Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

02 sty 2008, 09:02

witam

emalia30, super fotki :ico_brawa_01:

mój sylwester, hmm coś mnie rozłożyło, połamało w kościach, gardło boli jak oszalałe, nie wytrzymałam i o 23:39 poszłam spać na co mój mąż zarzucił fochem i zaczął się odzywać dopiero wczoraj wieczorem bo jak tak mogłam bla bla bla...

fotek żadnych nie mam zresztą ostatnio unikam aparatu jak ognia... moja dzidzia kopie coraz więcej i coraz większe mam przeczucie, że to chłopczyk i coraz większy mętlik czy nazwać Go Gabriel czy Michaś :-D

Majka niemożliwa, już nie mam siły, co za potwór się zrobił z tego dziecka, wczoraj zasnęła koło 20 ale o 1 w nocy się obudziła wyspana i chciała się bawić, zasnęła po 2h a dzisiaj pobudka przed 6, pewnie znowu uśnie koło 12 na godzinę max 1,5 a ja w tym czasie obiad będę robić więc nic nie odpocznę... muszę się przygotować na sobotę na uczelnię bo to ostatni zjazd w tym semestrze i same kolokwia a nawet nie mam kiedy bo to moje dziecię mi nie da, w dodatku co chwile krzyczy jakby ją ze skóry obdzierali i ma z tego frajde :ico_zly:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

02 sty 2008, 11:53

Obrazek
zulciu, widze ze mamy ze soba wiele wspolnego :ico_noniewiem: :ico_oczko:
emalia, foteczki jak zwykle pîekne... a mezusio- niezle ciacho :ico_szoking: :-D
babe_boom :ico_pocieszyciel: przykro mi ze teraz masz takie ciezkie chwile... mysle ze to zachowanie Majeczki jest przejsciowe... moze przez zabki?
moj wiktorek Sylwestra przespal rewelacyjnie... jak zasnal o 18 (co nigdy mu sie nie zdarza) to spal az do 9 rano dnia nastepnego :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
co do imion, to oba sa piekne :ico_brawa_01: sama podsune dzis mezowi imie Gabrys :ico_haha_01:
mezem sie nie przejmuj... faceci to "proste istoty"... dla nich to wszystko musi byc albo biale, albo czarne... my zawsze musimy gotowac pyszne obiady, dbac o dom,wychowywac dzieci,malo tego... mamy pieknie wygladac i zawsze miec ochote na sex...a jak nie pracujemy do tego zawodowo to ponoc mamy juz calkiem super, bo przeciez "siedzimy w domu" i nic nie robimy :ico_puknij: i kazdy "samiec" wtedy tez by tak chcial :ico_olaboga:
a musze sie Wam jeszcze pochwalic- wczoraj moj mezus odbyl kilkunastominutowa pogawedke z brzusiem :-) i przytulanki tez byly :-) mysle ze zaczyna do niego pomalu docierac to ze tam w srodku jest nasze dziecko... w koncu bardzo go pragnal :-) i w krotce przyjdzie na swiat

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

02 sty 2008, 12:14

witam was z rana
wlasnie odprawilam syna do siostry do konca tyg i zostalam sama w domku
maz w pracy a ja wracam w piatek i tez w weekend bede pracowac :ico_zly: ,kurcze odzwyczailam sie strasznie od pracy i tak mi dobrze w domku,ze na sama mysl powrotu mi zle :ico_placzek:

babe_boom tez mysle,ze zachowanie Maji to sprawa zabkowania miedzy innymi,po za tym kazde dziecko ma swoje lepsze i gorsze okresy-wiec cierpliwosci i powodzenia
co do meskiej plci to Monia ma racje,wiec cobysmy nie robily to i tak oni sa najbiedniejsi i tak ciezko na nas pracuja,a gdy pracujecie oboje to i tak ty zawsze lzej
:ico_zly:

Monia to super,ze mezus sie zrobil czuly i zainteresowany co sie dzieje u waszego dzidziusia w jego M1 pod twym serduchem :ico_brawa_01:
hehehe powiadasz niezle ciacho??-oby tego nigdy nie wyczytal,bo popadnie w niebo wziecie hihi :-D

milego dnia kochane
ide robic male porzadeczki i sniadanko sobie zorbic
do pozniej
Obrazek

[ Dodano: 2008-01-02, 11:35 ]
wiecie co dodam wam ,ze wczoraj zlapalam sie na tym,ze strasznie nastawilam sie jednak na dziewczynke i nie wiem jak to bedzie jak wyjdzie nam chlopak ,az strach pomyslec,bede musiala sie jakos przestwic,ale to nie bedzie latwe :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

02 sty 2008, 12:48

a musze sie Wam jeszcze pochwalic- wczoraj moj mezus odbyl kilkunastominutowa pogawedke z brzusiem :-) i przytulanki tez byly :-) mysle ze zaczyna do niego pomalu docierac to ze tam w srodku jest nasze dziecko... w koncu bardzo go pragnal :-) i w krotce przyjdzie na swiat

MONIKAB fr, jak byłam w 8 klasie podstawówki to postanowiłam że jak będę mieć syna to na pewno będzie miał na imię Gabryś
już Maja miała być Gabrysiem całą ciąłę tak do brzucha mówiłam a ten Michałek to zupełnie przypadkiem mi się spodobał, sama nie wiem... zobaczymy jak znam siebie to Gabryś zostanie :-D
wiecie co dodam wam ,ze wczoraj zlapalam sie na tym,ze strasznie nastawilam sie jednak na dziewczynke i nie wiem jak to bedzie jak wyjdzie nam chlopak ,az strach pomyslec,bede musiala sie jakos przestwic,ale to nie bedzie latwe :ico_olaboga:
ech Kochana mam to samo, jak się dowiedziałam że to moje ostatnie dziecko to zapragnęłam chłopca, ale teraz znowu marzę o córeczce choć przeczucie inne... Jestem na tyle rabnięta że zaczęłam jeśc słodycze i pić soki Ljak byłam z Mają w ciąży to tylko to dla mnie istniało) no i od kilku dni wymiotuje pół dnia, bo mój organizm nie przyjmuje żadnych słodkości, dziś już zakupiłam kapuste kiszoną bo strasznie chcę mi się coś kwaśnego, wiem głupia jestem przecież w brzuszku siedzi juz mały obywatel i nie ważne co jem i tak jego płci nie zmienię...

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 sty 2008, 13:26

Witajcie Majóweczki.
Ale się rozpisałyście :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!

Wróciliśmy wczoraj, ale dopiero dzisiaj jestem, bo musiałam się dobrze wyspać, po kilku krótkich nocach ;)
U nas wszystko w porządku. Waga ciut do przodu, w obwodzie 2 cm więcej, ale nadal malutka jestem, jak na 5 miesiąc.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

02 sty 2008, 14:12

hehe babe_boom to mamy jakas schize :-D ,jasne,ze nie da sie zmienic tego co juz pod serduszkiem rosnie,ale te pragnienia czasem biora gore i nie wiadomo jak to zniesc jak nie jest po naszej mysli hm...
sama nie wiem i powiem,ze tez nie mam zadnych przeczuc co do tego co pod sercem nosze,najwazniejsze,oby zdrowe -tak sie mowi,ale to pragnienie corki powala jednym slowem
jeszcze 3 tyg niepewnosci i bede wiedziala mam nadzieje,a pozniej tylko kwestia oswojenia sie z mysla :547:

witam cie z powrotem cala i zdrowa Szczako :588:
kazda z nas chyba sie powiekszyla,ale nie mierze sie codziennie
za to raz na tydzien napewno sie waze :ico_oczko:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 sty 2008, 16:46

emalia30, ja mierzę się i ważę co tydzień. Ważyłam się tylko, ale moja siostra namówiła mnie na mierzenie, więc jej uległam ;)

A oto my w 22 tygodniu :)
Obrazek
Znów pojawił się czubek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

02 sty 2008, 17:24

hihi alez jaki slodki jest :) :-D :ico_brawa_01:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

02 sty 2008, 17:47

witam znow :)
:) szczako fajniutki ten Twoj brzusio :) malutki ale czubek super
babe_boom, ty chociaz masz jakies konkretne "ciagotki"... ja to bym jadla wszystko :ico_szoking: :-D
emalia... twoj mezus to jest podobny do mojego sasiada- francuzika :ico_oczko: szkoda ze nie mam jego foteczki to bysmy ocenily podobienstwo :ico_noniewiem:
a co do plci...chyba kazda z nas podswiadomie to na cos liczy... ja bede juz za tydzien pewniejsza :ico_brawa_01:

dziewczyny wam tez nie chce sie zalaczyc stronka naszej klasy?

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

02 sty 2008, 17:59

hej hej Moncia
mowisz franuzika?? hehe
w koncu kazdy ma swojego sobowtora gdzies w swiecie :ico_oczko:

a tu masz odpowiedz odnosnie naszej-klasy - http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... 03766.html

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”