Brawa dla zdolniachy!!! mi się zdaje, że rozumieją więcej niż nam się zdaje! Hanka się tak nauczyła, że u mojej mamy w pokoju pod lampą wisi  anioł na sprężynce i mama jej zawsze mówiła, że idą do aniołka co robi "hopsa hopsa". A teraz wystarczy że wejdzie do pokoju to ona sama go szuka! Jak spytasz, gdzie wiszą u babci dzwoneczki to też od razu na nie patrzy. Uwielbia jak jej robię "kwa kwa" i gadam coś o kaczce, to jak ogląda ksiażkę i widzi kaczuszkę to się śmieje do niej.
  Brawa dla zdolniachy!!! mi się zdaje, że rozumieją więcej niż nam się zdaje! Hanka się tak nauczyła, że u mojej mamy w pokoju pod lampą wisi  anioł na sprężynce i mama jej zawsze mówiła, że idą do aniołka co robi "hopsa hopsa". A teraz wystarczy że wejdzie do pokoju to ona sama go szuka! Jak spytasz, gdzie wiszą u babci dzwoneczki to też od razu na nie patrzy. Uwielbia jak jej robię "kwa kwa" i gadam coś o kaczce, to jak ogląda ksiażkę i widzi kaczuszkę to się śmieje do niej.  jakby wiedziała, że tak się robi!
  jakby wiedziała, że tak się robi! może jak J wróci...(tenis
  może jak J wróci...(tenis   ) albo jutro wkleję jakieś zdjęcie. Idę móżdżyć, co jeszcze mam do zrobienia przed świętami...
 ) albo jutro wkleję jakieś zdjęcie. Idę móżdżyć, co jeszcze mam do zrobienia przed świętami... 

-wymarzone - 62
 -wymarzone - 62   

dla wszystkich dzieciaczkow....wszystkie zdolniachy i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  dla wszystkich dzieciaczkow....wszystkie zdolniachy i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

.....nawet nie wiem kiedy robi chyba ze naprawde ostro cisnie.....a raz jest 1 na dzien a innym razem 3 .....i nie ma jaktego wyczuc....wiec nauka nocnikowania jak juz kiedys mowilam bedzie jak Maya zacznie sama chodzic.....a dla Hanki wielkie
 .....nawet nie wiem kiedy robi chyba ze naprawde ostro cisnie.....a raz jest 1 na dzien a innym razem 3 .....i nie ma jaktego wyczuc....wiec nauka nocnikowania jak juz kiedys mowilam bedzie jak Maya zacznie sama chodzic.....a dla Hanki wielkie  !!!!
 !!!! 

więc znowu mam co robić
  więc znowu mam co robić   

po obiedzie siadamy na kupę
  po obiedzie siadamy na kupę   i wszystko gra
  i wszystko gra   

rozumiem...wyrwać się do pracy dla relaksu...ale tak, żeby dzieciaka nie widzieć prawie?
  rozumiem...wyrwać się do pracy dla relaksu...ale tak, żeby dzieciaka nie widzieć prawie?  

...bo moja to sie nie nadaje....nic nie robi regularnie.....toz ci moja panna kaprysna
 ...bo moja to sie nie nadaje....nic nie robi regularnie.....toz ci moja panna kaprysna 
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość