Mróweczka ty sie ciesz ze Eryczek na czworaka zasówa bo mi juz kregosłup siada a to dopiero poczatek
dzieczyny macie takie spacerówki laski ?? bo kurna my sie zastanawiamy na zakupem takowej przez te ciagłe podróze i do sklepu i do mamy i wogole jak ja chce gdzies sama z małą na sklepy to z ta duza ciezko i tak nie mozemy sie zdecydowac
caro - luty,snieg,zimno - do kosciola przykryjesz Oskarka bialym kocykiem i gra. A ubranko bierz i sie nie zastanaiaj. Bedzie mial na dluzej.
Zdjecia dzieciadzkow super
A ja mam dola,bo chcialam,zeby Andrzejek sam zasnal i nie dlaam rady Poszlam do niego i go ululalam i na dodatek spi z nami
A nigdy nie spi
Ehh i jeszcze przez sen szlocha - co za macocha ze mnie
Dzień dobry
Melduję się na kawce z rana i widzę, że wczoraj naklikałyście fajnie. Ja mam od rana lenia, nic mi się nie chce, siedzę w szlafroku, syf niemiłosierny w domu, a wczoraj sporzątałam . Mały zasnął, ale pewnie, nie pośpi długo bo katar go męczy Na dworze u nas jakoś tak pochmurno, nie ma słońca, a w dodatku mróz straszny bryyy. Zapowiada się że dzisiaj posiedzimy w domku. Ok zmykam życzę udanej niedzieli papa
cześć!
Kari ja też w piżamce jeszcze urzęduję Nic mi się nie chce a sytuacja z porządkami podobna.
Rybka, ja zawsze wiedziałam, że Ty zdolna bestia jesteś Brawo!!
Mróweczka wiesz co?? Jak ja miałam zatoki to nic mi tak nie pomogło jak... solarium! Leżysz sobie a te promienie je wygrzewają i leczą. Wiem, że brzmi to nieprawdopodobnie, ale pomogło to kilku osobom już. A nawet jak nie pomoże to chociaż ładnie się opalisz Solarium działa na zasadzie lamp solux, których używa się do leczenia zatok