Cześć! ja tylko na chwilkę. Julka nie lubi samotności. chwilowo przekupiłam ją chrupkami

I tat przywiózł mi choinkę

Musze lecieć i obejrzeć
Katrin proszę bardzo

Wysłałam Ci kod na gg, wklej sobie to będzie animowana fotka
Mordka gratuluję zakupów

A dasz coś obejrzeć w tym swoim nowym TV?? Chociaż reklamy...

Ja też mam stary TV, ma ok 10 lat, ale jak my go włączamy ze 3 razy w tygodniu maksymalnie to nam starczy. Za to przydałby sie drugi komputer
musze isc do ksiedza doniesc akt urodzenia Kacpra i zaplacic za chrzest...200 zł zazyczyl sobie

Nic nie powiem na ten temat, bo moge niechcący obrazić czyjeś uczucia, ale z\danie na ten temat
"zażyczył sobie" mam już od dawna wyrobione

W mojej parafii jest prawdziwa "co łaska"
[ Dodano: 2007-12-19 ]

mała ta choinka

Nie tak sobie ją wyobrażałam

ładna, ale mała

zginie mi w pokoju

40 dyszki takie cuś kosztuje (po znajomości) to już nie będę przy ojcu krytykować bo mu się przykro zrobi, ale Wam mogę, co?? Za mała
[ Dodano: 2007-12-19 ]
A ja Emki nie oglądam również ze względu na bliźniaków. Bufony jedne. Mieszkali niedaleko mojego R- kiedyś cipki takie z nich były (tzn moim zdaniem nadal są, tylko inaczej sie o nich mówi) A poza tym w programie u wojewódzkiego naśmiewali się ze swojego (naszego) miasta i naszej gwary (ponoć jakąś mamy

) jakby co najmniej ze sławnego Wąchocka pochodzili. Woda im uderzyła do głowy. Ale wiem skąd- inąd, że siedlczanie sprowadzili jednego z nich do poziomu za takie wypowiedzi...

I dlatego ich nie lubię i obrzydzili mi cały serial. Musze być wierna memu miastu, jakie ono by nie było, co?

Taki Boruc się nie śmieje, a te gwiazdki jednego serialu tak

Zawzięta na nich jestem