Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

20 gru 2007, 00:59

oooolalaaaa... to bedzie kara :ico_oczko: zapytaj go gdzie zgubil...moze wie :-D

Awatar użytkownika
Kolka

20 gru 2007, 00:59

Jest!! "Takem" czuła, że trzeba szukać w najmniej spodziewanym miejscu :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-12-20 ]
M0rD3CzKa pisze:zapytaj go gdzie zgubil...
Uwielbiam takie pytania, kiedy mówię, że coś zgubiłam i ktoś pyta mnie gdzie?? :-D

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

20 gru 2007, 01:03

haha gdzie byl???
ja tez uwielbiam ale zadawac je i widziec mine pytanego :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
Kolka

20 gru 2007, 01:09

Nawet nie pytaj... mam tu za sobą taką malutka kanap(k)ę.. w skrzyni na pościel.. pewnie sam się wsunął... razem z pocztą :ico_noniewiem: Chyba muszę jeszcze raz porządki zrobić :ico_oczko:

Ostatnie fotki... niektóre zostawię bez komentarza...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

20 gru 2007, 01:14

:-D :-D wazne ze sie znalazl i :ico_brawa_01: dla Ciebie za domyslenie sie...ja bym nie znalazla w takim miejscu pewnie :-D

Awatar użytkownika
Kolka

20 gru 2007, 01:15

Tzn tylko te czwarte bez komentarza pozostawię... Na pierwszych dwóch ma wypieki jak rosyjska babuszka, ubierana na chybcika, bo ulała i dlatego tak bezgustownie :ico_wstydzioch: :-D

Jakbyś żyła z moim mężem to nie szukałabyś w oczywistych miejscach, tylko tam, gdzie Ty na pewno byś ich nie wsadziła :-D Coś jak z dzieckiem... rozumiesz :ico_oczko:

I sobie poszła moja teściowa :ico_placzek:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

20 gru 2007, 01:21

Julka boskaaaaa a z tym pentem kiełbachy... no po prostu rozbrajajace :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a czego nie bedziesz komentowala? :ico_noniewiem:
To ten laptop ?? :-D

[ Dodano: 2007-12-20, 00:24 ]
a juz skomentowalas :-D

Awatar użytkownika
Kolka

20 gru 2007, 01:25

właśnie tej kiełbasy :-D Ten laptop jest Julki, a dla Gabi leży w szafie i jest identyczny. Tylko klawisze ma inne :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

20 gru 2007, 01:31

:-D :-D no o to pytalam czy to ten jej laptop :-D a kielbasa...pychaa widac to w Julki oczach :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-20, 00:40 ]
no to dobranocccc..i w imieniu swoim i Kolki przepraszamy za te wszystkie naklikane strony :-D :-D :-D :-D :ico_haha_01: :ico_sorki:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 gru 2007, 02:50

No to sobie poczytalam :ico_haha_02: Fajnie bylo i teraz musze robic swojski czekoladowy adwokat bo slina mi cieknie juz po laptopie,ale tutaj chyba nie sprzedaja spirytusu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: A malibu juz nie tak lubie jak kiedys-teraz lubie wodke anyzowa PERNOD z cola(byc moze dlatego,ze tylko tego naparsteczek maz pozwala wypic swojej karmiacej zonie :ico_oczko: )
Brawa dla chodzacego Oskarka-patrzylam z duma jakbym byla prawdziwa ciocia Oskarka a nie tiktakowa. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Delicja.milego mimo wszystko pobytu w domu,mam nadzieje,ze spokojnie mina Wam swieta-pierwsze bez szwagra ale piewrwsze z Olunia-dla niej warto radosnie je przezyc pomimo bolu w Waszych sercach.Mysle, ze Olenka o to zadba,zeby pojawial sie na Wazych twarzach usmiech.

No to pochwale sie jak zachowalam sie jak ostatni cham :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Otoz jak wiecie mialam dzisiaj urodzinki i ze wzgledu na stosunki panujacy na lini ja-tesciowa postanowilam nie robic urodzin i odwolalam wszystkich,ktorzy chcieli przyjsc na kawe zapraszajac ich na sobote po swietach.(tesciowa jest wtedy juz w polsce)Chcialam ten wieczor spedzic tylko z mezem i synkiem,w kameralnym gronie poswietowac.Mojej tesciowej zyczen nie chcialam przyjac z oczywistych wzgledow(siniak jeszcze nie zszedl)ale dzwonila jak oszalala a ze nie umiem wyciszyc telefonu to odebralam.Ona mi zyczenia i ,ze wpadnie z prezenten :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ja jej na to, ze urodzin nie robie,bo nie mam czasu i koniec.No i maz przyszedl z pracy z nareczem pieknych roz(a bylo ich BARDZO duzo,bo tyle ile mam lat :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ) no i gangrena dzwoni do meza,ze zaraz wpadnie z prezentem i kwiatami.Niestety moj maz nie umial jej powiedziec,ze sobie nie zycze no i przyszli.A mnie taka furia ogarnela(mam napiecie przedmiesiaczkowwe),ze nawet wstac od stolu nie chcialam ,zeby pofatygowac sie ich przywitac.Oni wreczyli mi kwiaty(azalia w doniczce-a stara jest tak zabobonna,ze tydzien by plakala jakby ktos podarowal jej kwiaty w doniczce,ze to niby na smierc)Ja im na to, ze przeciez mowilam,ze nic nie robie i nie potrzebuje od nich zadnego prezentu i siadlam sobie do stolu a oni postali chwilke i powiedzieli, ze ida,bo sie chca polozyc.Nigdy ze mnie taki cham nie wylazl :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Zachowalam sie skandalicznie,ale w sumie oni tak zachowali sie wiele razy w stosunku do mnie,wiec jak na razie zaczelam wyrownywac rachunki i jest 1:100.
Kurka tak mysle, ze we mnie zero dypolmacji i chyba jakbym zajmowala sie polityka to musialabym wstapic do PiSu bo robie sie zawzieta jak kaczory :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Czy bedziecie sie chcialy jeszcze z takim chamem jak ja kolegowac???

Kolka-ta kielbasa w rece Julki powala :-D :-D

Mordeczko-widze,ze z Kacpiego robi sie nocny Marek :ico_haha_01: Pewnie po mamusi :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”