I tak z wieczorka
Co tu sie dzieje rewolucje jak byk!!!
Za dnia jakoś nie miałam czasu.Nocka z jedną pobudką i spanie do 8.Za to później jakoś mu sie nie chciało i wszystko musiałam robić w biegu bo tam gdzie ja tam i on
Jak wy macie hiciory,to ja też
BIEDRONKI Są COOL/MAMY DRUGą-MICHAśZ jednej strony sie cieszę bedzie juz z głowy,ale z drugiej jestem uziemiona na następne 2tyg.
urmajo, znów biedulko sama w domku

Ja też sie wczoraj zagadałam na gg i poszłam spać po 1

A z Mikołaja ładny GAZ MAJSTER

ale co chcesz napoje to podstawa,mój też by pewnie taki wybrał,hi,hi
Aga26, ogromne brawa na wstawanie dla Emilki,a widzisz jednak podniosła swoje cztery literki

:ico_buziaczki_big: No to teraz zeczywiście Michaś,powiem ze juz cos tam zaczyna ale...to nie to!
Aniaaa-

dla Karolci za chodzenie,a jednak sie puściła,tylo co mówilismy jak ogladalismy filmik-suuuuupppeeerrrr :ico_buziaczki_big:
Asiula,
to na te 10 miechów wszystkiego co naj najlepsze,duuużżżooo zdrówka,bo to najważniejsze,a reszta sama przyjdzie :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Dziewczyny maja rację,ze coś czasem umknie jak tyle klikamy,ja tez teraz nie jestem pewna czy wszystko spamietałam za co przaszam

Co wy się tak obrażacie zjebcie i już,ale to nie powód żeby odrazu odchodzić!!!!!!!!