No śliczne zdjęcia!!! Kinia jako Mikołaj super!!!
Doris a Ty jak super wyglądasz!

szkoda, że rodzinka Ci dopiekła, na prawdę nie wiem, dlaczego się czepiają, bo bardzo ładnie wyglądasz!
Maya śliczna, Wiktor fajowy, ale mamusia jeszcze lepsza

Kuba z prezentami nonono.............
Cieszę się, że wszystkim się udała kolacja i wieczór...No a że brzuszki bolą..cóż, święta
Ja zaraz idę na kolację, hehehe.....Hania już lulka, po takiej masie wrażeń!
Wczoraj było na prawdę super, tylko żal, że to już za nami...I jakoś tak szybko rozdawaliśmy te prezenty jakby ktoś nas gonił
Hania dostała lalę szmacianą, czapkę, żabki do kąpieli, ksiażeczki dmuchane i szeleszczące...3komplety ubrań, piankowe puzzle, słonia z fisher psice z klockami, gryzak...kurczę, tyle tego że nie pamiętam...i kasę od dziadków...fajnie!
Ja też zadowolona...bo mężo kupił mi perfum!!!
Po kolacji kolędowanie...mikołaj a potem siedzenie i gadanie , pasterka...i znów siedzenie...spać szliśmy po 3. Hania z wrażenia jakoś co chwilę się budziła i gadała...ale po 3 dostała mleko i była cisza prawie do 9! Za to podczas kolacji było nieźle, Hania aniołek! a moja chrześniaczka też wypas...tak przemawiała do złotych sandałów Hani, że szok! co najmniej jakby jej tłumaczyła, że ma takie buty a chodizć nie umie...

może mi się uda na you tuba wrzucić filmik.
Gorzej u nas ze zdrowiem..Jacka ciągle trzyma...nawet ma stan podgorączkowy...wczoraj wlasło i na mnie, więc już jadę na gripexie, wit C i sudafecie...

dobrze, że Hani lepiej! już tak nie kaszle, w dzień prawie wcale, tylko rano, kataru też nie ma...bardzo się cieszę! udało się bez antybiotyku!!! no, ale o tym zdecyduje lekarz na przeglądzie
ok, zmykam coś podjeść!
a..........wczoraj dostałam @...no i biorę yasmin...ciekawe jak będzie?
jutro mnie może nie być, bo przyjeżdża teściowa...buziaki!