Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 23:40

Dzięki dziewczyny :-) Złożę, ale jutro bo dziś już śpi :-)

Hektorka, przykro mi z powodu psa...

Mordeczko, a ja mieszkam w Siedlcach :-D :-D :-D Fak ju?? :ico_olaboga: Oby tylko Julci nie pokazał :ico_olaboga: Moja pokazuje jaka dużaaa będzie- łapki w górę ile się da :-)
Delicja, skoro Ola nie śpi to pstrykaj foty :-D

Awatar użytkownika
Blanka26

10 gru 2007, 23:41

jak to caro pisała, zakopałyśmy z teściową topór wojenny na chwilkę,ale już dziś teściowa wróciła do swojego normalnego stanu czyli :psity grochowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_zly: wróciła z pracy, oczywiście z pościeli pochwaliła tylko ochraniacz na szczebelki, chociaż cała pościel w tej samej kolorystyce przecież :shock: no ale jej się tylko ochraniacz podobał :shock: no i pyta co tam u lekarza, mówię że w porządku dość i że podejrzewam alergię na dynię,a ta do mnie co ja plotę????Boże nienawidzę tego słowa!!!!!!!!!a ta używa je dość często i w stosunku do mnie. Jejku za to słowo mogłabym zabić. no i że po co ja chodze do lekarza skoro wszytko wiem :ico_puknij: pustak, czasem to mam ochotę pierd.... jej w ten pusty łeb aż by się kopytami przykryła. jeszcze nigdy w życiu nie przyznała mi racji. a ciemniak nawet nie wie, że alergia to nie tylko wysypka. ja obserwuję swoje dziecko i widzę że skóra swędzi, ze kupka brzydka, to chyba o czymś świadczy. I po raz kolejny się siebie pytam, czemu ja jestem taką kretynką i opowiadam o swoim dziecku tym ciemniakom???????????

Awatar użytkownika
Kolka

10 gru 2007, 23:42

delicja, ja jestem, ale nie długo, bo psiać się chce.. Ostatnio wyspać się nie mogę wcale a Julka z rana rześka jak nie wiem

Awatar użytkownika
Blanka26

10 gru 2007, 23:43

kolka śpi :-D

Mróweczko czemu jesteś zła???

[ Dodano: 2007-12-10, 22:45 ]
a moja Ola śpi do 9 :ico_szoking:
a miałam pytać, dziewczyny czy wasze dzieciaki się pocą???Ola dziś upocona jak nie wiem, niby w pokoju ciepło, ale nie aż nadto, może troszkę osłabiona :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-10, 22:46 ]
jak będzie działał fotosik, to wrzucę teraz kilka zdjęć

[ Dodano: 2007-12-10, 22:48 ]
jejku ten mój michał to jak zwykle zainstaluje jakis nowy program, którego ja nie potrafię obsłużyć, no nic kombinuję :-D

Awatar użytkownika
Kolka

10 gru 2007, 23:47

delicja, to się nie krępuj i walnij ją, aż kopytami się nakryje :-D Moja to już nic nie komentuje, bo wie, że jak i tak inaczej zrobię lub powiem niż ona by sobie tego życzyła :ico_oczko: Jedno co o mnie wie na pewno, to to, że mi na łeb nie wlezie. chociaż nie powiem- wytrwale próbuje :-D

[ Dodano: 2007-12-10 ]
delicja, kombinuj dziewczyno, kombinuj! :-)
ja jeszcze nie śpię. tak sobie siedzę tylko zmulona :-D

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 gru 2007, 23:57

Witajcie ale naklikałyście
DLA KACPIEGO STO LATEK I BUZIAKA UŚMIECHNIĘTEGO OD UCHA DO UCHA :ico_tort:
Mróweczko mój zieciunio odlotowy a martynka robi kosi kosi juz od dwóch tygodni i zapomniałam się pochwalić
dzięki wielkie od nicolki no dumna jestem od jutra maja nastepne przedstawienia oni tam śpiewaja są w mundurkach bo ona zuchem jest i stad te wystepy
Caro tak jak mówiłam marti dzisiaj stała przy zabawkach a ja siedziałam kawałek od niej i tez zrobiła trzy kroczki sama ale jeszcze nie pewnie a ubaw miała przy tym taki ze nie wiem
dopadła ja tesciowej choroba mała ma kaszel i katar cięzko jjej sie oddycha kupiłam jej flegaminke i do nosa krople i woda morska jej robie bo poszłam do lekarza i jakies 4 godziny bym musiała czekac tyle dzieci to zrezygnowałam i jutro pójde do osłuchania
a tesciow juz kaszlała i mówiłam jej zeby małej nie brała na ręce to wiadomo ona swoje :ico_zly:
DElicja widzisz te teściowe to we łbach maja nasrane
dzisiaj rozmawiałam z mężusiem przez skypa i z kamerka i swinka chciał zebym mu cycki pokazała chyba spragniony jest :-D
Hektorka straszne to jest jak psinka odchodzi to tak jak ktos z rodzinki przykro mi bardzo
MRÓWECZKO jak sie wgrywa filmik na wrzute ale ja mam z aparatu bez głosu?

[ Dodano: 2007-12-10, 22:58 ]
Rybko kuruj się kochaniutka

[ Dodano: 2007-12-10, 22:59 ]
aha a ja ubieram choinke zawsze w mikołaja czyli 6 grudnia i my mamy czerwono perłową ale małą bo nie ma miejsca :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Blanka26

11 gru 2007, 00:00

kolka moja też nie ma szans :-D

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 gru 2007, 00:03

mała co chwila sie przebudza bo żle jej sie oddycha bidulka moja a dzisiaj ja oukułam w oczko bo sie tak kreciła ze zamiast w nos to w oko cholera ale matka ze mnie ciagle jej krzywde robie ale na szczescie nie az wielką

[ Dodano: 2007-12-10, 23:07 ]
ide sie połozyc ale nie wiem czy sie opłaca :-D

Awatar użytkownika
Blanka26

11 gru 2007, 00:07

syla cześć a co Martynce, że źle jej się oddycha???

Awatar użytkownika
Kolka

11 gru 2007, 00:08

syla75, może połóż ją wyżej... Julce to przynosiło ulgę, marną, ale zawsze. A mężulkowi cycuszki pokazałaś?? :-D :-D Ojjjj będzie się działo jak wróci :-D :-D No, ale nie moja sprawa :ico_wstydzioch:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”