Dzien dobry, trzy bobry..
Witam znow
Madziorke - i piekne foteczki!!! Super wyjazd.
Ja dzis planowalam wypad na sanki i co? nonono. Snieg juz sie zmywa -doslownie..
Frydza- niedlugo Wiki ruuuszyyy z kopyta i bedziesz ganiala za nia hihi

Super!
Tomciowi gratuluje zabala!
JasniePani- hyhy. Super ze ksiadz taki obcykany w plciach dzieci

Ja tez od razubym poprawila
A co do mani torebek - ja tez uwielbiam.Ale ja mam nonono porzadnego na punkcie butow! To dopiero jest szalenstwo!
U nas jest krecenie sie na czworakach - o 360 stopni, non stop. Raczki chodza jak kopniete - teraz tylko czekamy na nozki i bedzie gonitwa:)
Ale musze was zapytac, jak ze snem waszych maluszkow? BO U NAS MASAKRA!!! I nie chodzi o zasypianie.. Bo teraz wieczorem, to bajka.. Ale chodzi mi o sen - czy jest stały? twardy? mocny? Bo Misiek jest straszny - wystarczy tuknac kubkiem, powiedziec cos glosniej, albo scielic lozkoi juz wielkie gały. Taki wrazliwiec sie z niego zrobił.
A do tego - ON ZRE JAK SLON!!! Na noc zjada od 240 mldo nawet 350ml! Z kasza.
W nocy histeria i ryk wielki- ze maloapci nie pogubie w biegu do czajnika.Montujemy mleko, herbatka stoizawsze w pogotowiu... i karmimy. Zezre to to 150 ml plus pol butli herbaty i idzie smacznie spac. O 4/5 znow ryk i to samo. A o 9zawsze i tak zje ponad 120 z kasza na dzien dobry.
Wiec cudownie
Wykiełkuje mi potem wielki słon z nadwaga.. A MIAŁ BYC TAKI MALUTKI.
Dziewczyny - a co do wklejania zdjec tutaj - ja zawsze wrzucam na imageshac.us - szybko, bez problemu, automatycznie sam zmniejsza i chyba jest ok?
Uciekam na sniadanie. Potwor juz wyszykowany, nakarmiony. A ja siedze z szopa na glowie, w pizamie, z burczacymzoladkiem i klikam.