mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 gru 2007, 12:41

Oj Mery to faktycznie masz kłopot ja to bym taka była zła że hej, mieliśmy se robić panele w dużum pokoju ale jak sobie wyobraziłam ten syf jeszcze przed świętami to zrezygnowałam. Wiecie jak jestem heppi od lipca mam skierowanie do alergologa z martyną jak zadzwoniłam to kazali się umówić pod koniec listopada juz na nowy rok będą zapisywać od 2 tyg próbuje się tam dodzwonić i albo zajęte albo odrzucają. I dopiero dziś mam koleżanke w centrum medycznym w katowicach i tam mnie zarejestrowali. Dziś miałam noc oki ale od 1 nie spałam Martyna tak mi się dusiła że w końcu wystawiłam ją na balkon :ico_olaboga: powdychała świeżego powietrza i zasnęła
:ico_olaboga:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 gru 2007, 14:26

Nie macie pomysłu na ciekawy prezent :ico_oczko:

http://www.wyjatkowyprezent.pl/

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 gru 2007, 14:46

AANETA super te prezenty tylko prosze o jakieś realne i na mniejszą kieszeń, nie mam pojęcia co kupic mężowi. Ale ta moja mała ma dziś spanie już 4 godzine śpi :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 gru 2007, 15:35

Hej laseczki :ico_oczko:

Anetko oczywiście ,zapraszam na ciasto ,jeszcze jest duuużżżo,wiec starczy napewno. :ico_haha_02:

Jolu fajnie ,ze zajrzałaś ,od razu się ruch na forum zrobił :ico_brawa_01:

Byliśmy dziś u ortopedy i wszystko ok,ciesze sie bardzo ,bo chociaż tą sprawe mamy z głowy :-D .Teraz mamy sie tylko kontaktować w razie jakiś niepokojących oznak w chodzeniu.

Załatwilismy dzis jeszcze mnóstwo spraw,aż się cieszę bo starsznie lubię urlop mojego menia wykorzystać do maximum :ico_brawa_01: .Ależ wszędzie ludzi,ło matko ,w sklepach w urzędach,w banku :ico_olaboga: ,czy Ci ludzie pogłupieli,do pracy wogóle nie chodzą???

Gdzież to się Asia zapodziała,obraziła sie nan nas,czy dalej walczy ze złym humorem :ico_zly: .Asiu wracaj szybko ,co to ma znaczyć :ico_nienie:

Ide szykować "obiad",bo niedługo Dominiś ze szkoły wróci :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

18 gru 2007, 17:12

hej :)

no dziwne że Asi nie ma....

Anetko, JAś też od 2 miesięcy chyba robi po kilka kroczków, no ale dla mnie to się nie liczy a wczoraj cały wieczór sam chodził tylko że dziś już mu przeszło :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-12-18, 16:13 ]
Maziu od czego się dusiła? :ico_szoking: jakiś alergen? straszne!

[ Dodano: 2007-12-18, 16:15 ]
Iwciu też sie czasem zastanawiam jak wychodzę gdzieś w godzinach pracy - innych ludzi bo już nie moich, czemu tyle ludzi się włóczy - i czy oni nie :ico_szoking: pracują?

[ Dodano: 2007-12-18, 16:16 ]
Mery ja Cię podziwiam za te porządki, u Ciebie chyba zawsze wszystko lśni :ico_sorki:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 gru 2007, 17:58

Elu no nie wiem z czego ją tak dusi teraz wróciła z przedszkola i to samo :ico_olaboga: ostatnio tak miała na wisne a teraz :ico_olaboga: wczoraj zdejmowałam firanki i czysciłam kaloryfery ale jej przy tym nie było, :ico_noniewiem: Już nie wiem chyba pójde jeszcze z nią do lekarza bo inhalatory mi się kończą i niechce wylądować w szpitalu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Ludzie to jakiś koszmar jak nie jedna to druga a u nas też tych ludzi wszędzie pełno :ico_szoking: A narzekają że kasy nie maja a na święta wydaj że hej :-D

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

18 gru 2007, 18:57

Witajcie po małej przerwie :ico_oczko: Musiałam nadrobić zeszły tydzień .... :-)

Zaległe życzenia dla Joli z okazji urodzin :ico_prezent:

Gratulacje dla Jaśka , pierwszych kroczków :ico_buziaczki_big:

Asiula, gdzie jesteś? Wiem, że Ci źle ale mam nadzieję że się w końcu dogadacie.... Wróć do nas :ico_placzek:

Iwciu, super że u lekarza wszystko ok.

Marittko, podoba mi się Twoje podejście do pracy :ico_brawa_01: Prześlij zdjęcia naszej najmłodszej gwiazdki bo maleństwo starzeje się nam - już skończyła miesiąc :ico_buziaczki_big:

U mnie przygotowania świąteczne idą wolniutko.... Nie mam prezentów i żadnych zakupów :ico_szoking: Właściwie to nie mam za dużo szykowania bo święta spędzamy u jednych i drugich rodziców a zakupy prezentowe zamierzam zrobić w czwartek - mam nadzieję, że zdążę :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-12-18, 19:46 ]
A.... zapomniałam pochwalić się nowym 9 ząbkiem i 10 prawie widocznym :ico_brawa_01: Maksiu marudny, czekał na mamusię :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ela28

18 gru 2007, 20:59

Maziu, bidullki....
a może jakiegoś detergentu tam napsikałas jak myłaś?

no Nellu nareszcie :ico_brawa_01:
gratki za zębolki :ico_brawa_01:

dlaczego mój Jaś wczoraj chodził a dziś nie, kilka kroczków jak dawniej i tyle :ico_placzek:

Czy mój Jaś nie sypia w nocy za mało? 9 godzin tylko....
Jak przeczytałam że Joli Hubcio od 19 do 10 prawie :ico_szoking:
Wiem, że pisała, że to wyjatkowo ale standardowo i tak dłużej sypia niż Jaś

Asiu, gzdie Ty????

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

18 gru 2007, 21:40

Elu, nie przejmuj się tym że Jasiek jeszcze idealnie nie chodzi. Każdy dzieciak ma indywidualny rytm dojrzewania i to że jeszcze nie biega wcale nie znaczy że coś nie tak.. Mojej siostry córka ma 3,5 roku i jeszcze prawie nie mówi a dzieci w tym wieku to już mówią płynnie. Była u lekarzy i wszystko ok. Okazało się, że mała leniwa i tyle :ico_oczko: Ostatnio zaczyna gadać, czyżby i milczenie jej się znudziło :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 gru 2007, 23:32

Asiu hop hop -wracaj ,bo my tu bez Ciebie :ico_placzek:

A ja też się pochwalę ,że czekam teraz na 14 ząbek u Bartusia,mamy już trzy czwóreczki tylko czwarta gdzies się podziewa :ico_oczko:

Elu na takie grzeczniutkie śpioszki to chyba trzeba zasłużyć ,bo moi panowie też nie są ospali(niestety).Bartek śpi od ok.21 do 7,30 i budzi się w nocy ze 3-4 razy ,w dzień śpi 1-2h ,więc tez nie jest to dużo.Może powinnaś Jasia troszkę później kłaść spac na noc,to wtedy rano dłużej byście pospali.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”