Dziekujemy slicznie za życzenia
Kolka jest mi niezmiernie przykro, że mialaś takie przejście z teściami i ich rodzinką
a najbardziej, że w tym ważnym momencie nawalił mąż
Jestem w zasadzie w szoku i zarazem dumna z ciebie, ze im nie przywaliłaś prosto w te gęby i zakute pały... A z mężem może jeszcze raz porozmawiaj i postaw sprawę jasno, przeciez on teraz jest z Tobą i to ty i Julcia jestescie jego rodziną i z wami powinien trzymać!!! Kiedy on w końcu przetnie tą pepowinę i przestanie patrzeć w mamusię jak w obrazek
Iw_rybka no nie mów, ze nie znajdziesz jeszcze troszkę miejsca na takie przyszności
a szczególnie na superasne drineczki
Życzę Wam wogóle najnajszybszej i pomyslnej przeprowadzki do Koszalina i spokoju we własnym domku.
Agi duzo zdróweczka dla Mayeczki
bidulka nasza kochana, akurat na święta musiało ją dopaść
i serdecznie gratuluję raczkowania
mojemu leniowi nie chce się d... podnieśc ale za to chodzic to by mogła cały dzień
Katrin nie myslałam że kompot z szuszu może zaszkodzić
przecież on głownie z suszonych śliwek a te podobno dobre na brzusio, a szczególnie na kupkanie
a z nowinkami to u nas powoli, anawet bardzo powoli ale juz się pogodziłam z tym
na razie na czarnej liście jest mleko, soja, indyk, marchew, kukurydza, banan i jabłko, co wg alergolog jest dobrym znakiem
Przy czym dostałam ochrzan za banana, bo podobno dzieciom z alergiom daje się owoce południowe po ukończeniu 1 roku zycia, za kukurydzę bo nie jest rodzimym produktem i powinnam się wstrzyać z jej podawaniem, a indyk wg alergolog jest teraz nafaszerowany antybiotykami na ptasią grypę. Ale za to Vikulka może jeść ziemniaczki, brokuły, dynię, białą kapuste, szpinak, maliny, gruszki, śliwki, królika, ryż, jagody. Czyli jej dieta taka za uboga aż nie jest
Caro mnie się bardzo podoba ten garnituro-komplet. Najbardziej ten bezowy (pierwszy na zdjęciu). To świetny pomysł, bo i potem mozna wykorzystac ubranie na różne okazje
A już wiesz kto będzie chrzestnym??
Kari i jak tam po kolędzie?? Pewnie totalnie zmęczona po sprzataniu?? Pamiętam, ze obiecałaś zdjęcia
i grzecznie czekam na nie
Hektorka śliczne zdjęcia, a Kamilek wygląda uroczo w tej kokardce
Pewnie znowu kogoś pominęłam, za co najmocniej przepraszam
ale od rana mam okropny ból łepetynki
i szare mi nie działają
[ Dodano: 2007-12-29, 18:09 ]
Kolka fotelik jest super
coś tam doczytałam o regulacji siedzenia w 5 pozycjach... to chodzi o to ze z pozycji półleżącej jak np. dziecko zaśnie do pozycji siedzacej?? bo jak z taką funkcją to wydaje mi się ze dobra cena jest
[ Dodano: 2007-12-29, 18:15 ]
A na koniec naskarżę Wam na moją córcię
Od kiedy wrócilismy z Polski nie chce mi siedzieć i bawić się tylko wstaje albo wymusza na nas żebyśmy ją prowadzali za rączki po całym domu
Do tej pory to dzielnie znosiłam, bo jak juz mialam dośc to wsadzałam ją do chodzika i miałam spokój. Ale dzisiaj nie dało rady. Od samego rana jak tylko ją sadzałam to był wielki krzyk "mamamama" i placz, jak wsadzałam do chodzika to wierzgała nogami tak, że nie dało rady ją wsadzić
ale jak postawiłam przy ławie lub przy schodach i mogla się wspinać lub z nią chodziłam po całym domu to uśmiech od ucha do ucha i gadała jak najęta...
Kurna ale raczkowac to za chiny nie chce
Podniesie się do raczkowania, przesunie z kilka centymetrów a potem się rozplaszcza na podlodze i ją liże
A mnie kręgosłup nap@@@@@, gary w zlewie nie pozmywane, śniadanie zjadłam o 11:30 jak poszla się zdrzemnąć
Dopiero jak mąż wrócił z pracy to ją przejął a ja wreszcie coś mogę zrobić.
A dokładnie to teraz mała padła i śpi słodko z tatusiem