Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 gru 2007, 17:40

Witajcie kochane
asika82 je też nadal w szoku bo czekałam na Hanię, ale już jestem przestawiona (chyba w 100%) na chłopczyka. Tylko, że jak weszłam do sklepu cosik "męskiego" kupić to troszkę podłamałam się faktem, że dla dziewczynek to chyba z 8 stoisk z różnościami a dla chłopczyków ze 4. Szok normalnie, ale strasznie lubię takie typowe rzeczy dla dziewczynek albo chłopców. :-D :-D :-D
myszka_ imiona bardzo ładne, ja nadal szukam chociaż prawei pewni jesteśmy Adasia. Natomiast u nas było odwrotnie mnie bardzo podoba się imię Aleksander a zdrobnienie Olek jest cudne, ale niestety mój M. cosik nosem kręci. No cóż trudno.
Emma matko co do sprzątania to ja absolutnie nic nie robie, ale tak szczerze mówiąc to jak już wiem, że się wyprowadzimy to jakoś straciłam zapał tu żeby sprzątać. No ale niestety trzeba się wziąć do roboty. :ico_wstydzioch:

Hmm co do jedzenia to ja wogule nie mam zachcianek, alebo jakiś szczegulnych upodobań co do smaków. Jem więcej słodkiego (niby na dziewczynkę) i to tyle. Kwaśnego nie jem więcej niż przed ciążą, ostrego też nie, jedynie dużo więcej słodkiego jem. Muszę codziennie cosik wszamać, albo czekolade, albo batonik albo pączka.

Uff ale wypracowanie walnęłam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

07 gru 2007, 19:00

Witajcie kochane,
ja dziś byłam u siostry mego mynża, bo miała wolne, dawno się nie widziałyśmy, fajnie było pogadac :ico_oczko:

Emma super, że wyniki są w porządku, niestety nie pomogę Ci bo się na tym nie znam :(
Małgośka :ico_brawa_01: za teścior i za to że u lekarza wszystko dobrze
Joanna, też superowo, że u Twojego maluszka wszystko dobrze; my też się zapisujemy do szkoły rodzenia, musze tam zadzwonic, bo zasatanawiamy się gdzie będziemy chodzic, choc chyba na zmiany będę chodzic co 2 tyg. z mężem lub sama, bo on na dwie zmiany pracuje...
Meggi ciesze się, że i u Ciebie wszystko dobrze, nie zaniebuj nas tak bardzo :ico_nienie: :ico_oczko:

jutro idziemy na te urodzinki chrześniaka Piotrka, jakoś mnie to nie cieszy...
Wybieramy się też jutro do Oświęcimia, może jakieś spodnie ciążowe znajdę i na foteliki chcemy popatrzec, czy przez allegro zamawiac czy może będą miec coś spoko...
aha i dla siostry chrześniaka też trzeba coś kupic żeby jej nie było smutno, jakąś bluzkę ładną jej machniemy, niech sie dziewucha cieszy

asika82
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 19:10

nakupilam synkowi bluzeczek takich slicznych nexta wszystkie, cudo dosłownie. kupiłam tez pozytywke z takim fajnym pieskiem wszystko na przeprosiny, że mama durnota taka była. Już o niebo lepiej mi z moim małym siusiaczkiem do tego stopnia, że nawet imienia zaczne szukać bo szczerze mówiąc wczoraj to wieczorem taka zła byłam, że nawet mi sie nie chciało. ale z tym imieniem to bede miała problem.

Awatar użytkownika
Myszka_

07 gru 2007, 19:14

asika82, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za zmiane postawy oby tak dalej
no z imionami męskimi to ciężka sprawa jest :ico_noniewiem:

asika82
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 19:25

dzieki myszka. fajnego masz bałwanka :-)

Awatar użytkownika
Myszka_

07 gru 2007, 19:33

asika82 pisze:fajnego masz bałwanka :-)

hehe dzięki

[ Dodano: 2007-12-07, 18:35 ]
a ja zabieram się za instalowanie programów od aparatu, bo po formatce nic nie mam na tym moim kompie i wrzucę zdjęcia jakie mi mężu ostatnio robił i po jutrzejszej imprezie też się pewnie pochwalę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 gru 2007, 20:04

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawo asika82 super za zmiane postawy.
No i niestety z imieniem to problem będzie my też się zastanawiamy dalej niby Adaś, niby (mąż się przekonała) Aleksander. A tak wogule to szukam na stronkach imiona męskie i załamka totalna bardzo mały wybór, a aja nie lubie zbyt wymyślnych.
Jeszcze mam wybrane takie: Artur, Emil, Igor, Wiktor, Mateusz, Marcin, Filip.
Mnie osobiście to jeszcze Filp bardzo się podoba ale moi teście mieli kiedyś psa o tym imieniu.... no i odpada.
Tak więc asika szukaj i się zastanawiaj a wybór wcale nie jest duzy.
Ja np jeszcze mam zboczenie zawodowe z przedszkola bo cały czas kojarze imię z danym dzieckiem i już wiem czy mi się podoba czy nie.

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

07 gru 2007, 20:22

eVe80 pisze:Emil

Ja się kiedyś śmiałam że będę mieć Emilkę i Emilka :ico_haha_01: Emilkę już mam :ico_haha_01: a z Emilka zrezygnowałam, bo by dzieci zgłuupiały i niwiedziały kogo wołam :-D :ico_szoking:

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 gru 2007, 20:51

Emma pisze:Ja się kiedyś śmiałam że będę mieć Emilkę i Emilka Emilkę już mam a z Emilka zrezygnowałam, bo by dzieci zgłuupiały i niwiedziały kogo wołam

hehehe no tak troche by się im pomieszało, a jakie wybrałaś imię dla chłopczyka?

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

07 gru 2007, 20:57

[quote="edit53"]... przynajmniej na autach bym zaoszczedzila hehe [quote]
to fakt ja przy drugim synku wydatki mialam i mam do dzis naprawde minimalne zabawki i ubranka ma po starszym bracie :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”