Witam
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU 2008 KOCHANE ZDRóWKA DLA DZIECIACZKóW BO WIDZę, ZE CHORUJA , NIECH TEN NOWY ROK PRZYNIESIE DUżO RADOśCI ,SPOKOJU,SZCZęśCIA I NIECH SPEłNIA SIE WASZE PRAGNIENIA
Przepraszam, ze tak długo nie zagladałam ale od świąt codziennie miałam gości Daniell na zapraszał znajomych, każdy ciekawy naszego nowego gniazdka, więc miałam troche roboty, w ogóle ten tydzień tak szybko minął, szkoda, bo fajnie było, Daniel zajmował się małym,a Kornel szczęśliwy, ze z tatusiem, ciagle tylko do tatuńcia leciał, aż mi przykro chwilami bo do mnie nie chciał, ostatnio tylko za Danielem lata i stoi mu przy nodze, ja mam spokój
A oprócz tego miałąm przez trzy dni staszny ból głowy nie wiem od czego teraz dostałam@ i mi przeszło, na tabletkach byłam przez te dni bo ciężko było coś zrobić,
Wczoraj przyjechali do nas znajomi i razem spędzilismy sylwka, było miło, poszlismy spać o 3
Kornel troche się budził, bo zebol mu idzie - masakra dzisiaj jeczał od 15-tej- to tyle
Aniu fajnie, ze znów jesteś, kuchnia ładna a drzwiami sie nie przejmuj choć pewnie tez bym się wkurzyła, ja tez mam zniszczone chociaż są nowe całe w piance montażowej uwalone nie do zmycia bo drewniane boję się dotykać- tak mi mężus je załatwił, moze kiedyś wypoleruje i pomaluje
Iwciu- zdrówka dla Bartusia, szkoda, że się tak rozchorował
Asiu- i sylwek sie udał, niepotrzebnie sie denerwowałaś, oj Ci faceci umieja psuć nam nerwy