Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

22 gru 2007, 00:09

No ja też już wykąpana i padnieta,do tego bolą mnie te plecy wszystko chyba sie zkumulowało. @ i jakieś chorupsko :ico_placzek: wiec ide nyny,bo niewiem co w nocy mnie czeka :ico_noniewiem:
kasiamiś, trzymam kciuki,żeby Klaudia tez poszła szybko spać :ico_haha_02:
Dobranoc marcóweczki,do jutyrka :-)

Awatar użytkownika
kasiamiś
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

22 gru 2007, 01:17

Aga26 no na śnieg moge sobie popatrzeć z okna jest w górach fakt że to pare kilometrów ale widze z okna jedną bialusieńką góre no na plaży niema i raczej nie będzie dziś u mnie pogoda fatalna pada deszcz i ma tak być też na święta ale za rok może do Polski pojade bo chciałabym pokazać niuni śnieg :-D :-D :-D

nana, a ja dziś niemoge zasnąć mój mąż jeszcze baluje z kolegami na Wigilii dobrze że mi niunia usneła jakoś :-D spróbuje też się położyć ale niewiem czy usne :-/
do jutra dobrej nocki :-)

[ Dodano: 2007-12-22, 10:43 ]
Witajcie Marcóweczki :-D :-D
malutka całą noc mi niespała znowu zachciało się jej bawić a wszystko przez mojego męża bo wrócił i tak głośno opowiadał o tej kolacji że obudził małą i na dodatek jeszzce zaczął się z nią wygłupiać więc mi się rozbudziła i już niechcciała mi zasnąć.
Uciekam na śniadanko Obrazek iObrazek
odezwe się pozniej

Obrazek

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2007, 12:23

witajcie u nas nocka do bani tak jak u kasiamiś, Jula spała ładnie do 1 a potem obudziła sie i nichciała zasnać M starał sie ja uspic na kolanach ale nic z tego nie wyszło dopiero po godzinie zasneła a potem kolejna pobudka o 5 i znoow problem z zasnieciem dopiero jak dalam jej cycola to ukimała sie ( chciałam jej juz nie dawac w nocy jedzenia :ico_placzek: ale niestety nic z tego nie wyszło ) ja juz sama nie wiem jak ja mam przestac ja karmic piersia jak ona nic nie widzi tylko te cyce
echhhh Teraz spi razem z moim M -biedaczek cos go chorubsko zbiera

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

22 gru 2007, 14:15

czesc dziewczyneczki :-)

u nas nocka masakryczna 1500 pobudek na minute :-D nie no sorry ale coś koło tego :ico_zly:
męzu wróciło dziwo czezwy zero pifka uuuuu pogadac tylko poszedł :ico_szoking: ,az mnie normalnie zadziwił hihihi , no ale dzis to niema mocnych własnie wyprysknoł mi do swojej dawnej pracki do chłopaków na baze ,świeta to sie wszyscy jak o roku zjezdzają-więc jak to on mówi zresetuje sie konkretnie :ico_smiechbig:

młoda śpi od kilku minut ,a ja se zrobiłam kawe no i cholipa :ico_zly: 2x posłodziłam ,bo poszłam pranie tylko powiesic i zapomiałam ,ze słodzona była ehhh... i chciłam zasiasc tu poklikac troszku ,ale sie łeeeeeeeeeeeee tego nieda pic wiec ide se zrobic drugą tfuuuu.... tfuuuuu bleeee ochydnie słodka

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2007, 14:23

Jula juz spi 2 godzinke pewnie nocke odsypia :ico_spanko: sama bym poszła spać ale ja w dzień to jakoś spać nie umiem m tez chrapie w pokoju :ico_haha_01: az go tutaj słychać -a tak na marginesie to niecierpie jak ktoś chrapie M zaczoł od niedawna chrapac i przez to to ja juz totalnie sie nie wysypiam :ico_placzek: dzis myslałam ze sie porycze Jula spi to on chcrapie wiec zamiast ja spac to co chwile go sturchałam ale i tak na wiele to nie pomogło potem sie Jula obudziła i już reszte wam opisałam wczesniej wiec ja dziś padam na ryjek :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-12-22, 13:25 ]
beatris75, ja tez poprosze :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

22 gru 2007, 14:31

gozdzikowa :ico_kawusia: :ico_kawusia:

mój tez chrapie ale wtedy jak se troche wypije albo jest bardzo zmeczony , a opstatnio sie zemna kłuci ,ze ja jak mele urodziłam to tez zaczełam chrapac :ico_szoking: mozliwe ale ja to delikatnie jakbym sapała :ico_wstydzioch: mocniej tak to wygląda

[ Dodano: 2007-12-22, 13:34 ]
wkoncu męzu przywiózł płytki fotkami z poprzedniego roku i tak se ogladam moje brzusio bo od roku ich niewidziałam hihih ale fajnie popatrzec :ico_szoking: ale sylwester był wzorowy widze :-D ........ :ico_szoking: zajefajna fotka siedze sobie mały drineczek no i faja oczywiscie bleee jak dobrze ,ze juz nie pale fuuuuu, ale ochydnie z petem wygladam :ico_haha_01: w bębenku :ico_oczko:.........................tak jako sie dziwnie składa ,ze widze braki bo mam fotki tylko do 7msca
Ostatnio zmieniony 22 gru 2007, 14:37 przez Duszka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2007, 14:36

:ico_sorki: Dzieki Ci za wspaniała kawusie kilka łyków i człowiekowi o niebo lepiej :-)

[ Dodano: 2007-12-22, 13:37 ]
Becik to wklej swój brzuszek :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

22 gru 2007, 14:39

a właśnie mojego nie widziałyście :ico_haha_02:

o to te boskie zdjęcie :-D mam tylko na siedząco-7msc

Obrazek

a ten z listopadoa brzuchol

Obrazek

a ten to chyba pazdziernikowy

Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 gru 2007, 14:52 przez Duszka, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2007, 14:41

no właśnie no to dawaj :ico_haha_01:
a mój był taki
Obrazek

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

22 gru 2007, 14:56

gozdzikowa patrzaj wyzej tez mam na golaska :-D

gozdzikowa
ale miałaś strasznie widoczna ta kreche :ico_oczko: ,a to twoje brzusio to z jakiego okresu?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”