LUTOWECZKI ja tak postaram sie napisac ogólnikowo ale jakby po troszku wszystkim.
MAGDZINKA zycze duzo zdróweczka dla Joasi,nie denerwuj sie wróci do pełni sił i świeta beda super :)
KAJUNIA25[ zazdroszcze ci babci ktora robi pewnie pychotka torciki ach no ja wiem ze lalka czy cos nie bedzie sie trzymac kupy w ogóle i tak mysle ze poprostu zrobię normalnego torta i z Amelci fotka jaka fajoska wybiorę ;) musze zapytac szwagierke gdzie zamawiala torta dla swojej corki bo był wąłsnie z pieknym zdjeciem małej Laury :)
KMINEK,QUNICK ja nie miałam problemow z Amelci spaniem i w sumie nadal ich nie mam tyle tylko ze ona teraz jak zabkuje to budzi sie nie raz jak dawniej a dwa razy na mleczko ok 2.00 i potem roznie to bywa albo o 5.00 lub 6.00 a nawet dopiero o 7.00 i spi dalej tak do 8.00. Jednak widze ze spi niespokojnie,kręci sie wybudza nieraz w nocy chyba z powodu ząbkow bo inaczej pieknie spała ach................
Zycze wytrałosci tylko spokoj nas uratuje
AGA0406 ale pieknie wygladało to pasowanie szok jak pomysle ze jeszcze troche i nas to czeka, przeciez kacpi taki malutki jeszcze a moze tylko dla mnie, nie no niedawno sie urodził,moj synus malutki ja nie cche zeby juz wkraczał w to inne paskudne zycie,nie cche chce miec go przy sobie
MALGOSIU no ja tez czekam z niecierpliwoscia na foteczki brzusia hi hi hi:)
STO LAT DLA MILENKI I WOJTUSKA ORAZ POZOSTALYCH MALYCH JUBILATKOW :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: