Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

05 gru 2007, 18:13

wpadlam na chwilke zebyscie nie pomyslaly ze znowu o was zapomnialam :-D
wszystkim solenizantom ktorym do tej pory nie zlozylam zyczen wszystkiego naj naj naj :ico_prezent:

tak tylko wpadlam....ide cos zjesc,odpoczac i czekac na pierwsza milosc :-)
buziaczki....

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2007, 19:36

ANES, na pierwszą??? A mąż??? :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Jeszcze się dziś nie witałam, przepraszam jakoś tak wyszło!!!!
Życzonka dużo, dużo uśmiechu dla naszej Jagódki!!!!

No zbora w końcu się doczekałyśmy Ciebie :-D

ANES, wiem, wiem o jaką miłość chodzi, tak sobie tylko zażartowałam.

Ja też mam chwilkę odsapki, mąż złapał Karolka w obroty, a ja zaraz biegnę kąpiel szykować. Może jeszcze wieczorkiem zajrzę.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2007, 20:00

ach...przepraszam Jagodko...ja dzis taka niekumata i zajeta moimi sprawami :ico_wstydzioch: ...............PRZESYLAMY Z mAYA MOC NAJSZCZERSZYCH ZYCZONEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_buziaczki_big:
bylismy w tesco na malutkich zakupach...malutkicha przeszlo 60f wydalismy....w sumie nic nie kupilismy...tylko na jutrzejszy obiad,pampersy i jedzonka dla Mayi....a ceny idą w gorę!!!

Tatus wymyslil zeby Mayi na mikolajki dokupic cos jeszcze i ma jeszze 1 zabawke....i mam nadzieje ze to juz koniec z kupowaniem pierdol...ma juz ich wystarczajaco duzo...i tak sie wszystkimi nie bawi...a juz staralam sie jakos powstrzymywac to kupowanie :ico_noniewiem:

bede wieczorkiem...aha...a dobrze ze u Kamizeli jakos idzie....czekamy na powrot!!!!!!!

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

05 gru 2007, 20:01

sikorka :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: dobre dobre......
ja juz po pierwszej milosci,ale katastrofy sie tam dzieja...jejku....
nie wiem dlaczego ale bardzo przezywam ten serial.... :ico_placzek:

ehhh lece sie kapac i do lozia...buziaczki.papa

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2007, 20:16

a Mili spi od 16 i wcale sobie nie przeszkadza, co to bedzie :ico_olaboga:

oj i ja spoznialska ciotka dla kochaniutkiej Jagodki sle moc całusków :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

glizdunia a ty ciesz sie wszystkimi nowymi umiejetnosciami Majeczki, bo jakbys miała takiego leniuszka jak ja to bys sie niepokoiła.. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

05 gru 2007, 20:36

a moje dzieci juz spia :)) czekaja na Mikołaja hehe

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

05 gru 2007, 20:47

u nas Mikołaj przyjdzie po południu, bo Mariusz jedzie do Wesołej na kopalnie. Kupiłam już dla niego super czekoladę z orzechami a Alicja dostanie 3 książeczki. Zapewne jutro nawiedzą nas ciotki i wujkowie. wię prezentów sporo Młoda dostanie.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2007, 21:33

oj...Ewcik ale fajnie.....Maya prezenty dostanie tylko od nas....ciocie zaracowane wiec nawet im sie nie przypomni :ico_noniewiem: ale od nas prezent bedzie...chcielismy A. przebrac za Mikolaja i chociaz malej pare fotek pstryknąć ale jakos stoju nie zalatwilismy...i lipa...bedzie mikolaj bez Mikolaja :ico_noniewiem:

Lady...ja sie ciesze z jej umiejetnosci...naprawde...tylko czasem mnie przerasta jej ruchliwosc...wczesniej taka nie byla...lezala spokojnie az sie dziwilismy ze taka grzeczna a dzieci znajomych juz wtedy fikaly.....a teraz mamy.....oddaje z nawiazką :ico_oczko: ........no i dzis juz ladnie raczkowala....coraz mniej pelza....teraz z napedem na 4 jest modniej...hihihi :ico_oczko:

Tatus pojechal do pracy...ja odwalilam kapiel i cycowanie...no i przed kapiela jest dokarmianie jakąs kaszka albo pudingiem...a potem cyc na dobranoc do przeplukania gardelka :ico_haha_01: ....i Maya dokonala wlasnie samosypiania...i chyba mam wolne :ico_noniewiem: .......marze o szybkim zasnieciu...ale musze odczekac chwilke nim sie udam pod prysznic bo jak sie przebudzi to :ico_olaboga: .....Dobranoc jakby co....

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

05 gru 2007, 21:51

moje dziecię warjuje od wczoraj jeśli chodzi o wieczorne jedzenie. Zawsze koło 20dostawała cyca, potem po kąpieli ok 21 drugiego i lulu. Wczoraj zjadła cyca, drze się że głodna, dorobiłam 60ml mleczka wciągnęła bez dwóch zdań i dalej chce zaspokoiła się dopiero po 80ml herbatki....... a dziś stwierdziliśmy że wcześniej kąpiemy. 20:30 była już czyściutka dostała jednego cyca, potem drugiego a potem 90ml mleczka.......... i żel na dziąsełka. Zasnęła.

Ja też mówię dobranoc. Jutro o 4 czeka mnie pobutka

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2007, 21:53

a Milusia dzi była świetym Mikołajkiem :ico_haha_01:
Obrazek
i z prezentem od babci
Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”