ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 15:45

Justynko, nocki wspólczuje... Maja te płacze jak ktos jest u nas a potem wychodzi... i tez nie chce siedziec w wózku ani na rekach jak jestesmy na spacerku.

Piotrek pisal sms-a, ze Maja spala dzis do 10-ej, takze sen to ona czasmi ma :ico_haha_01: ale za to chodzi spac blizej 23-ej...

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

19 gru 2007, 16:03

iwonka Ada też potrafi czasem pospać do 10 :-) jak jestem po nocce to mi pasuje :-D

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

19 gru 2007, 16:42

Gabrysiu a nie nie to raczej nie realne :ico_nienie: :ico_nienie: przynajmiej nie teraz.

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 21:24

Oj tak Gabrysiu, Maja zanim usnie to musi zrobic dziesiątki różnych figur :-D

Teraz leży w łóżku i pisze sobie długopisem po nogach :ico_haha_01: ale spac pewnie nie pojdzie jeszcze ze dwie godziny...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2007, 08:57

Gabrysiu, zabawnie zebys wiedziala :ico_haha_01:

Ja juz w pracy, jeszcze jutro i poniedzialek i wolne... nie wiem kiedy naszykuje to wszystko na Swieta, co prawda weekend mam wolny ale Piotrek pracuje na rano wiec nic z tego.

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

20 gru 2007, 15:44

przy sprzataniu tylko na pomoc Emilki
mi też tylko Michas pomaga :ico_olaboga: :-D U nas koszmarna druga zkolei noc, Bo nos Michaś miał całkiem zatkany :ico_olaboga:

Ale za to wczoraj mnie rozbroił i usmiałam się do łez : zmywałam po kolacji, a Michał buszował w łazience, odwróciłam się a on ma już dozownik od proszku do prania i go oblizuje :ico_olaboga: odruchowo łośno krzyknełam na niego, a on rzucił dozownik i obydwoma palcami zatkał sobie uszy i tak stał, chyba czekał na dalszą reprymendę :-D

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2007, 19:05

hehe ale Michałek ejst cwany :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D a co mu mama będzie krzyczała :ico_brawa_01:

U nas po staremu.. za porządki sie ejszcze nie wzięlam... zostawiłam to na sobote.. jutro jeszcze tylko do pracy i wolne :-D

z nowosci to założylismy dziś Julce kolczyki i wygląda jak prawdziwa dama :-) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

20 gru 2007, 20:13

Kasiu pochwal saie pochwal Juleczka w kolczykach :ico_brawa_01: teraz mam juz w ogole prawdziwa synowa-damę :-D :-D :-D

u mnie dzien wczorajszy i noc koszmarna... od rana Oskjar nic prawie nie jadl, zjadl tlyko na sniadanie kiwi i 3 lyzeczk ibakusia, potem pare morelek podziubal i tylko jeszcze na kolacje wyopil maly kubeczek jogruciku i koniec nic po za tym, az dziw bierze ze taki glodomorek tylko tyle podziubal ...no ale byl w ogole taki marundy i polaczliwy... zasnal mi o 18:50 , wczensiej jzu sie pokladal na ziemie, wiec go szybko uszykowalam do spania...
potem obudzil mi sie o 22:40 i nie spal do 2 potem przespal sie 30 minut i od nowa jazda przez godzine,,
pospalismy do 9 ale mimo wszystko spiaca jestem strasznie
Oskarowi chyab nowe zeby ida albo te 4 go tak mecza.... bidulek, dzis na szczescie bylo lepiej, juz jadl lepiej no i humor troche lepszy... :ico_noniewiem:
a jutro wspanialy dzien bo bedziemy z niecierpliwoscia czekac na T bo wraca w nocy z piatku an sobote albo z rana w sobote :-D

ja juz pierogi i pierniczki na swieta mam, dzis usiade i zrobie liste zakupow na swieta ktore zobimy w sobote bo w niedziele bede pichcic i juz koniec przygotowan...

dzis tez bylam u fryzjera, pierwszy raz od 3 lat :ico_wstydzioch: fajny fryzjer juz zawsze bede do niego chodzila, tym razem mi delikatnie wycieniowal, nastepnym razem gdzies tak w lutym juz zrobi mi pasemka jasne i bardziej wycieniuje wloski wiec sie doczekac nie moge :-D

łoj ale sie rozpisałam :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

20 gru 2007, 20:36

Gabrysiu na razie baterei ładuje do aparatu bo padły, ale moze jutro sie da uchwycic fotke na ktorej bedzie cos widac... w sumie na zdjeciach malo widac moje zmiany bo te czarne moje wlosy... ale cos poprobuje :ico_haha_01:

zaraz ide mojego łobuza kłaść spać i sama niedługo po nim chyab tez sie połoze i juz sobie z łożeczka poogladam tv... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2007, 22:33

Natalia domyslam sie jak sie cieszyc ze tomek wraca :-D

dziewczyny a wy nie myslałyście o kolczykach dla waszych małych dziewczynek ? ja sie jakos tak skusiłam... narazie jest dobrze... nie ma czerwonych uszu, oby jej nie ropiały i szybko się zagoiło :-) płakać też mocno nie płakała... dzielna byla

ja tez uciekam spac.. dobranoc i do jutra :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”