Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

03 gru 2007, 22:11

Anetko super, ze wszystko dobrze się skończyło. Trzymam kciuki żeby do końca tak było i nie martw się. Napewno będzie ok

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 gru 2007, 22:13

Aneta 30, uff dobrze kochana ze tyle usmiechow wstawilas w posta bo jak tylko przeczytalam ze bylas w szpitalu to sie wystraszylam... matko dobrze ze wszystko oki jest.. wiecie co jak czytam wasze posty to chyba ja jestem jakas nie czula..wy tak szybko reagujecie na kazda oznake jakichkolwiek oznak niepokoju a ja..o rany..musze zwracac na to bardziej uwage.. i postanowilam ze juz w czwartek 6 pojde na glukoze. chce miec to juz z glowy! chce wiedziec. do 10 za dlugo czekac.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2007, 22:54

Cześc dziewczynik.
Pisze dopiero teraz bo od rana strasznie bolała nie głowa co zdarza mi się rzadko :ico_olaboga: . I brzuszek mnie dzisaj kół więc całe popołudnie przeleżałam w łóżeczku. Teraz jest już znacznie lepiej, ale wyleżałam się tyle że niewiem o której dziś usnę :ico_szoking: . A moj mały gapulek starsznie dzis rozrabiał i zauważylismy, że jak tatuś położy rękę na brzuszku to mały sie uspakaja i nie kopie ani nie boksuje. :-D Pozdrawiam.

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

03 gru 2007, 22:54

czesc dziewczyny
moja malutka od jakis 6 godz bardzo malo sie ruszala a jak juz sie ruszala to bardzo delikatne ruchy
to tak jak ostatnio u mnie bylo i tez sie okropnie przestraszylam ,pisalam zreszta :ico_olaboga: ale tylko sie cieszyc ze wszystko z naszymi maluszkami wporzadku :-D :ico_brawa_01:
ale my chyba juz tak mamy ze chociaz wiemy ze moze sie tak zdazyc ze dzidzia przez dluzszy czas sie nie rusza i to nic groznego to jak chodzi o nas to i tak sie zamartwiamy :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-12-03, 21:58 ]
bylam dzis na miescie i po dwoch godzinach myslalam ze mi stopy odpadna tak mnie bolaly ze szok :ico_szoking: a buty mam wygodne,strasznie szybko mi sie nogi mecza teraz.tez tak macie? :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2007, 23:13

Monika83 ja tez byłam dziś na zakupach i tez mnie szybko rozbolały nogi. A dawniej to ja mogłam chodzic i chodzic i to szybko!! A teraz tragedia :ico_olaboga: . Zauważyłam też, że jak jestem na baenie to też dugo nie moge popływać bo zaraz jestem zmęczona. No, ale takie własnie sa uroki bycia w ciąży. Wszystko to bedziemy mieć wynagrodzone w marcu kochane dziewczynki :ico_brawa_01: i napewno o wszystkim wtedy zapomnimy.

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 gru 2007, 23:20

czesc, dziewczyny. Ciesze się, ze u was wszystko ok. U mnie też. Naczytałam się tych gazet dla kobiet w ciąży i rozmyslam. Mnie trochę niepokoją te skurcze macicy, bo jest ich chyba więcej niż 5 na dobę. W przyszłym tygodniu mam wizytę, to zapytam.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2007, 09:45

Aneta 30, ciesze sie ze wszystko wporzadku dobrze ze tak szybko reagujesz ja tez jestem przewrazliwiona zawsze jak cos mi sie wydaje nie tak :-)

pozdrowienia
monika83, mnie tez nogi bola jak zadługo pochodze a najgorzej po schodach na trzecie pietro wejsc :ico_olaboga:
zirafka, mnie mały ostatnio w nocy wybudził i szalał az nie moglam usnac powiedzialam mezowi zeby połozył reke i od razu spokój maluchy chyba czyja respekt przed ojcami :-D

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2007, 10:38

asiab, to mamy podobne piętra. Ja mieszkam na 4. Zazwyczaj przystanek robię sobie na 3. :ico_haha_02: I też zatrudniam tatusia do uspokajnia maleństwa, wydaje mi się, ze ono juz reaguje na jego glos.

A słuchacie muzyki klasycznej? Podobno to jest bardzo dobre cwiczenie.

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 gru 2007, 11:02

Dona, z ta muzyka klasyczna to wiesz... ja sama jej zniesc za bardzo nie moge..po prostu mi nie odpowiada..choc od czasu do czasu zmuszam sie..mam Mozarta dla maluchow z gazety DZIENNIK takze puszczam synusiowi, ale zeby tak namietnie to nie..

a ja nie zauwazylam czy moj synek czuje respekt przed ojcem :ico_placzek: bo go prawie ciagle nie ma.. ale na swieta przyjedzie i bedzie az wyjezdzac po nowym roku wiec wtedy zaobserwuje i wam napisze.

dziewczyny bardzo zazdroszcze Wam mezusiow w domku :ico_placzek: my bardzo bysmy chcieli by Tomek juz byl w domu, robimy wszystko by tak bylo..ale niestety niektorych rzeczy nie da sie przeskoczyc..i to trwa... chce mi sie plakac z tej samotni :ico_placzek: maz kierowca :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2007, 12:10

Witam Dziewczynki
dobrze ze tak szybko reagujesz
wiesz ja nieszczescie juz przeszlam dlatego reaguje od razu wole nie czekac :-) och najwazniejsze ze z moja malutką wszystko dobrze a puznym wieczorem to mnie zaczepiala aby sie bawic.Jak kopie mocno to ja ją laskocze po brzuszku a malutka wtedy oddaje kopniaczkami i tak sie bawimy :-D
A co do bolacych stop to ja mam to samo jak troche dluzej pochodze to bola jak nie wiem co :-) No ale pochodzic chociaz tylko do spacerku to trzeba muszą nas nosic nasze nozki :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-12-04, 11:11 ]
O widze ze na suwaczku mam 103 dni och jak juz bym chciala byc na tych 3 dniach nadal mi sie czas ciagnie :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”