A napisalam mega posta i bateria mi padla w laptopie
[ Dodano: 2007-12-12, 14:33 ]
Kolka, hyhy - no mi chyba wreszcie ochota wraca :P Bo pierwszy raz od porodu mialam ochote na replay
jestes nasza nadzieja...
Agi-przypuszczam,ze my tez nie mialysmy tegich min przy pierwszych zetknieciach z Mikolajem.Maya i tak byla dzielna,ze nie plakala i pozwolila posadzic sie na kolana duzego czerwonego pana i ma teraz w nagrode pamiatkowe zdjecie z najprawdziwszym Santa Clausem
Ja tez mam dwie siostry

(ale duzo mlodsze- o 10 i 13lat)
Wczoraj wyczytalam,ze jest burza lodowa w Usa i zamkneli lotnisko w Chicago i sie martwilam o WAS

Co to jest burza lodowa

?
Kolka-kupuj kiecke,mnie zawsze porawia nastroj jakis nowy ciuch,a wiadomo ostatnio wszystkie koncentrujemy sie na konfekcji w rozmiarze 74-86,wiec trzeba troche zaszalec dla siebie.
Caro-martwi mnie Twoje wysokie cisnienie,za mloda jestes na takie problemy,wiec idz sie przebadaj

no i jedz grejfruty-podobno reguluja cisnienie.A moja mama to stara wyga telewizyjna,brala juz udzial w wielu teleturniejach z powodzeniem.W rozmowach w toku mowila, ze malym podstepem potrafi rzadzic w domu,opowiadala,ze kiedys chciala do Hiszpani wiec pare dni sie nie malowala az tata zauwazyl ,ze cos z mama nie tak aze akurat mial kase z odszkodowania za auto to wyslal mame na tygodniowa wycieczke na Costa Brawa.Mysle, ze nikogo takim opowiadaniem nie urazila, bo jak slyszalam te inne opowiesci to mezowie tych pan chyba na dwor to juz nie wychodza
Kamelek-dzieki za komplementy,a moj maly Mikojaek po raz pierwszy w zyciu usnal mi podczas zabawy w lezaczku
[ Dodano: 2007-12-12, 14:40 ]
Mordeczka-ja tez mam mega lenia,wiec witaj w klubie.W niedziele maz ma urodziny,zjada sie goscie,wiec wypada miec juz swiatecznie wysprzatane mieszkanie a mi sie nie chce.Jeszcze sie wzielam za pieczenie ciasteczek na swieta(tutaj to tradycja),wiec czas ucieka a swieta coraz blizej
Delicja-i jak Olunia,piszesz,ze ma mocniejszy katarek-uzywasz jakis kropli?
Hektorka-wspolczuje Ci z powodu pieska, ja psiara nie jestem,ale jak w moim domu musieli w koncu uspic psa Spidera to mimo,ze juz dawno w domu nie mieszkalam bylo mi przykro i dom byl potem jakis pusciejszy
kari-lepiej placic kredyt,niz czynsz w bloku za mieszkanie a co swoje to swoje-teraz kazdy tak robi, bo przeciez nie chcesz chyba najpierw 30 lat oszczedzac
[ Dodano: 2007-12-12, 14:45 ]
Kasik-jestes juz w domku?Czekam na relacje z pobytu w ojczyznie.Nie pisalam Ci wczesnej,ale moj maz zrobil w Mikolajki tak prawie jak Twoj,spal na poduszce udajac,ze nie czuje wlozonego tam prezentu,a jak wrocil z pracy to powiedzial,ze za fotelem Mikolaj zostawil dla mnie prezent
[ Dodano: 2007-12-12, 14:47 ]
Im-tak malo tu bywasz,ze nigdy nie zdazymy pogratulowac Twojemu synkowi kolejnej miesiecznicy,wiec przyjmij teraz wszystkiego co najlepsze dla Matiego z okazji calych 8 miesiecy