hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

28 gru 2007, 19:27

Hej Lasunie
Teściu bawi małego to ja chyc do was.
iw_rybka, ta kokarda to muszka od Kamila gajerka, ubrałam go na wigilię elegancko, a ten gajerek to ma od chrzcin, bo dostał od chrzesnej troszke zaduzy.

Narazie, pózniej do was wpadne, bo przyszli goście, Pa

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 gru 2007, 21:21

czesc Dziewczynki!!! ja podskocze później, bo ostatnio wogóle niezorganizowana jestem!!! Dziś to takiego lenia miałam, że M wyszedł z Eryczkiem a ja siedziałam na dooopie-a tu takie promocje po świętach-nawet to mnie z domu nieruszyło!!! Leń ze mnie straszny :ico_placzek: Zatoki troche przeszły,ale dynia mi siada:(

Kolka porazka z teściową :ico_zly: ,a mężowi bym chyba przywaliła :ico_zly: (teściowej też:P) Ale dasz sobie z nimi rade :ico_oczko: Juleczka śliczna na zdjęciach i Ty tez :-)

Hektorka Eryczek tez ma swoja pierwsza bombke-super :ico_brawa_01: A z ta kokardka to sie zastanowilam czy to nie jakas dziewczynka przypadkiem :ico_noniewiem:

Jakieś zdjęcia wkleje później i coś więcej popisze może, jak się zorganizuje!!!
Buziaczki!!!

caro
Trzy tysiące lat minęło...

28 gru 2007, 21:31

Mróweczka pisze:a tu takie promocje po świętach-nawet to mnie z domu nieruszyło!!! Leń ze mnie straszny Zatoki troche przeszły,ale dynia mi siada:(

Zazdroszczę tych przecen, u nas co najwyżej 5 zł spuszczą :ico_puknij: :ico_noniewiem:

Dobrze,że zatoki przeszły, choć bólu głowy nie zazdroszczę, oby szybko przeszło :-)

Awatar użytkownika
Kolka

28 gru 2007, 23:54

Witam ponownie! Jeśli chodzi o mojego R zgadzam się z Wami w zupełności i dumam co z tym fantem dalej począć...
Znów mnie dziś cała ta szarańcza nawiedziła :ico_olaboga: Stara najwyraźniej szuka problemów. A ja głupia psita jeszcze siedzę cicho. Czekam na dzień, w którym zdobędę się na tyle odwagi co katrin i zafunduję jej podobne przeżycia :ico_zly:

Jula jeszcze nie śpi :ico_szoking: Teraz usypia ją R, bo mi już zabrakło koncepcji...

Mróweczko, promocje są zawsze i wszędzie a zdrowie jest najważniejsze! :ico_nienie: Mam nadzieję, że przejdzie Ci ten ból- czasem i mnie bolą zatoki- to jest straszne! Współczuję :ico_pocieszyciel:
kari24, Bidulko- mam nadzieję, że już wszystko OK- unikaj takich osób.. ja sama nie wiem czy wierzyć w te uroki czy nie, ale nie zaszkodzi ;)
iw_rybka pisze:to jednak sylwester u was aktualny :ico_noniewiem:

To moze i my wpadniemy :-D
sama nie wiem już czy aktualny- dziś znów ten pojeb Jacuś dopytywał i znów nie dostał odpowiedzi :ico_noniewiem: Istnieje cień szansy, że wpadną również znajomi z półrocznym synkiem... Zapraszam i Was- będzie kinder bal :-D
A pytałam R jak to ma wyglądać ten Sylwester, a ten jak zwykle... Nieee wieem... Ale ja wiem ;)

Zmykam, może potem wpadnę. papa

[ Dodano: 2007-12-28 ]
A jeszcze zapomniałam wspomnieć, że teściowa, teść i szwagierka są chorzy i chrychaja jak nie wiem. Z góry im powiedziałam, że nie w smak mi to, że biorą małą na ręce (w ogóle nie powinni przyjeżdżać moim skromnym zdaniem) i jak Julka też się pochoruję to wyślę im receptę do domu. Zero odzewu... żadnej reakcji z ich strony i ze strony R- jakbym nic nie powiedziała. Normalnie zawsze pos potkaniu z nimi pierwsze co robie jak mam okazję biorę fajka i o mało co go nie zjadam, tak sie trzęsę :ico_zly: Egoiści pieprzeni- nic to, że mogą zarazić małą- najważniejsze są ich przyjemności :ico_zly:

[ Dodano: 2007-12-29 ]
Ale tu frekwecja :ico_olaboga: :(

Caro
nie mogę się napatrzeć na zdjęcie chodzącego Oskarka... Kurczę mać.. a mój klocek nie wie do czego nogi są :ico_oczko:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

29 gru 2007, 12:51

czesc Laski....
ja tylko na chwilke odmeldowac sie....sorki ze nei odpisze na posty...ale przeczytalam wszystko
kurcze myslalam ze bede miala wiecej czasu a okazuje sie inaczej ;/wieczorkiem sie odezwe i napisze wiecej

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2007, 13:06

Hej :-D

:-D My świętujemy bo Vikulska skończyła 8 miesięcy :-D

Z tej okazji zapraszamy na imprezę do nas :ico_sorki:
A w menu mamy takie smakołyki
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

i coś na popitkę :ico_oczko:
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[ Dodano: 2007-12-29, 12:11 ]
I skadamy z Viki zyczenia WSZYSTKIEGO NAJ dla Vikulkowej blizniaczki Lenki oraz dla Kornelka :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Ostatnio zmieniony 29 gru 2007, 18:45 przez kasi.k, łącznie zmieniany 2 razy.

caro

29 gru 2007, 15:35

W TYM DZISIEJSZYM DNIU RADOŚĆI, ŻYCZĘ 100 LAT POMYŚLNOŚCI. NIECH WAM ŻYCIE W SZCZĘŚCIU PŁYNIE, NIECH WAS RADOŚĆ NIE OMINIE. DZIŚ CHCĘ ZŁOŻYć WAM ŻYCZENIA, SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA. NIECH WAM SŁOŃCE JASNO ŚWIECI I W RADOŚCI DZIEŃ PRZELECI. NIECH ODEJDĄ SMUTKI, TROSKI. BY NASTĄPIŁ DZIEŃ RADOŚCI. TE ŻYCZENIA CHOĆ Z DALEKA PŁYNĄ NIBY WIELKA RZEKA I CHOĆ SKROMNIE UŁOŻONE SĄ DLA WAS UŁOŻONE!!!!!

Dla naszych uroczych panienek które dziś maja urodzinki Wiktorii i Lence

I dla małego kawalera Kornelka

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Kasi.k to ja chętnie się piszę na te smakołyki :-D :-D :-D

Kolka ty to naprawdę masz nonono i wiesz co na ten nowy rok życzę Ci naprawdę odwagi abyś w końcu się przełamałą i powiedziała im wszystkim do słuchu, bo przypuszczam że z czasem to będzie coraz gorzej!

A my dziś mamy małe święto, bo małemu pokazał się 4 ząbek :-D :-D , prawa dolna jedynka :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 gru 2007, 15:38

Kolka, to wpadniemy :-D

caro, kurcze - wierzyc sie,nie chce,ze on juz chodzi :ico_szoking:
I widze tez zestaw pod domu - bluzeckza i rajstopki :ico_haha_01:
Chyba najwygodniejsze ubranko - a tyle mam fajnych spodni :ico_olaboga: Ale mam wrazenie,ze jemu najwygodniej wlasnie w rajstopkach :ico_noniewiem:

Mróweczka, zdjecia na blogasku widzialam- fajowe :ico_brawa_01:

M0rD3CzKa, no to czekamy na relacje

kasi.k, dla Viki :ico_tort:
A tyle jedzonka po siwtach :ico_olaboga: Wszyscy objedzeni - dobrze,ze to tylko koreczki :ico_oczko:

:ico_tort: dla Lenki :-D

No a teraz nowosc - bede narzekac na tesciowa :ico_zly:
TESCIOWE NA STOS !!!
Maly kurcze ma ostatnio problemy z zasypianiem i wszystko zalatwia wielkim rykiem :ico_noniewiem: Postanowilam go przetrzymac i nie brac z lozeczka w porze spania - niech sam zasypia - a ta gangrena wpada do pokoju i mowi - CO WY MU ROBICIE?dAJCIE NAM GO - BIEDNE DZIECKO ITP.
Wysyczalam przez zeby,zeby wyszla ale mlodego musialam wziasc,bo jak zobaczyl babcie to juz wogule chisterii dostal :ico_zly:

Kurde mieli swoajaszanse z wychowaniem meza i jego brata - i widac za dobrze im nie wyszlo - to niech sie nie wtracaja do moich metod wychowwczych :ico_zly:

No to tyle :-D

[ Dodano: 2007-12-29, 14:40 ]
caro, brawo za zabek :ico_brawa_01:

caro

29 gru 2007, 16:13

Rybciu ja też mam dla niego takie fajne spodenki, ale najwygodniejsze są rajtki, nic mu się nie plącze, jak mu zakładałam spodnie to zawsze się jakoś mu tak majtały,że szybciej się wywracał! A kiedyś mówiłam,że rajtki są tylko dla dziewczynek :ico_puknij: , no cóż życie nieraz weryfikuje nasze poglądy :-D

iw_rybka pisze: CO WY MU ROBICIE?

ten tekst mnie dobija, nieraz go słyszę od mamy, a i jeszcze jeden lepszy: " Ja wychowałam 3 dzieci, więc chyba trochę wiecej wiem o dzieciach" :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-29, 15:18 ]
A z tym chodzeniem to też mnie zaskoczył,a jak zaczął to teraz tylko chce chodzić, nie dość że chodzi to biegnie i to jest niebezpieczne bo jak raz się rozpędził to tak chuknął o szafkę,że :ico_szoking: :ico_wstydzioch:

A dziewczyny chrzest chyba będzie 17 lutego i tak powoli się zastanawiam nad strojem, u nas są tylko garniturki w sklepach dla chłopców, ja myślę o czymś takim
http://www.allegro.pl/item289447324_szt ... je_74.html
taki komlet nie jest na raz bo założyć może i bez okazji, co o tym sądzicie, tylko się zastanawiam który kolor i które body do niego, bo ten sprzedawca ma jeszcze takie fajne body koszulowe

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

29 gru 2007, 16:45

[size=150]Wszystkiego najlepszego wszystkim jubilatkom i jubilatom, rosnijcie zdrowo z usmiechem na buzi!!!!![/size] :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

ja tylko na chwilke, bo Majutek chory :ico_placzek: :ico_placzek: co najgorsze wcale nie widze poprawy po lekach, nie wiem czy nie jest gorzej. Gdzies slyszalam , ze na ew. poprawe , nawet minimalna trzeba poczekac ze 3 dni. Dzisiaj jest sobota, 3 doba od podania lekow wypada jutro, w pon sylwester i nie wiem czy ja gdzies lekarza zlapie :ico_placzek:

Wszystkim dzieciaczkom gratuluje nowych zabali, widze, ze niektore maja nawet po 6 :-)

Mordeczka, wszystkiego najlepszego dla Kacperka z okazji Chrztu Sw. Sliczne zdjecia, dodatkowo ladnie przez Ciebie oprawione. No a z Kacpiego przystojniacha.
Kolka, nieciekawa sytuacja. Naprawde szczerze wspolczuje Ci! I zycze , zebys znalazla w sobie te sile i zaczela walczyc o swoje!!!!!
Caro, moim skromnym zdaniem garniturki sa sliczne!

Powklejalyscie sliczne zdjecia. Widze, ze zywe choinki dominuja :-) . Zazdroszcze ich Wam.
Jak znajde chwilke, to wkleje i ja :-D
Trzymajcie sie cieplutko. Przepraszam, ze nie odpisalam wszystkim :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”