Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2007, 23:50

eska dzięki :ico_buziaczki_big:
dziewczyny wklejam fotke Hani w chuście
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 06 gru 2007, 13:56 przez Lalka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

06 gru 2007, 09:31

melduje sie

dzisiaj mikołajki Obrazek

dla wszystkich dzieciaczków Obrazek

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

06 gru 2007, 13:07

hej ja tez sie melduje
super prezencików dla naszych dzieciaczków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2007, 13:57

hej dziewczyny dla was tez prezencików życzę :-D :-D :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 15:37

witam, no i znowu mało do czytania :ico_olaboga: :ico_placzek:
Ja przed chwilą wróciłam z zakupów, nachodziłam sie po sklepach ze aż nogi bolą no i w sumie nic ciekawego nie kupiłam. Olusiowi rajtuzki i grzechotke ( to od Mikołaja :ico_oczko: ) troche spożywczych rzeczy, kieliszki z śmiesznymi hasełkami na prezent dla kuzyna, no i to z czego najbardziej sie cieszę to lambrekiny na okna do dużego pokoju :ico_brawa_01: , szkoda że odbiór dopiero 20.XII ale co tam ważne że uszyją przed świętami :ico_haha_02: acha no i wskoczyłam jeszcze do sklepu gdzie wszystko jest po 2,50 i kupilam fajne świąteczne ozdoby. Zahaczyłam też o 2 ciucholandy ale niestety nic ciekawego nie było :ico_placzek: Olus w tym czasie był z babcią, przyjechałam to smacznie spał i spi do teraz. Wiec ja jescze wykorzystam sytuacje i przygotuje obiad.

Lalka widać że Hanusi dobrze w tej chuście , ale chciałabym ją zobaczyć jak to wygląda na Tobie.

[ Dodano: 2007-12-06, 14:44 ]
Eve a z Szymusia jaki śliczny Mikołajek.
Ja mam w planie takie zdjęcie dac do kalendarza na stronke z grudniem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 15:57

Witajcie!
Mnie Mikołaj przyniósł ból prawego cyca :ico_placzek: chyba byłam niegrzeczna :ico_placzek: Nie wiem, co się z nim dzieje... Wczoraj mnie coś dopadło- ból głowy, kości i skóry (dziwne uczucie, nawet przy myciu rąk) i temperatura. Dziś jest lepiej, ale nie wiem, czy mnie coś bierze czy to od tej piersi. Za pełna nie jest, bo Zuzia ją opróżnia na bieżąco.
Lalka, sto lat dla Maleństwa! Ależ nam dzieciaczki rosną!
eSKa, ja miałam się dziś wybrać na sklepy, ale kurczę nigdzie nie pójdę. I prezentów nie będzie...
Mąż odebrał wczoraj samochód od mechanika, 2100 poszło. Porażka....
Na mnie bony czekają w pracy :ico_brawa_01:
eve81, śliczny malutki Mikołajek do Ciebie przyszedł :-D

[ Dodano: 2007-12-06, 15:06 ]
Dziewczynki, jaki to olej mama Zuzi podawała na kupkę? Bo piszę też na innym wątku i tam dziewczyna pyta jak pomóc maluszkowi.

eSKa
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 17:38

Dziewczynki, jaki to olej mama Zuzi podawała na kupkę?
Z tego co pamiętam to łyżka czy pół oleju rzepakowego.

Kocura na zapalenie piersi dobra jest kapusta, mam wypróbowane na sobie. Lisc kapuchy włożyc do lodówki a potem zbić tłuczkiem i obkładać tym pierś. Mi pomogło i też miałam temperature, dreszcze i cholerny ból piersi. Acha i dobrze że Zuzia ją na bieżąco opróznia.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 17:54

HEj kobitki,
Jestem po spotkaniu z aga z watku lipcowek, znow sie nagadalysmy ze az geba boli :-D A Kubus taki sloooodki jak miod. Tak sie cieszyl ze myslalam ze go zjem normalnie :-) No i Nell zafasowala grzechotke na Mikolaja, nie wspominajac ze i Zuzi sie dostala ksiazeczka i slodycze. Slodyczy oczywiscie juz nie ma :-D

Ale wiecie ze tu sie obchodzi sw. Mikolaja. :ico_olaboga: Mikolaj przychodzi i zostawia prezenty pod choinka a nie tak jak u nas na Dolnym Slasku Gwiazdor.

Kocurka , ten olej to tak jak pisala Eska rzepakowy tylko ze pol lyzeczki na butelke mieszanki dla maluszka miesiecznego, wiec chyba dla starszego mozna troszke wiecej. Ja u Nelci stosuje zawsze jak dobe nie robi kupci i juz po jednej takiej dzialce kupa jak ta lala jest. Mozna dawac max dwa razy dziennie.

A ja wlasnie na allegro zamowilam 100 odbitek z cyfrowki za 30 zl, tylko nie potrafie tych zdjec takim specjalnym programem co mi ten gosciu wyslal przeslac :ico_olaboga: Albo cos jest nie tak albo ja taka tepa jestem.

Aha, no i z agnieszka postanowilysmy pojsc na jakis fitnes raz w tygodniu... Mamy sie na razie rozejrzec... No ciekawe czy cos z tego wyjdzie :ico_oczko:

Ja dzis stawiam :ico_tort: z okazji 2 miesiecy Nelci :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: alez ten czas leci!!

I dla Hanusi Lalki tez :ico_prezent: z okazji wczoraszej okazji :-)

Eve, slicznego masz mikolajka :-) :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 21:22

Mamo zuzi ta twoja Nell to mnie rozbraja tym swoim uśmiechem :ico_buziaczki_big: szkoda że juz ma narzeczonego Jasia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

06 gru 2007, 21:49

teraz mam chwilke bo Szymul zasnął przy cycu
wiec go siup do łóżeczka
ciekawe ile pośpi, obstawiam ok. 1h :ico_oczko:

wczoraj juz nie zdążylam napisac
ale z wizyty u neurologa nici
pojechalismy przed 19.00 a tam napis na drzwiach ze z powodu remontu gabinet nieczynny :ico_zly: wiec nic nie załatwiliśmy :ico_olaboga:
zadzwonilam do lekarza i mam jechac jutro na ta wizyte
dzisiaj bylismy na usg bioderek
wszystko jak najbardziej oki
jeszcze zapytalam lekarza o ta spłaszczona główke Szymusia, troszke mnie uspokoił ze jak maly zacznie sie podnosic to moze mu sie to wyrównac
a wogole to powiedzial ze powinnam go czesto na brzuszku kłaść, najlepiej nago bo jak nienauczony jest w ubranku to pewnie bedzie ryk (no jakby zgadł)
wiec dzisiaj przy kazdej okazji Szymuś lądował na brzuszku
i wcale nie było tak źle, ładnie główeczke podnosił i chwile nawet wytrzymał :ico_brawa_01:

dzieki dziewczynki za komplemenciki fotki Szymcia mikołajka :ico_wstydzioch:

Lalka, super wygląda Hanulka w tej chuście :-D ja to zastanawiałam sie nad taką wiązaną co dzieciaczek jest taki omotany w niej :ico_oczko:
i to z czego najbardziej sie cieszę to lambrekiny na okna do dużego pokoju
moja mama jest "chora" na punkcie firanek
kupiła mi do salonu za 500zł :ico_szoking:
normalnie jak dla mnie to zawrotna cena za firany
ale pokój super wygląda
firany jednak dużo dają do ogólnego wyglądu
Mnie Mikołaj przyniósł ból prawego cyca :ico_placzek:
o kurcze :ico_olaboga:
ciekawe od czego to??
bo jak Zuzia opróżnia cyca to niby co jest nie tak??
cholera ale my musimy sie nacierpieć :ico_olaboga:
mam nadzieje że szybko przejdzie :ico_sorki:
i spróbuj z tymi liściami kapusty jak radziła eska, też słyszałam ze pomagają
A ja wlasnie na allegro zamowilam 100 odbitek z cyfrowki za 30 zl, tylko nie potrafie tych zdjec takim specjalnym programem co mi ten gosciu wyslal przeslac :ico_olaboga: Albo cos jest nie tak albo ja taka tepa jestem.
to moze napisz do niego e-maila
niech przesle jakas instrukcje
ja kiedys kupiłam panel aukcji na allegro i tez trzeba było tam ustawiac rzeczy na własnym serwerze, niestety nie dalam rady i odpuscilam sobie
ale placilam za to jakies 3zł wiec szybko zapomniałam :ico_oczko:
Aha, no i z agnieszka postanowilysmy pojsc na jakis fitnes raz w tygodniu
no to bedzie z Ciebie jeszcze wieksza nonono niz teraz
kurde zazdroszcze :ico_sorki:
mój brzuchol nadal jakis gąbczasty
chyba musze znieść ze strychu przyrząd do brzuszków
kupiłam zanim sie dowiedziałam ze jestem w ciąży
no i pozniej juz w ciazy sie nie przydal
a teraz byłby jak znalazł
tylko skąd mam wziąśc chęci do ćwiczeń??? :-D

DLA NELCI Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”