dzień dobry
przeczytalam, ale nie za bardzo pamietam co i jak...
Ciuszki super, a to ze nie umalowane i nie uczesane i nie chcialyscie sie wbic w te ciuchy to powiem tak... ŁADNYM KOIETOM NAWET W SZMATCE ŁADNIE!!! Więc drogie panie wbijac sie w te cuiuchy i nie gadac o braku make-upu!!! <nie czuje ze rymuje>
Więc tak prace dostala ta druga laska, ale jeszcze dzisiaj mam rzyjsc moze ja dostane prace na zasadzie recepcjonistko-kelnerka... szczerze powiem ze nie wiem czy chce... jezeli ladne zarobki bede to czemu nie, a jezeli mniej niz na poczatku mi oferowala to sorry, niech sie bujają!!!
W ogóle to zastanawiam się nad zrezygnowaniem z tego programu i ze studiów, jeszcze nic nie zapłaciłam za ta szkołę więc nic nie strace - oprócz cennego czasu.
Ale nie zamierzam rezygnowac z edukacji :) mysle o pojsciu od lutego na studia do innej szkoly tez hotelarka i taniej za semstr o 400zł - piechotą nie chodzi...
kiedys wspominalam, ze moglabym dostac prace w biurze chorągwi, nie duzo płatna, ale NIE na zmiany jak w hotelu i szefostwo "życiowe" wiec byloby mi latwiej. No i istnieje taka szansa... szansa, bo na to miejsce zatrudnili jakas laske z bezrobotnego i dowiedzialam sie (nieoficjalnie) ze sa z niej niezadowoleni wiec mam szanse, tylko ze ona teraz jest na zwolnieniu i nic nie mogą zrobic, ale maja na uwagdze to ze ja jestem chetna wiele bym nie zarobila, ale ta najnizsza krajowa i umowa o prace to lepsze niz umowa zlecenie i praca na zmiany...
sie rozpisalam!
No cóz dzis rano mam pomoc mamie w porządkach - nie chce mi sie, ale ze moja mama niepelnosprawna i zajmuje sie wnusia gdy my nie mozemy to trzeba sie jakos odwdzieczyc i pomoc!
Wieczorkiem dam znac co i jak z tą paraca... aczkolwiek gadalam juz z Arturem o tym i jestem w 80%pewna ze rezygnuje! zobaczymy co mi pani Asia powie - rozmowa z nia byla taka ludzka, ale slyszalam od dziewczyn ze ona falszywa jest wiec biore na wszystko poprawke :)
milego dzionka zycze!
[ Dodano: 2007-12-11, 08:11 ]
zapomnialam napisac najwazniejsze...
wlasciciel szkoly jest wlascicielem tego hotelu w ktorym teraz sie szkolilam i jeszcze paru innych... nie bede pracowac dla wyzyskiwaczy!!!
i najgorsze jest to ze zrezygnowalam z tej pracy co mialam miec na grudzien - pisalam o tym okolo 100zl dziennie i w czasie gdy sie szkolilam w tym hotelu to zadzwonila do mnie babka z innego i musialam odrzucic prace...,
ach, szkoda gadac
teraz to juz na prawde lece - bede wieczorem
A no i pomyslalam wlasnie o Gosi, jestem nie na czasie, ale ona chyba tutaj dawno nie byla...