Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sty 2008, 23:32

madziorka hihi, marchewkowa z bobowity? :ico_oczko: jak ja bym chciala, zeby Lusia tak spokojnie zajadala, a ona macha tymi galazkami na prawo i lewo i zarelko jest wszedzie a nie tam gdzie trzeba :ico_oczko:
Ale jeśli już to musiasz je pozmniejszać bo nie wchodza po otwarciu na cały ekran i trzeba przewijac na każdą stronę. Sama zobacz.
jak je zmniejszy to nie musi miniaturek wklejac tylko moze normalnie, bo juz nic nikomu nie zamuli.... Moje zdjecia tez zamulaly bo przez http://www.holdthatpic.com/ wklejama, a tam nie mozna zmniejszac, to teraz prza fotosik wklejam tylko zmniejszam do 400.
Ale ja tam nie czekałam i od razu sprostowałam na ON.
ja nie mialam sumienia, bo to taki poczciwina byl :ico_oczko:

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

07 sty 2008, 23:45

Frydza super :ico_brawa_01:
Mój Tomuś tez tak kombinuje. A ostatnio nauczył się wystawiac język i bez przerwy to robi i pluje cholernik mały. I do tego taki diabelski uśmieszek dołącza jakby wiedział, że to nie jest ładnie.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2008, 00:17

KAMILKO dzieki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Wiki juz z jezykiem przeszlo i plucie tez :ico_olaboga: tez dawala popalic ale widocznie nasze dzieciaczki maja takie etapy hihi,teraz se wymyslila i glowa na boki kiwie chocby pijana i radosc ma niesamowita :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2008, 00:24

kamila :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za zebola hehe
ja nie karmie metalowa lyzeczka i rzadko mu do paszczy zagladama bo wydaje mi sie ze u nas to za wczesnie jeszcze hehe wiec leos moze mnie zaskoczyc hehe

[ Dodano: 2008-01-07, 23:46 ]
frydza jutro poogladam wiki bo strasznie mi dzis muli .. wrrrrrrrrrrrr

Awatar użytkownika
-indigo-

08 sty 2008, 01:08

teraz se wymyslila i glowa na boki kiwie
Nooo Tomek też. Ja do niego mówię: Tomus zrób nie nie nie.... a on na boki głową kręci i sie śmieje. Lucy widziała jak to robi.
A z pluciem juz kiedyś miał fazę, później przeszło mu i teraz drugi raz.
ja nie karmie metalowa lyzeczka
Ja też karmię plastikową. I to ta plastikowa mi tak zapukała właśnie. Dopiero później metalową poprawiłam, żeby sprawdzić czy na pewno.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2008, 01:15

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

08 sty 2008, 10:35

Witam!
Wpadłam Was poinformować, ze dzisiaj ma być reportaz w Dzień Dobry TVN ta temat uczciwej reklamy :) Pamiętacie, opowiadałam Wam o swoim liście do redakcji :-D

Lecę czytać posty

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2008, 10:41

Dzien dobry, trzy bobry..

Witam znow Madziorke - i piekne foteczki!!! Super wyjazd.

Ja dzis planowalam wypad na sanki i co? nonono. Snieg juz sie zmywa -doslownie..

Frydza- niedlugo Wiki ruuuszyyy z kopyta i bedziesz ganiala za nia hihi :-D Super!

Tomciowi gratuluje zabala! :):

JasniePani- hyhy. Super ze ksiadz taki obcykany w plciach dzieci :): Ja tez od razubym poprawila :-D
A co do mani torebek - ja tez uwielbiam.Ale ja mam nonono porzadnego na punkcie butow! To dopiero jest szalenstwo!

U nas jest krecenie sie na czworakach - o 360 stopni, non stop. Raczki chodza jak kopniete - teraz tylko czekamy na nozki i bedzie gonitwa:)

Ale musze was zapytac, jak ze snem waszych maluszkow? BO U NAS MASAKRA!!! I nie chodzi o zasypianie.. Bo teraz wieczorem, to bajka.. Ale chodzi mi o sen - czy jest stały? twardy? mocny? Bo Misiek jest straszny - wystarczy tuknac kubkiem, powiedziec cos glosniej, albo scielic lozkoi juz wielkie gały. Taki wrazliwiec sie z niego zrobił.
A do tego - ON ZRE JAK SLON!!! Na noc zjada od 240 mldo nawet 350ml! Z kasza.
W nocy histeria i ryk wielki- ze maloapci nie pogubie w biegu do czajnika.Montujemy mleko, herbatka stoizawsze w pogotowiu... i karmimy. Zezre to to 150 ml plus pol butli herbaty i idzie smacznie spac. O 4/5 znow ryk i to samo. A o 9zawsze i tak zje ponad 120 z kasza na dzien dobry.
Wiec cudownie :/
Wykiełkuje mi potem wielki słon z nadwaga.. A MIAŁ BYC TAKI MALUTKI. :ico_olaboga:

Dziewczyny - a co do wklejania zdjec tutaj - ja zawsze wrzucam na imageshac.us - szybko, bez problemu, automatycznie sam zmniejsza i chyba jest ok?

Uciekam na sniadanie. Potwor juz wyszykowany, nakarmiony. A ja siedze z szopa na glowie, w pizamie, z burczacymzoladkiem i klikam. :):

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

08 sty 2008, 10:52

hej wam laseczki :-D

Madziorka zdjecia fajowe no i brawa za przezycia Leonka :ico_oczko:

Kamilko gratulujemy ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Juli moj maly spi w sumie spokojnie , w nocy moze z raz do niego wstaje bo slysze jak sie kreci ale spi jakby nie mogl miejsca znalesc wiec go klade na boczek i od razu zasypia :) a wczoraj zasnol juz o 19.00 i spal dzisiaj do 8.30 a na noc zjadl 200 ml mleczka z kaszka.....wiec twoj Krzys ma apetyt a moze to przejsciowe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2008, 11:34

Madziu- mam nadzieje, ze to przejsciowe. Bo jak tak dalej pojdzie, ja skonczy roczek - ugrzęźnie we framudze :ico_olaboga: :):

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”