Ja dalej będę spać u siebie,stwierdził że będzie mnie odwiedzał, chyba zamknę na klucz Ale w nocy też czekał pod drzwiami,zanim się przebudziłam,dzwonił chyba z kilka razy. Potem zajrzał do mnie- "To ty tu śpisz??" Kazałam mu spadać, ale rano przydreptał, ach faceci
A jutro planuję się spić
Mój w nocy siedział przy kompie bo niemógł spać, o 5 rano dał Matyldzi mleczko. Mówi że nawet patrzył na tv, nie mógł spać bo mu nie dałam buzi hahahaha a co on myślał że śie uśmiechnie po kręci koło mnie a ja już zmiękne onie A teraz zabrała Martyne na obiecany basen jestem ciekawa jak ci wszyscy faceci będą się przebierać z małą dziewczynką wszatni hahaha
A ja spac niemogłam bo mi stary niedał bo mały się obudził i musiałam isc z nim spac do emila do pokoju bo ten zaspany wparował nam do kuchni i swiezą płytkę wcisną i Krzys się zdeka wnerwił i o 2 w nocy musiał na nowo ją zrywac i przyklejac i zabralismy emila do siebie bo to nocny marek i zeby było bezpieczniej z tymi płytkami zeby znów niedepną.No i mały się obudził i zepsuł mi plana
nonono przypaliłam ziemniaki oststnio przez neta to standardowo przypalam ziemniaki.
aniu, ja też popaliłam garnki przez neta ale mi minęło Dziś mój tatuś przyszedł, i powiedział że on też chce do naszej-klasy dołączyć. Wśród 60latków na razie cicho, więc mój tatuś może ściągnie koleżanki i kolegów
A wy w ogóle jesteście??
[ Dodano: 2007-12-30, 21:01 ]
Maksiu, ma boski strój
Co wy już balujecie
Jutro kolejny rok mi stuknie ech,za dwa lata 30,ciekawe czy będę miała kryzys 30-stki Fajnie jest miec 20 parę
Wiki dziś szybko zasneła, chyba też już pójdę,jutro wielki bal we dwoje, tzn troje,potem jak Wiki pójdzie lulu to "będzie się działo"