[ Dodano: 2007-12-28, 10:41 ]
aha, i dziękuję za komplementy za mojego synka

No Justynko super ,że wszystko ok,może przemyślał sprawę i już tak zostanieJustyna tak się cieszę, że Kuba się zmienił i masz teraz większy spokój, oby tak dalej!!!!
Nio dużyMoniu to duży ten Twój synek
Misiu trzymamy,tylko odezwij sie jak wróciszJa dzisiaj mam wizytę u gin, więc moje kochane trzymajcie kciuki,
Powiem Tobie szczerze,że sama nie wiem co zabrać,czy śpiworek ,czy kombinezon,ale chyba to pierwsze ,bo kombinezon mam na 68,a co do ciuszków to body z długim rękawkiem,kaftanik,grubszego pajacyka i nie mam pojęcia co jeszczePowiedzcie mi jakie ciuszki dla maleństwa zabieracie na wyjście ze szpitala??? Bo nie mam pojęcia jak mam ubrać takie maleństwo, jeśli mogę Was prosić to napiszcie jakie dokładnie ubranka
jasne,że bedziemy trzymaćJa dzisiaj mam wizytę u gin, więc moje kochane trzymajcie kciuki,
hmm...to tak jak mnie ... bolało w nocy i boli teraz....wczoraj mi wyszło na badaniu, że mam często skurcze, ale nie wyczuwalne dla mnie. No ciekawe....też wyczekuję tak jak Wyboli mnie całe podbrzusze
ja mam kombinezonik i taki komplecik z grubej dzianinki ( sweterek, śpiochy, czapeczka). To ten komplecik nałożę mu na pajacyka albo coś i na to kombinezon. Wolę go ubrać grubaśnie, żeby mi Kochanie nie zmarzło.Powiedzcie mi jakie ciuszki dla maleństwa zabieracie na wyjście ze szpitala???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość