Hey kochaniutkie!!!
Wlasnie sobie siedze i mam chwilke na poklikanie,Vinee juz dawno spi,a Bablu poszedl na nocke…ledwo zywy po wczorajszym dyzurze…
Super powklejalyscie fotki dziewczyny,az mi sie dusza raduje jak patrze...
Madziorka fotki zarowno ze Swiat i chrzcin boskie jednym slowem,tak jak dziewczyny wspominaly bardzo radosne i az milo je ogladac!!!Wesola z Was rodzinka,super. Bardzo fajny pomysl takie kameralne chrzciny!!!
Leos jak na przystojniaka przystalo wyelegantowany na maxa,slicznie wygladal
…a i Ty super sie prezentowalas!!!a te dziewczynki i chlopczyk cos siedzi na barana u Adama sliczni!!! Za to
Adas na imprze wymiata,ale mieliscie ubaw sadzac po fotkach!!
Marta no wreszcie widze i Twoje fotki,zadowolona jestem strasznie,ale nie mysl,ze nie bede meczyc o wiecej,zreszta to sie tyczy kazdej z Was,hihihi.
Franio bosko wygladal na chrzcinach,a w tej bialej kamizeleczce jak siedzi u Was na kolanach slodziutko!
Ty tez wygladalas super w zoltym!!!Ciesze sie,ze wyniki Frania super,oby tak dalej,trzymam kciuki,zeby sie Wami dobrze tam zajeli..a Ty w koncu dostalas ten okres czy nie,bo nie pamietam z tego wszystkiego??
Twoja siostrzenica sliczna naprawde!!!
Ela ciesze sie,ze juz u Was ze zdrowkiem lepiej i ze mogliscie wyjsc z domu,bo rzeczywiscie jak tak czlowiek siedzi to jak w wiezieniu sie czuje.Fotki
Kondzia rewelacja,ale zaabsorbowany byl prezentami!!Super fotki z farmy,
Kondzio widac,ze szalal na calego ze zwierzatkami,w tej czapuli wyglada bombowo
…sama bym sie wybrala na taka farme,ale nie wiem czy cos takiego jest tu u nas..hmm…
Co do tego naszego stolika, ale zbieg okolicznosci,ze mamy takie same..hihih
..ale masz racje stabilny to on nie jest,juz zauwazylam to jak go skladalam,i przy okazji polamalam jedna czesc hihih…ja tez przestrzegalam Bablu,zeby nawet nie probowal na nim siadac,,,hihih
Lucy strasznie mi przykro z powodu Twojego taty,nawet nie umiem sobie wyobrazic co czuliscie,w swieta kiedy spotyka sie cala rodzina...mocno bardzo trzymam kciuki,zeby szybko doszedl do siebie i za jego zdrowie
...macie racje,musi sie teraz oszczedzac,bo zawal to wiadomo nie przelewki...a pamietam jak pisalas,jak utknal na lotnisku jak lecial do Was na swieta,tyle stresu to pewnie tez sie do tego przyczynilo...co do papierosow to ja zawsze bylam anty....u mnie w domu nitk nigdy nie palil i dlatego jestem strasznie wyczulona,czuje na odleglosc fajki...wrrr
Emilka takie pysznosci nam tu pokazujesz,ze ja zamiast mniej jesc,to mysle juz o smakolykach..pyszne rzeczy upichcilas..miam..
Fotki super,szczegolnie ta jak
Nathanek na oknie stoi...ale tan czas zlecial,a tu za niedlugo juz roczek bedziemy swietowac....
a jak tesciowa,mam nadzieje,ze nie zaszla Ci za skore???
A przy okazji,o ile sie nie myle,to Wy chyba z mezem mieliscie rocznice slubu w swieta...?a Ty nam nic nie postawilas na ta okazje
Wielu lat spedzonych razem kochana!!!!
Jasnie Pani:) usmialam sie niezle znowu z fotek,ta jak Lusia siedzi w szufladzie bombowa....hihihih..strasznie duza ta Twoja cora juz!!!Tobie w Nowym Roku zycze przede wszystkim odespania zeboli Lusi..
Kasi.k ale Viki szaleje na prezencie od Gwiazdki
Buziakow moc z okazji 8 miesiczkow!!!!
spoznione,ale jak najbardziej szczere!!!
fotki super,ta jak spicie sobie z Vikusia mnie rozczulila,piekna!!A Viki slicznie wyglada w czerwoniutkiej sukieneczce!!
Gosia czy dostalas moje smsy na swieta i wczoraj?bo normalnie zglupieje z tym telefonem,zmienilam na inny i niby ustawilam raporty,ale caly czas jest ze wiadomosc oczekuje,albo nie dostaje nic i teraz kurcze nie wiem czy ludzie podostawali smsy czy nie???
mam nadzieje,ze jednak do Ciebie doszly
Wielkie brawa dla
Tomusia za chodzenie w dzien bez pamersa!!!Super!!i widzisz jak szybko poszlo!!
teraz ja chyba jestem nastepna w kolejce juz sie boje jak ja to zrobie
Gosia czekamy rowniez na Twoje fotki ze Swiat!!
Maggie sliczna foteczka
Antosia z misiem w podpisie i avatarek piekny rowniez!!!Tobie nalezy sie nagana,bo znikasz nam co chwile...i nie chwalisz sie fotkami...wklejaj cos ze Swiat i z imprezy Sylwestrowej!!!!i to szybko
Kurcze dziewczyny zapowiadaja atak zimy w Uk...wrrr
chyba trza bedzie sanki kupic
u nas jak wszedzie byl szal wyprzedazy,upolowalam pare fajnych rzeczy dla Vinee,dla siebie jakos nic nie moglam znalezc,cierpliowsci mi zabraklo na szperanie po wieszakach...wybiore sie moze jutro i cos znajde ciekawego..hihih
Wklejam Wam pare fotek z ostatnich dni
[ Dodano: 2008-01-02, 01:18 ]
Madziorka ale zaliczylas upadek..
od razu mi sie przypomnialo jak na weselu wskoczylam na meza mojej kuzynki i tak mnie wyrzucil w powietrze,ze myslalam,ze w kosmos jak Gagarin lece...
jak mi pozniej opowiadali ludzie to lecialam jak rakieta...i jak juz wyladowalam to nie wiedzialam jak sie nazywam....
a moja bratowa chciala mi humanitarnie pomoc wstac z parkietu i jak wstawalam to dostala ode mnie czaszka w szczeke..myslalam,ze zeby bedzie trzeba liczyc....jak wspominam to wesele to mi sie paszcza szczerzy...