Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 gru 2007, 13:40

fela pisze:kasik ja juz widzialam seksowne przebranie adasia :ico_oczko: :-D niezle sie bawili :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D

ja też chcę!!!! :-D gdzie są, na fotosiku??

Jasnie Pani :) pisze:Kasik tez wychodze z tego zalozenia, ze kiedys wyrosnie, ale jak mojemu mezowi przeczytalam twoje pocieszenie to jakos na zachwyconego nie wygladal

mój mąż już skapitulował i grzecznie śpi wtulony w ścianę :ico_oczko: :-D
a na powaznie to nadal kładziemy Viki spac w łózeczku ale jak juz któyś raz się wybudzi i mamy dośc to ją przenosimy do naszego łoża... czyli pól nocy mamy łóżko tylko dla siebie :ico_haha_02:
a i to da się przezyć dla tego super porannego wybudzania gdy Viki wybiera sobie najpierw które z nas obudzić pierwsze a potem ze śmiechem ciągnie za włosy lub wsadza palce do buzi :-D

Jasnie Pani :) pisze:Co do chusty to nosi sie dzieci nawet do 20 kg (jak sie ma tyle pary), ale przeciez chyba Viki nie bedzie jedynaczka to nic straconego

Jak tylko bedziemy mieli nastepne dzieciątko to zgłaszam się do ciebie na lekcję hustowania :-D

[ Dodano: 2007-12-31, 12:56 ]
Kochane,
raczej juz nie będę miec dzisiaj okazji by wejśc na TT więc już teraz zycze wam wszystkiego co najlepsze w 2008 roku; zeby nasze pociechy zdrowo rosły, ząbale wychodziły im szybko i bezbolesnie, przynosiły swoim rodzicom pociechę i radośc każdego dzionka, dały wypocząc czasem mausinym rączkom i przesypiały grzecznie całe noce. No i samych upojnych nocy z mężami a w dzionek pogody i radości ze wspólnego przebywania.
Udanej zabawy Sylwestrowej bez względu gdzie i z kim :-D Bawcie się dobrze i z radością witajcie ten Nowy Rok :ico_zdrowko:

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

31 gru 2007, 14:44

Czesc dziewczynki dawno mnie nie bylo bo popsulam laptopa (podlaczylam mocniejsza ladowarke bo moja mi siadla) i dopiero teraz mi naprawili, pozniej was poczytam teraz chcialam zlozyc wam wszystkim Najlepsze Zyczenia W Nadchodzacym Nowym Roku Aby byl Jeszcze Lepszy Niz ten Dotychczas :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2007, 15:26

beatka fajnie ze wpadlas.. dzieki za zyczonka. a co u was??

felcia super foteczki. ciesze sie ze wrociliscie do zycia hehe
a fotki sa na fotosiku. zalaczylam jedna z adasiem hehe zeby bylo smiesznie.
zaraz wam pokaze hehe

jasnie pani nie wiedzialam ze luska ma taka sama chustaweczke hehe my ja dostalismy na chrzciny hehe
wydaje sie spoko
ladna i leonkowi sie w niej podoba hehe a ty jestes zadowolona?

na razie zupelnie niesylwestrowo sie czuje i wygladam hehe
wiadomo wszystko na ostatnia chwile hehe
dopiero wrocilysmy z miasta hehe
bylysmy na solarce
oczywiscie z gugusiem hehe smacznie kimal w wozku . a potem rozgladal sie po sklepach i krzyczal z nudow hehe by pod samym blokiem pasc i zasnac. standard
i znow spi w gondoli przy otwartym oknie hehe

ja nadal kaszle.. dusze sie w nocy. bleee
ale nic mi nie jest
jedynie to charlanie hihi
dzis wypije troche winka to moze przejdzie hihi

leos spal tragicznie.. co chwile sie budzil, jak na zlosc
bo pozlozylismy sie o dziwo przed 23 :ico_szoking:
a tu taka noc zarywana. hihi
ale pospalam do 10 hehe
zaspalo sie bo o 10.15 musialam wyjsc z domu na umowiona solarke hehe
wszystko na szybko hehe

adas jeszcze dzisiaj musial stac w kolejce by zlozyc wniosek o dowod
ma papierowy jeszcze...
hehe
a wiadomo jak wygladaja w polsce sprawy urzedowe.. mega kolejki, klotnie i zero organizacji
dlaczego w anglii mozna takie rzeczy zalatwiac przez telefon i droga pocztowa?

ciekawe co leosia trapi i nie daje mu pospac w nocy..
juz nawet go dzis rozbieralam bo wydawalo mi sie ze za goraco
cholera grzejniki wylaczone. okno rozszczelnione.. hmmm. mi goraco.. jemu pewnie tez...
zobaczymy jak dzis minie nocka
oby babcia nie musiala biegac co chwile do niego hehe

przyszla wtedy panna mloda ciezarowka (obecnie zonka) hihi
Obrazek

3 miesiace przed porodem i 6 po .. hihi
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-31, 14:36 ]
Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 02 sty 2008, 12:50 przez madziorka hihi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 gru 2007, 16:22

[size=200]SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2008 DZIEWCZYNY MOJE KOCHANE I OBY TEN ROK BYŁ DLA NAS I NASZYCH RODZINEK SZCZEŚLIWY [/size]

mam wyniki Frania na moje oko są ok ale sie nie znam na tym, alergii raczej nie ma :ico_brawa_01: z tego co widze :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2007, 18:29

martus super ze wyniki ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja sie wlasnie przebudzilam..
ups
zaspalo mi sie hihi
uciekam pod prysznic ..
papa

szalonej nocy dla wszystkich !!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

01 sty 2008, 00:13

hey kochane mamuski!!!
Wpadam zlozyc Wam zyczenia na chwilke!!!Nie doczytalam jeszcze wszystkiego,wiec jak to zrobie to skrobne cos wiecej od nas!!troche sie u nas dzialo,przedwczoraj mielismy gosci z Londynu,nasi dwaj kumple wpadli nas odwiedzic po drodze do Edynburga,Vinee miala radoche,ze szok.. :ico_szoking: :-D reszta opowiesci pozniej c.d.n :-D :ico_haha_02:

[size=150]Kochane moje!!!!
Chcielismy Wam zyczyc, aby ten nadchodzacy Nowy Rok 2008 byl dla Was pomyslny,hojny i radosny,aby wytyczone przez Was plany sie zrealizowaly i zeby przede wszystkim zdrowko Wam i Waszym malenkim slonkom dopisywalo!!!!
Na Nowy Rok życzymy Wam pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil.

Ilona,Bablu i Vineetha[/size]

ps...a u nas Sylwester nonono,bo Bablu wlasnie wyszedl do pracy na nocna zmiane i pewnie bedzie mial rece pelne roboty.... :ico_placzek: tak wiec swietujemy z Vinee same,ale ona juz w kimono poszla :-D :ico_zdrowko:
Kasi.k o ile dobrze pamietam,to Twoj R, tez chyba pracuje dzis..??szkoda,ze nie mieszkamy blizej siebie,to bysmy sobie :ico_zdrowko: :-D

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 sty 2008, 13:34

hej dziewczyny!!!!
widze ze wszystkie pijane bo ja dzis pierwsza :ico_brawa_01: u nas sylwek skromnie bez pijaństwa :ico_szoking: i upijania sie a ja juz od 6 na nogach :ico_olaboga: nic nowego :ico_oczko: juz posprzatałam a mama poszła z miśkiem na spacerek :ico_brawa_01:
Jezu jak ja t :ico_brawa_01: sknie za belfastem i swoim domku :ico_olaboga: jak to mówią " wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej " :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-01-01, 18:08 ]
z kuzynkami i siora na sylwka :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

z babcią na chrzcinach :)
Obrazek

moja chrześnica
Obrazek

chrzestni Franka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

love story po polsku :)
Obrazek

moja mama z Frankiem

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-01-01, 18:12 ]
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ilonka mam nadzieje ze jestes zadowolona :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2008, 22:20

martus nie wiem jak ilonka ale ja tak hehe
fajne wesole rodzinne foteczki!!! super zolta koszula.. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

hej
witajcie w nowym roku hihi

caly dzionek spedzilam w lozku hihi
adam wstal szybciej hihi
i zaraz znow zmykam spac hehe

imprezka byla przednia. mega udana na maxa
szalelismy non stop a mimo wszystko czuje sie nie zaspokojona w pelni
nic mnie nie boli i nie czuje zmeczenia
wiec jeszcze pochulalabym
czas strzelil na maxa.. od 20 do polnocy normalnie sekunda.. a do rana jeszcze szybciej
imprezka trwala do 5.30
takze spac poszlismy ok 7 rano hehe
jak przyjechalismy to leos przechodzil swa poranna aktywnosc
slodziutki na maxa
smial do nas i wital sie steskniony.. nasz gugulek kochany hehe

pozwolilam sobie na kilka drineczkow wiec leos byl na butli hihi
w planie bylo winko ale na miejscu zlapalam smaka jednak na kolorowe driny
okazalo sie ze na imprezie byl gosc -3 krotny mistrz barmanstwa hihi
robil super kolorowe pelne owocow drinki hihi
i mial dwa pokazy swych umiejetnosci.. szalal, zonglowal butelkami kubkami itd hihi
nawet malibu z ogniem rzucal
super !!! hihi wymiatal na maxa
dzielilismy stolik z jedna nieznajoma para.. starsza babka.. szalona na maxa
wariatka
cieszyla sie jak glupia ze trafilo jej sie takie rozrywkowe towarzystwo, bo w ub roku mowila ze byli jacys sztywni skrepowani jej osoba hehe
a ona na luzie.. hih jak my hihi

byla loteria fantowa i pierwszy raz wygralismy hihi co prawda nagroda take se... koc cieply.. hihi
a wczesniej byly darmowe sylwki i walentynki hihi i tak bysmy nie skorzystali hihi

miejsce piekne.. dworek.. obsluga pierwsza klasa.. balam sie ze moze byc sztywno. ale rewelacyjnie sie bawilismy
co prawda widzialam ukradkowe spojrzenia i szepty.. na widok naszych leginsow.. i skokow na barana itd
raz zarylam glowa w parkiet.. bolalo jak cholera hehe wskoczylam na kolege, ktory byl nieprzygotowany hehe
ale szybko przeszlo hihi
choc guza czuje nadal hehe

pieknie bylo.. ach..
wkleje szalone foty pozniej
tzn jutro

buziaki dla wszystkich i czekam na wasze relacje papa

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

02 sty 2008, 01:01

Witam Was dziewczynki w nowym 2008 roczku !!!
Widzę że sylwester udany, Nasz również, my byliśmy na balu we trójkę :-D
Był to bal organizowany przez tutejsza Polonię, było naprawdę super, wreszcie poznaliśmy taką POLONIĘ z prawdziwego zdarzenia, fajni ludzie z którymi chcemy utrzymywać kontakt, duzo wspólnych tematów,
Antoś był cudny bawił się balonikami, tańczył , podrygiwał, bawił się razem z dziewczynką (prawie ww tym samym wieku).
W domciu byliśmy ok 1 .. Antoś nawet dał nam potańczyć :one:
Był fajny zespół angielski, ale jeden z gości balu potrafił fajnie grać na gitarze, więc pożyczył od tego zespołu i spiewaliśmy sobie polskie piosenki...super atmosfera. miły wieczór :one: :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

02 sty 2008, 01:48

Hey kochaniutkie!!!

Wlasnie sobie siedze i mam chwilke na poklikanie,Vinee juz dawno spi,a Bablu poszedl na nocke…ledwo zywy po wczorajszym dyzurze…
Super powklejalyscie fotki dziewczyny,az mi sie dusza raduje jak patrze... :ico_brawa_01: :-D
Madziorka fotki zarowno ze Swiat i chrzcin boskie jednym slowem,tak jak dziewczyny wspominaly bardzo radosne i az milo je ogladac!!!Wesola z Was rodzinka,super. Bardzo fajny pomysl takie kameralne chrzciny!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Leos jak na przystojniaka przystalo wyelegantowany na maxa,slicznie wygladal :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big: …a i Ty super sie prezentowalas!!!a te dziewczynki i chlopczyk cos siedzi na barana u Adama sliczni!!! Za to Adas na imprze wymiata,ale mieliscie ubaw sadzac po fotkach!!
Marta no wreszcie widze i Twoje fotki,zadowolona jestem strasznie,ale nie mysl,ze nie bede meczyc o wiecej,zreszta to sie tyczy kazdej z Was,hihihi. :-D
Franio bosko wygladal na chrzcinach,a w tej bialej kamizeleczce jak siedzi u Was na kolanach slodziutko! :ico_buziaczki_big: Ty tez wygladalas super w zoltym!!!Ciesze sie,ze wyniki Frania super,oby tak dalej,trzymam kciuki,zeby sie Wami dobrze tam zajeli..a Ty w koncu dostalas ten okres czy nie,bo nie pamietam z tego wszystkiego?? :ico_noniewiem: Twoja siostrzenica sliczna naprawde!!! :ico_brawa_01:
Ela ciesze sie,ze juz u Was ze zdrowkiem lepiej i ze mogliscie wyjsc z domu,bo rzeczywiscie jak tak czlowiek siedzi to jak w wiezieniu sie czuje.Fotki Kondzia rewelacja,ale zaabsorbowany byl prezentami!!Super fotki z farmy,Kondzio widac,ze szalal na calego ze zwierzatkami,w tej czapuli wyglada bombowo :ico_brawa_01: …sama bym sie wybrala na taka farme,ale nie wiem czy cos takiego jest tu u nas..hmm…
:ico_noniewiem: Co do tego naszego stolika, ale zbieg okolicznosci,ze mamy takie same..hihih :ico_haha_01: ..ale masz racje stabilny to on nie jest,juz zauwazylam to jak go skladalam,i przy okazji polamalam jedna czesc hihih…ja tez przestrzegalam Bablu,zeby nawet nie probowal na nim siadac,,,hihih
Lucy strasznie mi przykro z powodu Twojego taty,nawet nie umiem sobie wyobrazic co czuliscie,w swieta kiedy spotyka sie cala rodzina...mocno bardzo trzymam kciuki,zeby szybko doszedl do siebie i za jego zdrowie :ico_buziaczki_big: ...macie racje,musi sie teraz oszczedzac,bo zawal to wiadomo nie przelewki...a pamietam jak pisalas,jak utknal na lotnisku jak lecial do Was na swieta,tyle stresu to pewnie tez sie do tego przyczynilo...co do papierosow to ja zawsze bylam anty....u mnie w domu nitk nigdy nie palil i dlatego jestem strasznie wyczulona,czuje na odleglosc fajki...wrrr :ico_zly:
Emilka takie pysznosci nam tu pokazujesz,ze ja zamiast mniej jesc,to mysle juz o smakolykach..pyszne rzeczy upichcilas..miam.. :-D
Fotki super,szczegolnie ta jak Nathanek na oknie stoi...ale tan czas zlecial,a tu za niedlugo juz roczek bedziemy swietowac.... :ico_brawa_01: a jak tesciowa,mam nadzieje,ze nie zaszla Ci za skore??? :-D
A przy okazji,o ile sie nie myle,to Wy chyba z mezem mieliscie rocznice slubu w swieta...?a Ty nam nic nie postawilas na ta okazje :ico_nienie:
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: Wielu lat spedzonych razem kochana!!!!
Jasnie Pani:) usmialam sie niezle znowu z fotek,ta jak Lusia siedzi w szufladzie bombowa....hihihih..strasznie duza ta Twoja cora juz!!!Tobie w Nowym Roku zycze przede wszystkim odespania zeboli Lusi.. :-D :ico_haha_01:
Kasi.k ale Viki szaleje na prezencie od Gwiazdki :ico_brawa_01: Buziakow moc z okazji 8 miesiczkow!!!! :ico_buziaczki_big: spoznione,ale jak najbardziej szczere!!! :ico_prezent: fotki super,ta jak spicie sobie z Vikusia mnie rozczulila,piekna!!A Viki slicznie wyglada w czerwoniutkiej sukieneczce!! :ico_buziaczki_big: :ico_brawa_01:
Gosia czy dostalas moje smsy na swieta i wczoraj?bo normalnie zglupieje z tym telefonem,zmienilam na inny i niby ustawilam raporty,ale caly czas jest ze wiadomosc oczekuje,albo nie dostaje nic i teraz kurcze nie wiem czy ludzie podostawali smsy czy nie??? :ico_olaboga: :ico_szoking: mam nadzieje,ze jednak do Ciebie doszly :-D
Wielkie brawa dla Tomusia za chodzenie w dzien bez pamersa!!!Super!!i widzisz jak szybko poszlo!! :ico_brawa_01: teraz ja chyba jestem nastepna w kolejce juz sie boje jak ja to zrobie :ico_olaboga: Gosia czekamy rowniez na Twoje fotki ze Swiat!!
Maggie sliczna foteczka Antosia z misiem w podpisie i avatarek piekny rowniez!!!Tobie nalezy sie nagana,bo znikasz nam co chwile...i nie chwalisz sie fotkami...wklejaj cos ze Swiat i z imprezy Sylwestrowej!!!!i to szybko :-D :ico_haha_01:

Kurcze dziewczyny zapowiadaja atak zimy w Uk...wrrr :ico_olaboga: chyba trza bedzie sanki kupic :-D :ico_haha_01:
u nas jak wszedzie byl szal wyprzedazy,upolowalam pare fajnych rzeczy dla Vinee,dla siebie jakos nic nie moglam znalezc,cierpliowsci mi zabraklo na szperanie po wieszakach...wybiore sie moze jutro i cos znajde ciekawego..hihih
Wklejam Wam pare fotek z ostatnich dni :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-01-02, 01:18 ]
Madziorka ale zaliczylas upadek.. :ico_smiechbig: od razu mi sie przypomnialo jak na weselu wskoczylam na meza mojej kuzynki i tak mnie wyrzucil w powietrze,ze myslalam,ze w kosmos jak Gagarin lece... :-D jak mi pozniej opowiadali ludzie to lecialam jak rakieta...i jak juz wyladowalam to nie wiedzialam jak sie nazywam.... :-D :-D a moja bratowa chciala mi humanitarnie pomoc wstac z parkietu i jak wstawalam to dostala ode mnie czaszka w szczeke..myslalam,ze zeby bedzie trzeba liczyc....jak wspominam to wesele to mi sie paszcza szczerzy... :-D

Wróć do „Pozostałe”