ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 18:23

Juleczka przesliczna dziewczynka, a z kolczykami wyglada super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

My juz po lekarzu, Mai nic oprocz kataru nie jest, pani ja osluchala, sprawdzila gardelko i nie ma nic niepokojacego... mam jej dawac tylko Calcium i żel do noska...
Po za tym pani doktor myslala ze Maja to chłopiec :ico_olaboga:

Wydaje mi sie,ze Emilka jest chyba w szpitalu bo Gabrysia od wczoraj nic nie napisala...

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 19:30

No to iwonko koniecznie musisz Majeczce dac kolczyki by juz ją nie mylono z chłopcem :-D

Ciesze sie ze Majka nie złapała zadnego wirusa... Julkę tez długo męczył katarek.. jak narazie jest zdrowa i nic nie łapie.. oby juz tak pozostalo.

A co do naszej Emi to też mam jakies przeczucia ze zostawili ją w szpitalu... biedna... Gabi trzymaj się tam dzielnie, bo wiem ile to człowieka sil kosztuje !

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 19:42

No to iwonko koniecznie musisz Majeczce dac kolczyki by juz ją nie mylono z chłopcem
Kasia zebys wiedziala,ze juz w nastepnym tygodniu musze sie zebrac i zaprowadzic ją do kosmetyczki bo te kolczyki chodzą juz za mna od wrzesnia :-D

Ja sobie nie wyobrazam jakby Maja miala lezec w szpitalu, zaplakalabym sie bo ja to panikara jestem :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-12-28, 12:39 ]
Czesc dziewczynki :-)

Gdzie Wy sie podziewacie?

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

29 gru 2007, 10:00

czesc kochane
jejuu a ma ktoras moze tel do Gabi?? martwie sie o nie... mam nadzieje ze po prostu jednak nie ma czasu i dlatego sie nie odzywa, oby nie byly w szpitalu... :ico_olaboga:

Kasiu widac kolczyki i mimo ze malutkie to Juleczka wyglada w nich slicznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Iwonko w nastepnym ropku an bal sie wybierzecie i bedziecie sie wybornie bawic, zreszta w domu tez moze byc przyejmnie... :ico_oczko:

my Sylwestra w domku wlasnie spedzamy ale przychodza do nas znajomi- kolega T z pracy z zona i dwojka dzieci, wiec bedzie chyba wesolo...

Iwonko dostalam pierscionek dostalam :-D T sie postaral :-D , choc troszke ejstem na niego zla bo wiem ze mnostwo kasy na niego wydal... a mowilam wczesniej ze mi starczy malutki i wcale nie drogi.... a ten mi tu wyskakuje z 7 brylancikami :ico_szoking: ... sa one ulozone wksztalcie kwiatka, pierscionek jest z zoltego zlota ale "korona" jest z bialego

T mnie zaskoczyl na prawde bo zaczelismy dawac sobie zalegle urodzinowe prezenty i on nagle wyciaga pudeleczko takie jak na pierscioenk i mi daje :ico_haha_01: ja taka niby zaskoczona otwieram (z szalonym biciem serca) a tam ...... kolczyki :ico_szoking: ....dobrze ze nic wczensiej nie powiedzialam bo by bylo glupio hehe.... no oczywiscie ucieszylam sie z nich bardzo...ale mimo wszystko czulam sie troche zawiedzona....ale po chwili T wyciagnal jeszcze jedno pudeleczko i wlasnie tu juz sie zaczelo :ico_haha_01: ... ładny wstep (jak na niego :ico_haha_01: :ico_haha_01: ) i zanim jeszcze otworzyl pudeleczko to mi juz łzy ciekly z oczu :ico_haha_01: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ..ale tym razem to juz nie byly kolczyki hehe tylko pierscionek :-D
potem wierczorem przy calej rodiznie oglosilismy zareczyny juz oficjalnie wszem i wobec :ico_haha_01: ...
ale slubu tak predko i tak nie bedzie... bo teraz kasiorke odkladamy ostro aby otworzyc oprzed grudniem wlasny interesik-moze nam sie uda, a jak tak to wtedy dopiero na slub skladamy kasiorke...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2007, 11:14

Gabrysiu, nawet nie wiesz jak sie ciesze... tak jakby to byly moje zareczyny :-)
Teraz tylko trzymam kciuki zeby wyszlo Wam z wlasnym interesemi zebys miala T. na miejscu, w domku...
Tez sie martwie o Emi i Gabrysie... do niej to niepodobne zeby nie poisala tak dlugo... mam nadzieje ze wszystko z Emilka dobrze...

My dzis mamy gosci, przyjezdza brat P. z żoną i dziecmi wiec musze brac sie za szykowanie obiadu...

A Maja tylko chodzi i bije jak nie mnie to Piotrka a potem nas przytula... nie weim co wyrosnie z tego mojego trzpiota...

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

29 gru 2007, 13:57

witam :ico_haha_01:
Też się martwie o Gabrysie i Emilke.Przed chwilką napisałam do Gabrysi smsa mam nadzieje ze odpisze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
jak tylko coś napisze zaraz wam dam znać.

[ Dodano: 2007-12-29, 13:25 ]
Gabrysia przed chwilką mi odpisała na smsa.Niestety są w szpitalu z Emilką :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: .
Gabrysia pisała ze z wtorku na środe Emilce się pogorszyło i zostawili ją w szpitalu :ico_placzek: .Do tgo dołączyła sie gorączka :ico_olaboga:Emi Dostaje kroplówki.
Mam nadzieje Emi ze szybko wróci do zdrówka i wrócą do domku i do nas :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Emilka i Gabrysia gorąco was wszystkie pozdrawia.

Gabrysiu Emilko trzymajcie sie dzielnie ,jesteśmy myślami z wami ,buziaki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2007, 16:13

Biedna Emilka... mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowka... BUZIACZKI :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

29 gru 2007, 21:36

Jeju :ico_olaboga: biedna Emi i Gabrysia razem z nią :ico_placzek: Pozdrawiamy Was gorąco Kochane :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: mam nadzieję,że to długo nie potrwa :ico_olaboga:

My Sylwestra chyba spędzimy u siostry albo u nas w takim kameralnym gronie.
Juleczka śliczna z kolczykami, a MIchałek ogląda zdjęcia dzieciaczków i mówi na każde "lala" albo "niunio" :-) dzisiaj nauczył się mówić "Lenata" (jego chrzestna ma na imie Renata) :-)
strasznie smutno mi się zrobiło jak przeczytałam o Emilce :ico_placzek:
Natalko ale zaręczyny miałas jak w holywoodzkim filmie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2007, 10:54

Natalko ale zaręczyny miałas jak w holywoodzkim filmie
no twoj T bardzo pomysłowy facet :ico_brawa_01:

BIEDNA EMI... :ico_olaboga: GABRYSIU TRZYMAJCIE SIE TAM DZILNIE ! EMILKO WRACAJ NAM DO ZDROWIA :ico_sorki:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2007, 17:28

Ale tu u nas pustki ostatnio :ico_placzek: Justysia juz w ogole nie zaglada, Edyta tez :ico_placzek:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”