Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

11 gru 2007, 00:21

Emma pisze:Myszka_, z tym zestawem to fuks, tak taniutko i jakie firmy, zestaw w moim typie, bo luzacki
A co do tych kompletów śpiochy itd, bardzo fajne i wychodza taniej niż oddzielnie, Emi własnie głownie takie podostawała od znajomych jak przychodzili oblukać dzidzię W fajnych pudełeczkach, sama taki kupiłam na wyjście ze szpitala cały w bieli.

no ja też lubie takie ciuchy dla dzieci, te wszystkie miśki dupiśki nie bardzo mi podchodzą, fakt są wyjątki, ale misiek na pół bluzy to nie dla mnie, wolę takie "dorosłe rzeczy" :-D

asika82 pisze:
Myszka_ pisze:zaczynam myslec o porodzie i boję się jak cholera
a ja sie nie boje :-D . pewnie to zasługa Magdy Sz. bo jej poród był taki ładny, oby moj był podobny.
Myszka_ pisze:zastanawiam się nad takimi gotowymi kompletami
a mi one sie nie podobają, są takie nijakie. ja wole takie ubrank od razu stylizowane na dorosłe, ten zestaw z bluzą za to super.

a ja się boję, bo nie wiem co mnie czeka... i chyba to mnie najbardziej przeraża, ale mam nadzieję że będzie ok...
a co do wyprawki, to rewelacja to nie jest, nie porywa nadzwyczajnością, ale trzeba miec takie rzeczy, bo to jest dla maluszka tak jak bielizna dla nas, to wole w takich delikatnych kolorkach z małą aplikacją aniżeli z rysunkami na pół śpiocha...

[ Dodano: 2007-12-10, 23:27 ]
co do albumu, to jest cudny! też chcę kupic jakiś ładny, ale narazxie na żaden nie trafiłam, ale ten jest cacany :ico_brawa_01:
bardzo podobają mi sie takie rzeczy, w ogóle podoba mi się pomysł ze specjalnym pudełkiem dla dziecka, w którym schowam różne pamiątki z czasów jego życia do pełnoletności a potem na 18 urodziny siąść z dzieckiem i powspominać, mimo iż staramy się jak najwięcej pamiętać to nie jesteśmy w stanie, a takie pamiątki na pewno pomogą zapamiętać najcenniejsze chwile :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2007, 09:38

heja :ico_haha_02:
no ten albumik swietny :ico_haha_01:
ja dzis nie wyspana co chwile budzilam sie w nocy nie wiem czy dlatego ze spalam bez krzyska czy dzidzia mi juz nie pozwala :ico_haha_02:
mam lenia strasznego

asika82
4000 - letni staruszek

11 gru 2007, 10:13

witajcie! a ja wczoraj czekałam na klijenta bo zadzwonił, że bedzie ok 10! to póżno bo ja normalnie pracuje 9-16 no ale to taki lekarz i dla niego są wyjątki. czekałam do 11.15 i w końcu nie wytrzymałam już i polożyłam sie. przyjechało 11.40 w nocy!!! i jeszcze chciał żebym to zaczeła od razu robić. szok. poszłam spać nic nie robiłam i dzieki temu dzisaj mam troche dłubania.
Myszka_ pisze:trzeba miec takie rzeczy
masz racje, ja pewnie dlatego tak napisałam, że mam takie byle jakie kompleciki po kamili i nawet do glowy mi nie wpadlo żeby takie ogladać ale gdybym ich nie miała to pewnie ze 2 też bym kupiła.

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

11 gru 2007, 11:16

Witam w ten pochmurny dzionek!
Jak tam przygotowanka do Świąt??
Ja mam jeszcze dwa okna do umycia i mimo brzydkiej pogody w naszej sypialni chyba dzisiaj umyję od środka żeby zawiesić już świeże pachnące firanki :ico_haha_02: Za gotowanie biorę się od poniedziałku :-) Mam nadzieję że się wyrobię do nastepnego poniedziałku :ico_oczko:
Czy ma któraś sprawdzony przepis na keksa?? Jeśli tak to poproszę :ico_haha_02:
Jutro idziemy na USG zobaczymy jak nasz maluszek rośnie :ico_brawa_01: i mam nadzieję że dla potwierdzenia rozłoży mamusi nóżki :-D
A co do badanek to ja teraz mam ich troszkę do zrobienia a kolejne większe badanka to w 32tc już mi zapowiedziała Pani w rejestracji :-)

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

11 gru 2007, 11:53

Kurde zrobiłam sobie jeszcze raz ten mocz i znów w osadzie mam bakteria ziarniaki(+), cholera co to za paskudstwo no!Dzisiaj o 16 jade do gina aż mam stresa co powie i jak tam dzidzia.
Wczoraj gadałam z mężem i już zas tydzień ma być, no i wygadał się na temat jednego prezentu dla Emi a mianowicie dużej kuchni :ico_haha_01:
Idę se pióra umyć,bo trzeba ładnie wyglądać jak się miedzy ludzi jedzie :-D I jaskichś makijaż strzelić i korektor pod ślipia bo wyglądam jak idż stąd dzisiaj po nieprzespanej nocy :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
Myszka_

11 gru 2007, 13:37

Witajcie Słoneczka!
Emma, trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i to co znajduje się w moczu było niegroźne!! Trzymaj się cieplusio

asika82 pisze:masz racje, ja pewnie dlatego tak napisałam, że mam takie byle jakie kompleciki po kamili i nawet do glowy mi nie wpadlo żeby takie ogladać ale gdybym ich nie miała to pewnie ze 2 też bym kupiła.

ja niestety muszę wszystko kupowac, jakiś czas temu kuzynka mi się oferowała, że pożyczy mi rzeczy po swoim synku, ale na tym się skończyło, a ja jakoś nie mam zamiaru się upominac, jak ma dac to da i pewnie nie zginą, a jak pokupuję też nie zginą, zostaną dla drugiego maluszka :ico_oczko:

ja dziś wybieram się do siostry mojej bliskiej koleżanki, która jest za granica, i która jest w ciązy z bliźniakami, idę na ploty i Justa chce się pochwalić co pokupowała siostrzeńcom, bo po świętach jedzie tam do nich na chwilę.
U nas dziś jest strasznie paskudna pogoda, w sumie jest ciepło, ale za oknami jest po prostu wstrętnie!! mokro, siąpi albo leje deszcz, ciemno i do tego jakby trohę zamglone, nie cierpię takiej pogody :ico_zly:
ja wczoraj troszkę zgrzeszyłam i zjadłam trochę pizzy, a mały tak mi daje po pęcherzu, że masakra! mówię Wam jakie to głupie uczucie, aż nieprzyjemne, jak siedze lub leże a tu czuję jak mi jeździ po pęcherzu... no ale jakoś to przetrwam :ico_oczko:

dziewczynki czekam na wieści co u lekarza, buziaki

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

11 gru 2007, 13:42

Myszka_ pisze:ja wczoraj troszkę zgrzeszyłam i zjadłam trochę pizzy, a mały tak mi daje po pęcherzu, że masakra! mówię Wam jakie to głupie uczucie, aż nieprzyjemne, jak siedze lub leże a tu czuję jak mi jeździ po pęcherzu... no ale jakoś to przetrwam

Ja wczoraj tez wcinałam pizze z pieczarkami :ico_haha_01: Oj mnie też uderza po pecherzu a to do przyjemności nie należy,oj nie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Myszka_

11 gru 2007, 13:45

ja jadłam z kurczakiem i takim zarąbistym sosem słodko pikantnym, pycha!
i troszku coli buchłam mężowi, ale normalnie po 2 łykach zgaga minęła jak ręka odjął, nie wiem czy to przypadek, czy niezdrowe lekarstwo hehe :-D

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

11 gru 2007, 13:51

Myszka_ pisze:troszku coli buchłam mężowi, ale normalnie po 2 łykach zgaga minęła jak ręka odjął

Ja ostatnio jak mnie meczy zgaga to własnie po coli mi przechodzi dwa szybie łyki i po sprawie. Kupuje sobie w tych małych buteleczkach szklanych i trzymam w lodówie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Myszka_

11 gru 2007, 13:58

Emma, ja ogólnie coli nie pijam, jakoś nie przepadam, chyba, że mnie najdzie chętka, ale za to mój mężu to prawie codziennie musi miec colę, jak nie ma 2 dni to mnie błaga żebym mu kupiła, bo on ciągle herbaty pic nie będzie, ach te chłopy :-D ale teraz jak mnie poratowała, to chyba będę o niej dobrze myslec

[ Dodano: 2007-12-11, 13:02 ]
Asia narzekała, że nie ma brzuchów a ja juz jakiś czas temu obiecałam, to wrzucam
dwa pierwsze są sprzed 2 tyg. czyli poczatek 21 tc.
Obrazek
Obrazek

a drugie sprzed tyg. czyli początek 22 tc.
Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”