caro, brawa za: ząbek, stanie, choinkę i w ogóle

A czemu tak wcześnie ubieracie? Ja dopiero 23, lub w wigilię rano. Na pocieszenie Ci powiem, że ja tez jestem w stanie wojennym ze swoim... Poszło oczywiście o jego rodzinkę i o Sylwestra. Ja pierdzielę wyprawiać dla nich Sylwestra. Nie będę mogła nic wypić, ale to już szczegół, poza tym usługiwać im, bo co chwila jakieś wymagania mają a to wymień szklankę, bo z tej już piłam, zrób kawkę jedną. za 10 minut komuś drugą... Nie wspomnę, że nie włączymy nawet muzyki, bo Julka nie będzie spała, będę musiała co chwila sprawdzać czy sie nie obudziła i uciszać ich a mordy drą na potęgę, jakby z lasu ich wypuścili dopiero co. Do tego zgraja dzieciaków bo jak to bez nich, walka o kompa między dzieciakami a dorosłymi itd. A potem oni sobie pojadą, powiedzą, że fajnie było a ja sama sprzątać ten pierdolnik co zrobią, bo przecież mój mąż nie będzie w stanie, bo jak oni wszyscy się spotkają to chleją na umór... Już to przerabiałam... Jeden z nich ma nawyk po pijaku spać koło kibla

No i nie mieszkamy sami! Po prostu mam to w nosie. Wole już przed TV siedzieć... Może gdyby to byli inni ludzie to bym przebolała, ale tych nie trawię i stąd takie moje nastawienie
Delicja To dobrze, że Oli przechodzi, widzisz, a Ty od razu alergii się dopatrujesz

Pesymistko Ty
Idę do Lalki. Pa
[ Dodano: 2007-12-09 ]
caro, a na monitorze widzę strona Tt i post
Katrin 
A może Tt już masz jako stronę startową?