Alineczq pisze:Madziorka, a jak Leoś się zachowuje? Cięzko mu czy jest pogodny mimo braku kupska?? ja bym juz wymiękła i dałą czopek
wlasnie chodzi o to ze zachowuje sie normalnie,.. gdybysmy wyczuli ze cos jest nie tak to nie czekalibysmy tak spokojnie... no powiedzmy ze spokojnie hehe
a dziekuje wam za rady
kamila pocieszylas mnie.. no masz racje ze chyba mamy przewrazliwione pobudzaja jelitka czopkiem .. i nie czekaja tak dlugo jak ja..
a co do czopka.. nie mam rozterek. bo takowego nie posiadam,.
ale w polsce sie zaopatrze juz na wszelki wypadek..
[ Dodano: 2007-12-05, 19:47 ]lucy23 pisze:pogoda typowa angielska hi hi raz slonce ,raz deszcz,zlapal nas 2 razy
lucy u nas dokladnie to samo hehe
rano po 10 padalo.. jak wracalam z przychodni po 11 super slonce normalnie rozbieralam sie po drodze.. cieplutko na maxa niczym na wiosne.. a zaraz znow chmury deszcz hihi
takze wesolo pogodowo
leos nie narzekal.. on ma cieplutko w gondoli owinieta folia hehehe
tylko tesc... wiecie same.. hehe szybko szybko maly sie meczy.. albo chce na rece albo cos tam hihi
on tak sobie lubi pogadac.. choc przyznam ze w miare delikatnie rzuca swe uwagi i nie jest najgorzej hehe ale ja jestem mniej delikatna i zlosliwa do tego hihi i mnie te nawet pojedyncze wkurzaja hehe
ale powiem wam ze dziadek strasznie zakochany we wnusiu i ma bardzo czuly stosunek do dzieciaczkow hihi i nawet pieluchy mu zmienia hihi
takze spoko..
pisze tak pozytywnie bo jutro rano leci
ufff
adas mowi zebym sie nie przejmowala bo on lubi tak sobie pogadac,, i pomadrzyc sie hihi
i juz... taki typ
ale to i tak nic .. moj tato dopiero bedzie zrzedzil
juz ja mu dam....
dobrze ze mamcia jest normalna i przez caly jej miesieczny pobyt tutaj nie mialam dosc jej uwag.. hehe
a teraz jeszcze brak tej kupy.. to ciagle jakies gadanie.. oj niedobrze.. 12 dni?? bez kupy. dziadek sie dziwuje
a ja pytam co mam zrobic?? za niego kupe???
wrrrr
i jeszcze leos cos zakaszlnal i juz uwaga.. ze cos mu tam siedzi na oskrzelach. dziadek to czuje.. ble ble ble
zeby zapytac lekarza i takie tam bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no dobra ale ja nie o tym mialam nudzic.. bleeeeeee