29 ]Leatka, oczywiscie, ze ja usypiam w chuscie a wiazania sa rozne, wiec sa i takie z ktorych sie latwo spiace dziecko wyciaga
jakbym moje prawie 10 kg miala na rekach nosic to by mi kregoslup padl