Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2007, 00:32

emalia30, witaj :ico_haha_02: Aniołek piękny i na pewno Nam się przyda,przynajmniej ja będę korzystała z Jego pomocy.A co do mojej koleżanki,to mieszkamy obie w Warszawie.Ona ma wadę budowy i gdyby wiedziała,że to było powodem wczesnego porodu z synkiem,to raczej nie zdecydowałaby się na drugie.Jak pisałam do niej dziś,to na razie leży,skurczy nie ma,więc może będzie wszystko dobrze.
Zmykam oglądać z mężusiem filmik,życzę Wam dobrej nocki i kolorowych snów,do jutra.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 00:36

Zulcia, przydałaby sie taka komóreczka, ja już po porządkach wszystko poukładane, rzeczy za małe po Mai spakowane, niedługo się przydadzą :-D a ładowarki jak nie było tak nie ma, chyba ją przez przypadek do śmieci wrzuciłam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
idę spać Dobranoc

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

09 gru 2007, 11:30

a ja mowie juz dzien dobry :)
witajcie kochane :ico_haha_01:

Zulciu, to co piszesz o tej kolezance to przykre... ale cale szczescie dzidzia przezyla przedwczesny porod...
musimy wszystkie na siebie strasznie uwazac... :ico_noniewiem:
ja jak zaszlam w ciaze z wiktorkiem, to od razu, w 3 miesiacu rzucilam prace...(ze wzgledu na problemy zdrowotne i ogolnie zle samopoczucie)teraz nie pracuje zawodowo, ale i tak w domu staram sie oszczedzac...naprawde podziwiam kobiety ktore przez cala ciaze sa aktywne zawodowo... i tez troszke zazdroszcze tym, ktorym ciaza nie daje znac o sobie (z wyjatkiem rosnacego brzuszka :ico_oczko: )... ja nie narzekam,bo jestem zdrowa i dzidzia tez i to jest najwazniejsze, ale ten bol plecow...to ciagniecie...czeste bole glowy... dobrze ze to tylko kilka miesiecy...choc to juz moja ostatnia ciaza(przynajmniej planowana :ico_oczko: ) i chcialabym zapamietac ten rosnacy brzuszek, te kopniaczki... :-)
emalia, dziekuje za aniolka jest cudowny... mozna by go umiescic w poscie poczatkowym naszego watku, aby czuwal nad naszymi dzieciaczkami

a co do tej chinszczyzny, to mnie odrzucilo, jak przechodzilam kolo knajpki chinskiej i zobaczylam jak sprzedawca siedzial przy stole dla klientow i dlubal sobie w nosie :587:

babe_boom, niestety tak czasami bywa ze przez nieuwage cos wyladuje w smieciach... ale moze jeszcze sie ladowareczka znajdzie...

ok, kochane, ja juz uciekam, zycze wszystkim milej niedzieli

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 12:43

MONIKAB fr, wszystko przeszukane, posprzątane nigdzie jej nie ma... wrrr będę musiała kupić nowa ładowarę i zestaw słuchawkowy szkoda

miłej niedzieli Wam życzę

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 13:01

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

kurcze babe_boom gdybym miała jak to przekazała bym ci conajmniej setkę ładowarek,gdyż w hotelu ludzie coróż zostawiają w pokojach i tylko rośnie mi ich ilość :ico_oczko:

dziś jedziemy wszyscy do polskiego kościoła,który jest w centrum Dublina,pomodlić się o wszelkie powodzenia w każdej dziedzinie-wspomnę o was kochaniutkie do Bozi Obrazek

piesek z życzonkami miłego dnia dla wszystkich majóweczek

Obrazek

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 13:13

emalia30, Kochana jesteś :)
a święta spędzacie w polsce czy w irlandii?

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 13:24

niestety święta spędzimy po raz 5-ty na wyspie :(
bilety są koszmarnie drogie a tak sobie obiecywalam,że w tym roku polecimy na święta do Polski,tym bardziej,że moi rodzice nie za dobrze ze zdrowiem - tata ma przerzuty i bierze chemię a mama ma dwa zabiegi i właśnie jest po jednym już i niezaciekawie się czuje :ico_placzek:
dla naszej trójki pół roku temu bilety były ponad 1000 euro w chwili obecnej to kwota z rzędu do 2000 euro więc nie ma jak,po za sezonem możemy wszyscy lecieć nawet za niecałe 100 euro a to kolosalna różnica
Póżniej będą święta Wielkanocne i też nie polecimy,bo będę się bała o zmianę ciśnień w samolocie i nie daj Boże przedwczesny poród,więc zrezygnuje.
Pozostaje mi polecieć jak wszystko będzie dobrze z końcem sierpnia,ale to się okaże.Nie lubię planować ,gdyż wiele jeszcze rzeczy może obrać inny obrót sprawy-zobaczymy.

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 14:09

emalia30, a nie wolałabyś urodzić w Polsce?

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 15:55

wolałabym,ale gdybym taką opcję przyjeła to żadne świadczenia po powrocie na wyspę mi się nie należą :-/
więc i tak zle i tak niedobrze :ico_noniewiem:

uciekam do kościółka
do póżniej kochane
:ico_buziaczki_big:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

09 gru 2007, 16:30

ku ku, to znowu ja :)
emalia, to widze ze ty to tak jak i ja na sierpien wakacje w polandii planujesz :ico_haha_01:
a Kacperka rodzilas w irlandii czy w polsce?
ja prawde powiedziawszy wole urodzic za granica... nie chodzi tylko o swiadczenia, ale w ogole o opieke lekarska... o znieczulenie do porodu :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”