Zimnych śnieżynek,
ciepłych pierzynek.
Dużego bałwanka,
radości na sankach.
Choinki pachnącej,
kolędy radosnej.
Dużego szampana,
zabawy do rana.

a dziekujemy i wzajemnie!!!! joanna co sie dzieje, dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz????Ja przyszłam Wam pożyczyć ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT:
koniecznie zdać raport trzeba!odezwę się jak wrócimy
co Ci Małgośka sie przydażyło? opowiadaj!odkryłam dzisiaj, które sklepy w mieście warto omijać szerokim łukiem.
o to szkoda. niestety od takich nieprzyjemnych spraw zaczyna sie posiadanie własnych czterech kątów.i tak nic nie załatwiliśmy
to mi powinno to smakowac hehe ja po nowym roku ide robic to badankoJa już po badankach, wyniki będą po świętach. Glukoza do picia wcale nie była taka zła - jak przesłodzona herbatka![]()
kochana no przecież ja od początku tak mowie, że wystarczy tylko spacerowy dostosowany dla niemowlaka. magda sz. dawida urodzila pod koniec marca i po miesiacu mały jezdził juz w spacerowce tylko dobrze okryty i dlatego ja wiem, ze to dobry pomysł. ja tylko spacerowke kupuje bo po co pieniadze wydawac na 2 moze 3 miesiace.nie wiem czy dobrze to wymyslilam ale wiem z doswiadczenia ze w glebokim to gora 3 mc dziecko jezdzi a przeciez w maju juz powinno byc coraz cieplej wiec w spacerowce takiej juz spokojnie jezdzic mozna
to co to się stało??niech mnie ktoś dobije... odkryłam dzisiaj, które sklepy w mieście warto omijać szerokim łukiem...![]()
![]()
a moja ochota na święta się ulotniłajuz sie nie ppotrafie doczekac swiat!!!
niestety, nasza biurokracja...Ja teraz dopiero do domku weszłam od rana same załatwianie, a i tak nic nie załatwiliśmy![]()
![]()
Teraz jedzonko i pod kocyk.
no to niedrogi, czekamy na linka, ale ja chyba wiem o jaki Ci chodzi...zakochalam sie w jednym wozku,jedyny jaki mi sie naprawde podobał z tych wszystkich co do tej pory ogladałam,coprawda to nie głeboki ale juz spacerowy wozek,tyle ze jak sie go rozlozy na lezaco to na gleboki wyglada a do tego jest taki super cieply spiworek z raczkami w tym samym kolorze za 70 złi jak sie go włozy do wozka to nawet nikt nie zauwazy ze to spacerowka a cena wozka to.....409zł firmy tako
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość