[ Dodano: 2007-12-03, 17:26 ]
Humorek do nonono mam ;/;/
Mi ta sama wpadła w oko, Juli musiała przeoczyć hihi, bo pytałam czy ma taką w mniejszym rozmiarzeJULI upolowalam ta zielona rozmiar 42,a gdzie na allegro mozna znalezc spiworki??bo jakos nie umie znalezc
swoim kregoslupem to sie wogole w chuscie nie musisz przejmowac, bo dzieki temu, ze jest szeroka rozklada ciezar na cale ramiona i plecy nie odczuwaja zadnego obciazenia. tylko kolana na poczatku, ale to jak mama jest przy kosci tak jak ja, bo moja szczupla kolezanka nic wogole nie czuje, ze nosiA nad chustą też się zastanawiam - fajna sprawa, tylko nie wiem jak by to mój kręgosłup zniósł...
ja wlasnie tez zakupilam tą z chusta.pl (jak tam bedziesz na tym drugim forum, to te chusty sie pouch nazywaja), ale tak po domu tylko ja bede stosowac, przy pracach domowych, bo to jest obciazenie na jedno ramie i na dluzsze noszenie jest niewygodnie, ale tez fajna sprawaznalazłam na allegro chusty kieszonkowe lepiej takie czy wiązane?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość