Katka
Wodzu
Wodzu

12 sty 2008, 09:48

Kochane Moje

Z bijącym serduszkiem i z drżeniem rąk i z wielkim usmiechem na buzi i wielka radościa chciałam Wam powiedziec, że

Dzisiaj o godz.8.15 zostałam Ciotunią. Na świat siłami natury przyszedł WIktorek.

Poród był długi, trwał naście godzin i był dośc ciężki. W koncowym etapie główka Wiktorka utknęła w kanale rodnym :ico_placzek: Ale wszystko jest juz OK.
Siostrunia bardzo wymęczona, bo od 1.00 męczyły ja koszmarne skurcze.
Była przy niej Mama.

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

12 sty 2008, 12:19

K@tk@, gratulowałam tam, gratuluję i tutaj :)

X-lander w sklepie bez torby i pokrowca kosztuje podobno ok. 1800. Tak mi powiedziała również zaciążona znajoma.
Jeżeli Michał się dzisiaj wyrobi, to pojedziemy obejrzeć. Jeżeli nie, wyprawa poczeka do poniedziałku.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2008, 14:24

Hej!

K@tk@ Ja też jeszcze raz gratuluję po raz drugi dzisiaj zostania ciocią! Bardzo się cieszę!

Dziewczyny GRATULACJE bo widzę, że już kilka z Was zna płeć...Ucałujcie od nas swoje brzuszki i zamieszkujące w nich córeczki i syneczków!

Co słychać?

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

12 sty 2008, 17:52

Witam wszystkich :-)

A co myslicie o wozku implast volant4? Caly komplet gondola+spacerowka+fotelik+torba kosztuje ok 1800zl. Ma niesamowite resory i skretne kolka :-D

Zycze wszystkim super weekendu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2008, 17:53

K@teczko kochana
Obrazek
Bardzo się cieszę,uściskaj siostrę za to,że była taka dzielna i ucałuj maleńkiego Wiktorka :ico_haha_02: I jak możesz,to pokaż nam parę foteczek,o ile siostra nie będzie miała nic przeciwko temu.
Emilko na allegro jest bardzo dużo wózeczków,tam sobie popatrz.Jest dużo fajnych i całkiem niedrogich.
szczako, to zyczę miłego oglądania i czekam na relacje.A kupujecie od razu,czy jedziecie tylko zobaczyć?
Małgorzatka, witaj :ico_haha_02: Czemu tak rzadko wpadasz na majówki?A wiesz już kogo nosisz w brzuszku?
Jestem ciekawa co u Monisi.

[ Dodano: 2008-01-12, 16:57 ]
kratka, witaj :ico_haha_02: Volant mi się bardzo podoba i ma ładną kolorystykę.Tyla,że ja muszę mieć wózek,który waży poniżej 10 kg.Może możesz mi coś polecić.

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

12 sty 2008, 20:42

Zulcia, mieliśmy jechać obejrzeć, ale Michał się nie wyrobił - przeprowadzał znajomych.
Więc jedziemy w poniedziałek. Ale jeżeli nam się spodoba, to kupujemy. Wózek to prezent od dziadków (moich i Michała rodziców) i przyklasnęli :)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2008, 20:44

szczako, wózek na pewno fajny,bo widziałam u kolezanki :-D Prowadzi się lekko i sam w sobie nie jest ciężki.To życzę udanych zakupów :-D

Katka
Wodzu
Wodzu

12 sty 2008, 22:34

witajcie moje drogie :ico_haha_02:

dziekuje za GRATULACJE :ico_brawa_01:

dzis dzien pełen wrazen :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
bylismy u Siostruni i Wiktorka dwa razy, trzymałam Go na rączkach, ucałowałam główke i dotykałam jego raczusiek i stópek :ico_haha_02:
Przewspaniały on jest :ico_brawa_01: A jak slicznie ssie pierś.

Siostrunia wypompowana na maxa :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Siostrunia była nacinana i ma 5 szwów.Biedactwo :ico_olaboga:

Wiktorek wazy 3610 g i mierzy 55 cm.Dostał 9 pkt w skali Apgar.
Wody płodowe były juz zielone :ico_placzek: Ale Siostra narazie nic o tym nie wie.

Zaraz zjemy pizze i objelemy szampanem jego narodziny.
dzis jest wspaniały dzien !!!

[center]Przedstawiam WAM Wiktorka - mojego najcudowniejszego siostrzeńca :-D

Wiktorek w 5 godzin po narodzinach:
Obrazek

Przeszczęsliwa rodzinka w komplecie:
Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

12 sty 2008, 23:20

witajcie

ja dzis pozno,mielismy ksiedza po koledzie i trzeba bylo po pracy domek ogarnac
wlasnie przed chwila poszedl i wpadlam do was

Kot@ku
moje szczere gratulacje bycia ciocia tak slodkiego smyka :ico_brawa_01:
Siostra fakt troche sie nacierpiala,ale warto bylo
a gdy sie juz ma swoje malenstwo po tym co sie przeszlo to sie juz tego tak nie pamieta
super dzien faktycznie i oby wiecej takich :-D :ico_sorki:

Zulciu
na allegro patrzylam za wozeczki nie raz,chodzi o to ze w przeciagu 9 lat od ost zakupu wozka po narodzinach syna wiele sie pozmienialo,wiec jesli chodzi o firmy wozeczkow i ich jakosc to nie mam zupelnie pojecia co i jak :ico_olaboga:

Szczako to super,ze masz juz wozeczek z glowy,ja tez bym w zasadzie chciala

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2008, 00:02

K@tk@, jeszcze raz gratuluję!!!Wiktorek śliczny!!!
emalia30, to w zasadzie tak jak ja.6 lat temu były inne wózki i te które oglądam i mi się podobają to niewiele o nich wiem.Jedynie mam zaufanie do peg perego,bo miałam.Ale moje koleżanki chwalą sobie inne firmy,więc polegać będę na ich doświadczeniach.
Zmykam już spać,bo jakaś zmęczona jestem.Do jutra kochane dziewczynki,papa
Obrazek
Ciekawa jak się ma nasza Monisia.Mam nadzieję,że szybciutko założą internet,bo dopiero jeden dzień minął,a mi już za nią tęskno.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”