Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

09 gru 2007, 20:37

hej :( ja smutna bo Ola zaczęła pokasływać :ico_placzek: jutro jedziemy do lekarza,
nie wykluczam alergii, w końcu alergia to nie tylko wysypka. hmmm może tylko tak się skumulowało, nowość z przeziębieniem, nie wiem zobaczymy co lekarz powie.

kolka nie gódź się na tego sylwestra o myślałby kto, wy maleńkie dziecko i imprezę będziecie robić, to was powinni zaprosić a nie się tak wpraszać na chama :ico_puknij:

Rybciu zdróweńka dużo, zdrowiej szybko !!!!!!

jejku ale się martwię :ico_placzek: a jeszcze michał mnie wkurzył, bo przyszedł do pokoju do nas i siedział i sobie grał pół dnia, nic go nie obchodziło, i oczywiście nie wie o co chodzi, a jak mówię czy zauważył, że Ola kaszle, to oczywiście, że sobie coś zmyślam, a nawet teściowa usłyszała kaszelek Oleńki. nonono, ja nie rozumiem facetów,albo tylko mój taki albo już nie wiem!!!

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

09 gru 2007, 20:54

delicja, pamiaetaj, ze oni sa z marsa i sami od siebie nic nie zauwaza-maja jakas inna wrazliwosc czy cus.Nie denerwuj sie.

Kochanemu Kacperkowi zdrowka,usmiechu i radosci z okazji pelnych siedmiu miesiecy!!!!Mam nadzieje, ze juz czuje sie lepiej niz wczoraj

Rybciu-kuruj sie, to ta pogoda niesie te wszystkie bakcyle ze soba,fuj,fuj
Kolka-sylwester z TA kuzynka,no nie przeciez Ty masochistka nie jestes,nie,nie :ico_nienie: :ico_nienie:
Caro-piekne zdjecie choinki i stojacego Oskarka

Awatar użytkownika
Kolka

09 gru 2007, 22:09

Pewnie, że się nie zgodzę! Choćby z zasady, bo oni zawsze jak mają chęć się napić to walą do nas, a co to? Melina jakaś u mnie, czy co? :ico_zly: No i tak jak pisałam są upierdliwi do granic niemożliwości :ico_olaboga:

Delicja
, ten typ tak ma, Katrin ma rację... Ja swojego tez już nie rozumiem czasami...

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 gru 2007, 00:11

Delicja ja głos ładny haha dobre,ale dziekuje :-D A i jakos dawno nie wklejalas fotek Olenci,wiec czekamy :-D :-D

caro ale superancko stoi Oskar :ico_brawa_01: wielkie dla Niego!!!

Kacperkowi sto lat szczescia :ico_buziaczki_big:

Kolkapogieło Wam Rodzinke do konca chyba!!!

iw rybka kuruj sie Kochana!!!

dzieki za pochwały mojego tygryso-skoczko-Gnojaszka :-D

Awatar użytkownika
Blanka26

10 gru 2007, 00:29

uuu to ja dziś siama na placu boju???? :-D wieczór spędziłam z mężem i teściową, gadaliśmy tak o wszystkim i o niczym, muszę przyznać, że nawet fajnie było :-D
Oleńka wcześnie zasnęła, ale właśnie ją zbudziłąm i teraz zamiast spać, to leży i się cieszy.

a jeśli chodzi o ten katarek i kaszelek, niestety bardziej podciągnęłabym to pod alergię, zauważyłam też pogorszenie stanu skóry na szyjce, więc dynia chyba odpada :ico_placzek: ano nic jutro zbada ją lekarka i powie co i jak. ale kurcze objawy zaostrzają się w kilka chwil po podaniu dyni, dziwny zbieg okoliczności??? :ico_szoking:

Mróweczko masz ładny. A żebyś Ty mój słyszała, nienawidzę się na kasetach filmach itp, po prostu mam głos jak smerfetka :shock:
a jeśli chodzi o zdjęcia, wiem wybaczcie :ico_sorki: ale uwierzcie mi , że nie mam nawet czasu jej zdjątka zrobić, cały wolny czas mam po 20 gdy Oleńka już śpi,a le obiecuję się poprawić :ico_sorki:

no dobra zmykam, zanim Ola na dobre się rozbudzi. dobrej nocki papapa

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

10 gru 2007, 00:48

Kacpi dziekuje za zyczonka :ico_sorki: Juz lepiej sie czuje ale jutro i tak idziemy do lekarza bo ostatnio tez bylo lepiej a okazalo sie ze wszystko na oskrzela poszlo wiec lepiej zbadac :ico_nienie: Nie odpisuje na posty bo jestem zmeczona i ide spac :ico_spanko: Dobranoc :ico_haha_01:

caro

10 gru 2007, 10:32

No w końcu nie mam dużo do czytania, tylko nie wiem czy się cieszyć czy płakać, bo jak jest dużo postów to tk fajnie jest, jak za brzuszkowych czasów :-D :-D :-D

Delicja z tymi chłopami to faktycznie nieraz ciężko wytrzymać, jak coś wprost nie powiesz to niezauważą albo po prostu im tak wygodniej, ale nie martw się nie tylko twój taki :-D :-D ! No to widzę,że z teściową chwilowe zawieszenie broni :-D , no i koniecznie napisz co i jak u lekarza!

Mordko ty też daj znać jak z Kacperkiem?

Kużwa no i bym zapomniała napisać, niuniek ma już 3 ząbki :-D :-D :-D :-D , dzisiej znalazłam lewą dolną jedynke :-D :-D :-D , jak nie było zębów to nie było, a teraz się sypią jak grzyby po deszczu :ico_noniewiem:

Wczoraj się lekko wkurwiłam na rodzinkę mojego! To było jakos koło 8-ej, brat do niego dzwoni i słyszę że coś bełkocze, usłyszałam coś o policji, no i mój się wystraszył i tam pojechał, wrócił po 10 minutach wkurwiony, pytam się co się stało, a on nic tylko wszyscy nachlani i teściowa z bratem mojego się żrą i G. wezwali na ratunek :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , pojebani :ico_zly: :ico_zly:

Mróweczko ja dopiero co zobaczyłąm filmiki, ale ten skoczek tygrysek jest super,a Eryczek z ogonkiem po prostu cudny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

IM
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

10 gru 2007, 12:01

Witam po długim czasie nieobecnosci , nie mam czasu odpisywac ale w wolnych chwilach was podczytuje

Najlepsze zyczenia słonka, usmiechu na buzi i zdrowka dla wszystkich solenizantow ktorzy konczyli 7 i 8 miesiecy

Caro brawo dla Oskarka za pierwsze kroczki.

Kolka fajnie sie twoja corunia smieje na zdjeciach Mateusz za nic nie chce sie smiac jak zobaczy aparat a tak to sie chichra.

Katrin wspolczucia z powodu tesciowej jak bym juz jej nie wposcila do domu nie daj boze jak bys sie przewrocila z Antosiem Slodki z niego Mikolajek

Delicja moze ten kaszelek o przejsciowy a z chłopami to tak jest dla nas niektore rzeczy wydaja sie oczywiste jak tos trzeba zrobic a im to wszystko trezba wylozyc na tacy i wtedy skumaja ja do swojego tez czasami mam nerwy jak musze powtarzac jak do dziecka momentami mysle ze mam 3 dzieci

Mordeczko przykro mi z powodu Kacperka ja tez mam tak z malym to chyba sa uroki miec starsze dzieci ktore chodza do szkoly i przynosza zarazki
u nas jest tydzien spokoju i znowu kaszel i katarek

Syla brawo dla Nikoli widac juz gwiazda ci rosnie

Jw-rybko kuruj sie a o co chodzilo z krwia w kupce bo nie doczytałam

Mroweczko fajny ten twoj eryk, fajnie bije brawo, probuje nauczyc Mateusza ale mi nie wychodzi
Ja dzisiaj przymusowo w domu tsciowa mnie wyrolowala z pilnowaniem dziecka i musialam wziasc urlop , poza tym w sobote maly mial temperature 38 i robil luzniejsze kupki juz myslalam ze znowu choroba ale narazie cisza jak przed burza
jak sie wyspi to moze pojdziemy troch sie przejsc
Dziewczyny jak na naszej klasie zaprasza sie do znajomych bo jestem ciemna.

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

10 gru 2007, 12:52

czesc
Kacpo lepiej...ma niby tylko zapalenie gardla ale...ostatnio tez tak mial a skonczylo sie na zastrzykach tak wiec narazie sie nie ciesze tylko obserwuje go... :ico_noniewiem: IM, zagladaj czesciej do nas :ico_nienie: caro, no to widze ze Oskarek idzie jak burza ..zeby jak grzybki po deszczu i chodzi coraz lepiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-10, 11:57 ]
Dziewczyny jak na naszej klasie zaprasza sie do znajomych bo jestem ciemna.
najlatwiej zaimportowac leste z gg i zapraszac albo trzeba szukac po nazwiskach :ico_noniewiem: tam w zakladce ZNAJOMI jest lista gg i skypa... Napisane jest jak to zrobic...

[ Dodano: 2007-12-10, 12:25 ]
Kurcze ogladam zabawki na allegro dla moich bratankow i doopa nic jakos mi sie nie podoba a to co sie podoba to kosmicznie driogie :ico_olaboga: A Kacpiemu kupilam cos innego...Posluchalam Rybki i zrezygnowalam z tego ''ogrodka'' a dzieki Kolce (podala mi linka :-D ) kupilam auto ale fajniejsze niz ta ciuchcia :ico_brawa_01:
http://allegro.pl/item281605844_nowe_au ... chacz.html

[ Dodano: 2007-12-10, 12:29 ]
nie ma nikogo a ja taka samotna z kawa :ico_placzek: :-D ide sprzatac :-D

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

10 gru 2007, 14:23

Kacperku kochany, duzo zdrowka, radosci, milosci i nastepnych perelek pojawiajacych sie bez bolu!!!! :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

[ Dodano: 2007-12-10, 13:35 ]
M0rD3CzKa i Caro, Waszym dzieciaczkom zabale wychodza hurtowo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: . Do Wielkanocy beda juz mialy chyba wszystkie :-)

M0rD3CzKa, dobrze, ze Kacperek czuje sie lepiej! Pojazd superowy i ta sciagana konsolka, to b. fajna sprawa. A wiosna bedziesz mogla Kacpiego w Mercedesie na spacerek wziac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Caro, Prezent Od taty dla Oskarka 1-sza klasa!!!. Widzialam podobna i zastanawialam sie nad jej kupnem...Choinka naprawde duza i ladniusia. Oskarek pieknie stoi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: My wczoraj tez ubralismy choinke :-)
Kolka,z Julci sliczny maly smieszek!!! Maya zasnela w lozeczku podobnie jak Julcia. Nie byla chyba tylko tak najedzona, bo nie trzymala sie z zadowoleniem za brzuszek :-D

[ Dodano: 2007-12-10, 13:42 ]
Syla, nic nie wspominalas wczesniej :ico_nienie: , Ok..moze nie chcilas zapeszyc premiery, ale wszystkie trzymalybysmy tutaj kciuki za Nicolke. Tak czy inaczej ogromniaste gratulacje!!!! I :ico_prezent: dla za udzilal w przedstawieniu mlodej akrorce naleza sie!!! i :ico_buziaczki_big: tez!!
IM, zagladaj czesciej!
Rybciu, jak sie czujesz, zdrowka duzo zyczymy!!!!!

[ Dodano: 2007-12-10, 13:58 ]
Delicja, przykro mi, mam nzdzieje, ze to tylko zbieg okolicznosci. Daj znac co powiedzila lekarka.
Mroweczka, Erys pieknie bije brawo. Rozbrajajacy. A skoczek- tygrysek (ze slodkim ogonkiem :-) ) superowy.
Katrin, wracajac do Twojego pytania...krotko i dlugo za razem...5 lat

Zastanawiam sie co slychac u Gabrysi, no i Kamelek z Hektorka dawno nie zagladaly

[ Dodano: 2007-12-10, 14:07 ]
Maya od soboty juz sama potrafi usiasc :-D . Smiesznie to wyglada, kiedy tak podpierajac sie na jednej raczce podnosi sie coraz wyzej. Niestety nigdy nie moge uchwycic tego momentu.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2008, 16:37 przez agi, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”