heloł babeczki
Tadziu na nareszcie

, gartulacje

czego te nasze maluchy nie zrobia zeby telewizor lepiej widziec
Kinga oczywiscie powiele zdanie, ale na aviatorku to cie nie poznalam super wygladasz, no i pomysl z ubrankami dla Elizki tez udany
Abegano co do spania to u nas od poczatku Zosiak mówila zdecydowane "NIE" na spanko
teraz radzimy sobie tak:
kąpiel miedzy 20.00 a 21.00 potem karmionko z cycolka a nastepnie smoczek, trzymanko za rączke i sama zasypia, z tym ze Zosieńka śpi z nami.
Potrafi nam sie wybudzic po 30 min. ale wtedy wystarczy dac smoka (jak wypadl

) i trzymac za raczke. Podstawa - jak sie wybudzi to do niej nic nie mowie tylko buziaczek w policzek
co do spania z nami to ja juz mam ochote na wyprowadzenia córci z łóżka ale...............................................mąż stawia opór
zreszta w sumie mi tez to pasuje, bo co tu duzo mowic karmie Zosie 3,4 razy w nocy wiec wstawac tez mi by sie niechcialo, a tak wyciagam cycolka , zapakuje do buziolka i śpimy razem
Viola na pizze tez sobie pozwalam od czasu do czasu, ale Zosiak jest uczulona na krowie mleko wiec tez na zólty ser, tym samym po pizzy zawsze mi wiecej ulewa

ale jakos odmowic sobie nie potrafie
jak czytam o tych pierogach z kapusta i jajkiem to mi ślinka leci, ale ja w tym roku przez to ze karmie to mam bardzo ograniczona liczbe potraw ktore bede mogla zjesc
Ula kombinezon Pawełka jest cudny i jaki z niego już wielki mężczyzna
aha z którego regionu Polski jest ten przepis na pierogi bo 1 raz sie z nimi spotykam??????